Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Όχι,εσύ έκανες ειρωνική παρατήρηση κυρίως καυστική μπορώ να πώ εγώ.

Πιο πολύ της "πλάκας" ήταν η παρατήρηση μου ,γιατί λογικό να έχουν σκεφτεί κάτι τέτοιο.

Αλλά "πέσατε" να με φάτε και να μου αναλύσετε το αυτονόητο.

Καυστικοτατη ηταν η παρατηρηση μου μια και οντως -εχεις δικιο- ηταν της πλακας η δικια σου.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς δεν σε έβρισα,γενικά μίλησα περί κόμπλεξ κτλ. τελευταία φορά που κοίταξα υπήρχε ελευθερία λόγου

Ελευθερια λογου != χαρακτηριζω καποιον τραγικο, υποστηριζω οτι εχει κομπλεξ, κλπ.
  • Like 5
Δημοσ.

Όχι,εσύ έκανες ειρωνική παρατήρηση κυρίως καυστική μπορώ να πώ εγώ.

Πιο πολύ της "πλάκας" ήταν η παρατήρηση μου ,γιατί λογικό να έχουν σκεφτεί κάτι τέτοιο.

Αλλά "πέσατε" να με φάτε και να μου αναλύσετε το αυτονόητο.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς δεν σε έβρισα,γενικά μίλησα περί κόμπλεξ κτλ. τελευταία φορά που κοίταξα υπήρχε ελευθερία λόγου 

Το οτι ο καθένας γράφει ότι γουστάρει είναι ελευθερία λόγου. Ο λόγος του άλλου δεν περιορίζει τον δικό σου, αν σου διέγραφε το ποστ και σε μπάναρε θα σου περιόριζε την ελευθερία, όχι επειδή άσκησε τη δική του.

in before: "Η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου"

• Like 1
Δημοσ.

στον άρη δεν βρίσκεται το curiosity ? και είπαν οτι είδαν κάτι σαν τρεχούμενο νερό με φώτο απο ένα διαστημικό σκάφος που μελετάει τον πλανήτη σε τροχιά .......περίεργο μου ακούγεται ............

από 2011 τα έχουν δει αλλά τώρα μετά από χρόνια έρευνας το επιβεβαίωσαν... όχι όπως εδώ που έσκαβαν τον 'τάφο' γρήγορα για της εκλογές :P  

Δημοσ.

το ότι μπορεί να είναι αμμόλοφοι και να μετακινούνται δεν παίζει;

το μπορεί να παίζει να μετακινούνται και ότι δεν είναι αμμόλοφοι;

Δημοσ.

Τοσα τρις, δις, τετρακις, απειρα, για να βρουν κανα ποτηρι νερο, αντε κουβα, αντε ακομα και ολοκληρο ωκεανο στον πλανητη Αρη...

Τους χαριζω ολοκληρο το συμπαν για λιγη ησυχια μεσα μου, αντε στο σπιτι μου, αντε στη γειτονια μου, αντε στη χωρα μου...

Δημοσ.

για όσους ασχολούνται με το διάστημα αυτή η είδηση έχει παίξει εδώ και μια βδομάδα με συζητήσεις σε διάφορα φόρουμ. 

Πρώτη φορά την είδα αυτή την συζήτηση πριν πέντε μέρες περίπου και με έκπληξη διάβαζα μια συζήτηση στο space.com που έγραφαν για τεράστιες ποσότηες νερού που θα μπορούσαν να τις εξερευνήσουν ακόμα και με αμφίβια οχήματα!? Για να πιστέψω ότι όντος διάβαζα για τον Αρη και δεν ήταν καμία τρολιά το τσέκαρα δύο και τρεις φορές ότι είναι όντος legit. τόσο απίστευτο μου φάνηκε να μιλάνε για ένα barren πλανήτη ότι έχει νερό.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου κάποιοι σχετικοί ανακάλυψαν κάτι.

Κάπου κάποιοι άσχετοι τσακώνονται τι ισχύει. Τέτοια βλέπουν οι εξωγήινοι και δεν κάνουν το κόπο να μας επισκεφτούν.

• Like 7
Δημοσ.

<p>Η είδηση είναι πολύ σημαντική από πολλές μεριές. Πρώτα από όλα η ύπαρξη νερού - και μάλιστα τρεχούμενου απλοποιεί την παραγωγή οξυγόνου για τους πρώτους άποικους (απλή ηλεκτρόλυση με φωτοβολταϊκά) αντί για ενεργειοβόρα διάσπαση οξειδείων της επιφάνειας. Δεύτερον, η ποιότητα του νερού μπορεί να βοηθά τη βλάστηση σε μικροκλίμα ή μέσα σε τεχνητό περιβάλλον. Τρίτον, πολλές μηχανολογικές λύσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νερό αυτό είτε για καύσιμο ή για υλικά οικοδόμησης. Τέταρτον, η ανακάλυψη αυτή δίνει πράσινο φως και ζωή στην διαστημική βιομηχανία και συνδεόμενες με αυτή για πολλές δεκαετίες (και στις τράπεζες βέβαια!). Άντε και στην Ευρώπη με το καλό...</p>

• Like 1
Δημοσ.

καλά δώσαν και καλά μεγάλη είδηση....αλλά δεν είναι ούτε 1% από αυτά που υπάρχουν στην πραγματικότητα και προσπαθούν να τα κρύβουν....

Δημοσ.

πάντως, χωρίς να αμφισβητώ τα ευρήματα της NASA, δεν μπορώ να μην κάνω μία αμυδρή σύνδεση στο μυαλό μου με τις ήδη σχεδιαζόμενες επανδρωμένες αποστολές

κοινώς, είναι πολλά τα λεφτά Άρη (see what i did there :D), είτε για na δικαιολογήσεις (τα κονδύλια για) μια τέτοια αποστολή, είτε (αν όντως αληθεύουν όλα) να πας πρώτος εκεί

ίδωμεν

• Like 3
Δημοσ.

Οτι ναναι πραγματικα εδω μεσα.

Αυτη η ανακαλυψη ειναι απο τις μεγαλυτερες στην ιστορια μας στο διαστημα, τοσο μεγαλη ειδηση ειναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...