cococrops Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 δωσε και σε εμας χρημα να παμε και εμεις στο ios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iphonakiasss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αν και iphonakias, Galaxy s6 Edge+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αν και iphonakias, Galaxy s6 Edge+ Να και μια διαφορετικη αποψη! Γιατι ομως μου το προτεινεις το edge? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να και μια διαφορετικη αποψη! Γιατι ομως μου το προτεινεις το edge? Περιμενεις τωρα να ακουσεις αντικειμενικη γνωμη στο παραπανω??? Εγραψες οτι δεν θες να κολλαει στα 3+χρονια και με βαση την ιστορια ως τωρα στα κινητα(δες πχ S3 σε σχεση με S6 και S6 edge και δες και Iphone 5 σε σχεση με 6s)και μιας και εχεις και τις υπολοιπες συσκευες σου με Ios πας με κλειστα ματια σε 6s plu οταν με το καλο βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμενεις τωρα να ακουσεις αντικειμενικη γνωμη στο παραπανω??? Εγραψες οτι δεν θες να κολλαει στα 3+χρονια και με βαση την ιστορια ως τωρα στα κινητα(δες πχ S3 σε σχεση με S6 και S6 edge και δες και Iphone 5 σε σχεση με 6s)και μιας και εχεις και τις υπολοιπες συσκευες σου με Ios πας με κλειστα ματια σε 6s plu οταν με το καλο βγει. Υπεροχα. Το κραταω για δωρο χριστουγεννων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα το παρεις τωρα ή τα Χριστουγεννα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Λογω του οτι θα παρω το 6s θα το παρω τα χριστουγεννα ωστε να παει η τιμη του 64αριου στα 800 κοντα στο σκρουτζ. Αν ηταν να παρω το s6 θα το εκανα σε 1 βδομαδα περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εεεε με ξενερωσες τωρα μωρε συν οτι σιγα μην πεσει στα 800 το 64αρι κιολας τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 για καλύτερη κάμερα σίγουρα πας σε edge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 περιμενε να ανακοινωθουν και τα lumia 950.σε μια βδομαδα βγαινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 εεεε με ξενερωσες τωρα μωρε συν οτι σιγα μην πεσει στα 800 το 64αρι κιολας τοτε Νομίζω χωρίς να θέλω να κάνω τον εξυπνάκια πως πέρυσι τα Χριστούγεννα είχε πέσει γύρω στο 830άρι κοντά, λόγω εκπτώσεων της εποχής για καλύτερη κάμερα σίγουρα πας σε edge Εντάξει 14 χρονών είμαι πόσο πολλές λεπτομέρειες να θέλω xD. Απλά θέλω αυτές τις λίγες φώτο που βγάζω να είναι ποιοτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 αχχχ στα 14 μου ουτε καν κινητο δεν ειχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 αχχχ στα 14 μου ουτε καν κινητο δεν ειχα Να σου πω κι εγώ αυτή τη στιγμή με το lg l90 είμαι και δεν αντέχω άλλο. Το θέμα με εμένα δυστυχώς είναι πως είμαι αρκετά "πορωμένος" με την τεχνολογία και προσπαθώ να δίνω στα λεφτά μου αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ναρκωτικα στο σχολειο πουλας και βγαζεις τοσα λεφτα?εμεις τοτε κοιταγαμε για μηχανακια ρε παιδι μου εσεις εχετε αποχαυνωθει με τη τεχνολογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 iphone 6s plus απο μενα αν ειχα τα χρηματα αυτο θα επερνα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα