Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s Plus vs Samsung Galaxy s6 Edge+

technology_guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να και μια διαφορετικη αποψη! Γιατι ομως μου το προτεινεις το edge?

Περιμενεις τωρα να ακουσεις αντικειμενικη γνωμη στο παραπανω???

Εγραψες οτι δεν θες να κολλαει στα 3+χρονια και με βαση την ιστορια ως τωρα στα κινητα(δες πχ S3 σε σχεση με S6 και S6 edge και δες και Iphone 5 σε σχεση με 6s)και μιας και εχεις και τις υπολοιπες συσκευες σου με Ios πας με κλειστα ματια σε 6s plu οταν με το καλο βγει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμενεις τωρα να ακουσεις αντικειμενικη γνωμη στο παραπανω???

Εγραψες οτι δεν θες να κολλαει στα 3+χρονια και με βαση την ιστορια ως τωρα στα κινητα(δες πχ S3 σε σχεση με S6 και S6 edge και δες και Iphone 5 σε σχεση με 6s)και μιας και εχεις και τις υπολοιπες συσκευες σου με Ios πας με κλειστα ματια σε 6s plu οταν με το καλο βγει.

Υπεροχα. Το κραταω για δωρο χριστουγεννων

Λογω του οτι θα παρω το 6s θα το παρω τα χριστουγεννα ωστε να παει η τιμη του 64αριου στα 800 κοντα στο σκρουτζ. Αν ηταν να παρω το s6 θα το εκανα σε 1 βδομαδα περιπου.

εεεε με ξενερωσες τωρα μωρε συν  οτι σιγα μην πεσει στα 800 το 64αρι κιολας τοτε

Νομίζω χωρίς να θέλω να κάνω τον εξυπνάκια πως πέρυσι τα Χριστούγεννα είχε πέσει γύρω στο 830άρι κοντά, λόγω εκπτώσεων της εποχής :-D

για καλύτερη κάμερα σίγουρα πας σε edge

Εντάξει 14 χρονών είμαι πόσο πολλές λεπτομέρειες να θέλω xD. Απλά θέλω αυτές τις λίγες φώτο που βγάζω να είναι ποιοτικές. 

αχχχ στα 14 μου ουτε καν κινητο δεν ειχα

:P Να σου πω κι εγώ αυτή τη στιγμή με το lg l90 είμαι και δεν αντέχω άλλο. Το θέμα με εμένα δυστυχώς είναι πως είμαι αρκετά "πορωμένος" με την τεχνολογία και προσπαθώ να δίνω στα λεφτά μου αξία. 

ναρκωτικα στο σχολειο πουλας και βγαζεις τοσα λεφτα?εμεις τοτε κοιταγαμε για μηχανακια ρε παιδι μου εσεις εχετε αποχαυνωθει με τη τεχνολογια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...