vaggelis7172 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ακριβός σου κολλάει σε αυτά τα virtual; Πρέπει να καταλάβεις ότι η κάρτα γραφικών που έχεις μέσα στο virtual είναι και αυτή εικονική και δεν προσφέρει και πολλά,οπότε αν το κόλλημα είναι ότι κάνει αργό scrolling στης ιστοσελίδες ή κάτι τέτοιο τότε δεν φτιάχνεται. Μπορείς να δοκιμάσεις και το vmware player βέβαια αν δεν το έχεις δουλέψει ακόμα που κάνει λίγο καλύτερη δουλειά. Το κολλημα ειναι στο ανοιγμα των εφαρμογων και των ιστοσελιδων.Αργουν πολυ να ανοιξουν.Ειδικα σε αυτην που εχω τα Win 8.1.
spiti Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 στις εικονικές μηχανές φαντάσου ότι το μηχανημα πέφτει (έτσι μοιάζει) στο 20-30% της ταχύτητας του οπότε θες δυνατό επεξεργαστή και πολύ ram σου προτείνω μην σπρώξεις πολύ χρήμα στο παρόν μηχάνημα γιατί θα κάνεις μισές δουλείες και δεν θα μείνεις ευχαριστημένος.
adtakhs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το κολλημα ειναι στο ανοιγμα των εφαρμογων και των ιστοσελιδων.Αργουν πολυ να ανοιξουν.Ειδικα σε αυτην που εχω τα Win 8.1. Βάλε SSD δίσκο να σωθείς ! Βάλε SSD δισκο να σωθείς ! Βάλε SSD δίσκο να σωθείς ! Βάλε SSD δίσκο να σωθείς ! ... ... ... ... ... Δεν μπορώ να το πω διαφορετικά .... Βάλε SSD δισκο να σωθείς ..... Θα έπρεπε να είχα βιντεάκι με το πως πήγαινε το σύστημά μου με UBUNTU 12.04 με virtualbox φορτωμένο με mageia , solidxk, zorin σε HITACHI 250GB 5400RPM 2,5" SATA II .... σπό παλαιό φορητό .... Ή θα έκλεγες από την αργοπορία ή θα έβαζες τα γέλια .... 4
vaggelis7172 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Βάλε SSD δίσκο να σωθείς ! Βάλε SSD δισκο να σωθείς ! Βάλε SSD δίσκο να σωθείς ! Βάλε SSD δίσκο να σωθείς ! ... ... ... ... ... Δεν μπορώ να το πω διαφορετικά .... Βάλε SSD δισκο να σωθείς ..... Θα έπρεπε να είχα βιντεάκι με το πως πήγαινε το σύστημά μου με UBUNTU 12.04 με virtualbox φορτωμένο με mageia , solidxk, zorin σε HITACHI 250GB 5400RPM 2,5" SATA II .... σπό παλαιό φορητό .... Ή θα έκλεγες από την αργοπορία ή θα έβαζες τα γέλια .... Για να επανελθω στην αρχικη μου ερωτηση:ο Athlon 860K αποδιδει στο μεγιστο των δυνατοτητων του με την μητρικη που εχω?Μου γραφεις "μια χαρα μπαινει" εκτος αν ηθελες να μου πεις "μια χαρα παιζει" δηλαδη αποδιδει.
jgeorgiou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 αφού ήδη έχεις την μητρική και θες τέτοιου επιπέδου επεξεργαστή , ΝΑΙ η μητρική αυτή είναι καλή και κάνει o/c που θα χρειαστεί στο μέλλον για να δώσεις λίγο παραπάνω ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα