Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Εχω αυτην εδω  την μητρικη και σκεφτομαι να βαλω αυτον τον επεξεργαστη.Θα μπορει αυτος ο επεξεργαστης να αποδωσει τα μεγιστα με αυτην την μητρικη?ή να παω σε πιο ακριβη?Τον θελω κυριως για video editing,ερασιτεχνικο προγραμματισμο και κανενα FIFA 16.Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Μια χαρά μπαίνει απλά ο 860K δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Αν θες κάτι ανάλογο με ενσωματωμένα γραφικά,κοιτάς τον A8 7650K , A10 7700K

Δημοσ.

Εχω τον Α10 5800Κ αλλα δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος.Επισης ξεχασα να πω οτι εχω 8gb μνημη και ομως οι virtual machines μου κολλανε.Με virtualbox μπαινω και δινω 4 gb.(Εννοειται οτι αν παρω τον 860Κ θα παρω και μια καρτα ξεχωριστη γραφικων).Μηπως χρειαζεται να κανω καμια ρυθμιση μεσω bios?Εγω απλα κουμπωσα τον A10 5800K πανω στην μητρικη,περασα drivers και αυτο ηταν,πριν 4 μηνες εκανα και bios upgrade.

Δημοσ.

Εχω τον Α10 5800Κ αλλα δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος.Επισης ξεχασα να πω οτι εχω 8gb μνημη και ομως οι virtual machines μου κολλανε.Με virtualbox μπαινω και δινω 4 gb.(Εννοειται οτι αν παρω τον 860Κ θα παρω και μια καρτα ξεχωριστη γραφικων).Μηπως χρειαζεται να κανω καμια ρυθμιση μεσω bios?Εγω απλα κουμπωσα τον A10 5800K πανω στην μητρικη,περασα drivers και αυτο ηταν,πριν 4 μηνες εκανα και bios upgrade.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις επεξεργαστή. Δεν θα κερδίσεις πολλά.

Αν θες μπορείς να προσθέσεις μια εξωτερική κάρτα στο υπάρχον σύστημα και να την θέσεις πρώτη ώστε να δουλεύεις με αυτή και όχι με του cpu  ή να κάνεις ένα crossfire της ενσωματωμένης με μια εξωτερική μικρή.

Από εκεί και πέρα σε σχεση με τα virual machines νομίζω πως δεν είναι θέμα επεξεργαστή ούτε γραφικών βεβαίως. 

Τι δίσκο έχεις ?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις επεξεργαστή. Δεν θα κερδίσεις πολλά.

Αν θες μπορείς να προσθέσεις μια εξωτερική κάρτα στο υπάρχον σύστημα και να την θέσεις πρώτη ώστε να δουλεύεις με αυτή και όχι με του cpu  ή να κάνεις ένα crossfire της ενσωματωμένης με μια εξωτερική μικρή.

Από εκεί και πέρα σε σχεση με τα virual machines νομίζω πως δεν είναι θέμα επεξεργαστή ούτε γραφικών βεβαίως. 

Τι δίσκο έχεις ?

Αυτον εδω

Δημοσ.

Αυτον εδω

Για αρχή βάλε έναν SSD στο σύστημα. Εναν CRUCIAL MX-200 250gb και φόρτωσε εκεί λειτουργικό, εφαρμογές και VMs. Νομίζω θα σου λύσει το όποιο θεμα έχεις.

Δημοσ.

Άμα ήταν να του κολλάν τα virtual λόγου δίσκου θα του κολλούσαν το ίδιο πολύ και τα κανονικά του windows.

Ίσως να μην του φτάνει η μνήμη όταν δίνει 4gb στα vm και να οργώνει παραπάνω την pagefile αλλά πολύ δύσκολα να προκαλούσε μεγάλο κόλλημα.

Βαγγέλη τι τρέχεις μέσα στα virtual;

• Like 1
Δημοσ.

Άμα ήταν να του κολλάν τα virtual λόγου δίσκου θα του κολλούσαν το ίδιο πολύ και τα κανονικά του windows.

Ίσως να μην του φτάνει η μνήμη όταν δίνει 4gb στα vm και να οργώνει παραπάνω την pagefile αλλά πολύ δύσκολα να προκαλούσε μεγάλο κόλλημα.

Μα αυτό εννοώ κι εγώ. Αν δεν ειναι εκεί το πρόβλημα δεν μπορώ να το δω κάπου αλλού.  Ο ssd θα το έλυνε αμέσως  το θέμα, ενώ μπορεί να το δει κανείς και σαν επένδυση. Ενας ssd χρειάζεται σε κάθε σύστημα και δεν πάει χαμένος.

Δημοσ.

4gb και virtual εισαι ζόρικα. Παρε ακομα μια ram να εισαι στα 8 και θα εισαι μια χαρα 

Τελος εαν ηθελες εξ αρχης virual νομιζω οτι οι intel ειναι πιο optimized γιαυτη τη δουλεια

Δημοσ.

4gb και virtual εισαι ζόρικα. Παρε ακομα μια ram να εισαι στα 8 και θα εισαι μια χαρα 

Τελος εαν ηθελες εξ αρχης virual νομιζω οτι οι intel ειναι πιο optimized γιαυτη τη δουλεια

8gb εχει ο φίλος.

Δημοσ.

8gb εχει ο φίλος.

Εχεις δικιο δε το προσεξα.. Εγω ετρεχα virtual μια χαρα απο μηχανικο δισκο. Μηπως παιζει κατι αλλο?

Δημοσ.

Εχω μια Ubuntu 32 bit,μια XP 32 bit και μια Win 8.1 32 bit.

Δημοσ.
vaggelis7172

με την αλλαγή επεξεργαστή δεν θα δεις προκοπή

για να δεις ουσιαστικη διαφορά στην ταχύτητα πρέπει να πας τουλάχιστον σε i5 , 16GB 

κατα την γνώμη μου κάτσε στα αυγά σου και μην ξοδεύεσαι τζάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μια Ubuntu 32 bit,μια XP 32 bit και μια Win 8.1 32 bit.

Τι ακριβός σου κολλάει σε αυτά τα virtual;

Πρέπει να καταλάβεις ότι η κάρτα γραφικών που έχεις μέσα στο virtual είναι και αυτή εικονική και δεν προσφέρει και πολλά,οπότε αν το κόλλημα είναι ότι κάνει αργό scrolling στης ιστοσελίδες ή κάτι τέτοιο τότε δεν φτιάχνεται.

Μπορείς να δοκιμάσεις και το vmware player βέβαια αν δεν το έχεις δουλέψει ακόμα που κάνει λίγο καλύτερη δουλειά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...