technology_guy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Βρίσκομαι στην αναζήτηση νέου smartphone και έχω υπ' όψιν μου αυτές τις 2 συσκευές. Το κόστος δεν με αφορά ιδιαίτερα. Πράγματα που θεωρώ απαραίτητα για την αγορά του: Άψογη κάμερα Πολύ καλή οθόνη (ίσως σε αυτό να είμαι λιγάκι επιεικής) Ταχύτατος επεξεργαστής Μεγάλη οθόνη (πάνω από 5,2 ίντσες) Ωραίο design Να μπορώ να το κρατήσω τουλάχιστον 3 χρόνια χωρίς να θέλω να το πετάξω από τον 7ο Οποιαδήποτε άλλη πρόταση εκτός των 2 από πάνω κινητών είναι δεχτή. Είμαι εξοικειωμένος με όλα τα mobile λειτουργικά ( Android, iOS, Windows) και με βολεύουν και τα 3. 1
cococrops Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ε αφου δεν εσε αφορα το κοστος ιδιαιτερα παρε και τα δυο χαχαχαχα πλακα κανω καταρχας εσενα τι σου αρεσει? Το samsung ή το apple?
panos- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να πάρεις Lumia 640xl, μπορείς να παρεις και iPhone. Δες το λειτουργικό που θες, τα χρήματα και πες μας. Όσο για τα 3 χρόνια μόνο iphone δεν θα κολλαει. Θα αρχίσει αφού περάσουν τα 3 χρόνια.
technology_guy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ε αφου δεν εσε αφορα το κοστος ιδιαιτερα παρε και τα δυο χαχαχαχα πλακα κανω καταρχας εσενα τι σου αρεσει? Το samsung ή το apple? Χαχα! Και τα 2 μου κάθονται πολύ καλά στο μάτι και δεν ξεχωρίζω κανένα εμφανισιακά. Έχω συσκευές apple μες το σπίτι αλλά και samsung και γενικότερα android.
basilis222 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε το iPhone 6s plus. Ολα τα κοριτσακια στο σχολειο για σενα θα μιλανε. 2
panos- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ε αφου δεν εσε αφορα το κοστος ιδιαιτερα παρε και τα δυο χαχαχαχα πλακα κανω καταρχας εσενα τι σου αρεσει? Το samsung ή το apple? Δεν πάει έτσι. Και το iphone έχει ωραίο ντιζάιν, και το Lg Leon έχει ωραίο design αλλά κοστίζει 129€. Ας δει λειτουργικό, και μετα όλα τα αλλά πάνε μόνα τους
technology_guy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να πάρεις Lumia 640xl, μπορείς να παρεις και iPhone. Δες το λειτουργικό που θες, τα χρήματα και πες μας. Όσο για τα 3 χρόνια μόνο iphone δεν θα κολλαει. Θα αρχίσει αφού περάσουν τα 3 χρόνια. Θα προτιμούσα iOS ή Android λόγω ποικιλίας εφαρμογών. Χρήματα σίγουρα πάνω από 350άρικο.
panos- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τοτε το Edge ή να δεις το Motorola Moto X 3rd gen το Style. (Έχει δύο εκδόσεις) στο ντιζάιν μπορείς να βάλεις μέχρι και ξύλο για καπάκι .
cococrops Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Χρηματα πανω απο 800αρικο εννοεις!κοιτα εγω αν ημουν στη θεση σου θα επαιρνα το iphone ετσι για αλλαγη απο το android
technology_guy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τοτε το Edge ή να δεις το Motorola Moto X 3rd gen το Style. (Έχει δύο εκδόσεις) στο ντιζάιν μπορείς να βάλεις μέχρι και ξύλο για καπάκι . Στο edge αυτό που μου αρέσει είναι οι κυρτές πλευρές. Θα είναι μια ολοκληρωτική αλλαγή αν το πάρω Χρηματα πανω απο 800αρικο εννοεις!κοιτα εγω αν ημουν στη θεση σου θα επαιρνα το iphone ετσι για αλλαγη απο το android Όντως χρειάζομαι και μια αλλαγή αλλά όλο το οικοσύστημα ηλεκτρονικών μου είναι apple ( ipad, mac mini, προσεχώς apple tv) και σκέφτομαι πως τώρα δεν αξίζει να το "σπάσω" με ένα τηλέφωνο άλλου λογισμικού.
cococrops Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 περιμενε να βγει το μηλαρακι τοτε και παρτο αμα σου αρεσει κιολας!!να μην θυμωσουν και οι αλλες μηλοσυσκευες 2
technology_guy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 περιμενε να βγει το μηλαρακι τοτε και παρτο αμα σου αρεσει κιολας!!να μην θυμωσουν και οι αλλες μηλοσυσκευες Χαχαχα μάλλον αυτό θα κάνω, αφού διαβάσω/δω διάφορα reviews
Masma Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκαθαρα επιλογη λειτουργικου ειναι. top συκσευες οποτε διαλεγεις ποιο σου αρεει περισσοτερο εξωτερικα και σαν λειτουργικο. 1
technology_guy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκαθαρα επιλογη λειτουργικου ειναι. top συκσευες οποτε διαλεγεις ποιο σου αρεει περισσοτερο εξωτερικα και σαν λειτουργικο. Ωραια. Τοτε θα παω στο iOS μερια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα