evagreece88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Είχα αγοράσει πριν μερικούς μήνες ένα Lenovo από το pandawill και ήμουν αρκετά ευχαριστημένη και από το προιον και από την εξυπηρέτηση. Οπότε είπα να κάνω δώρο στο πατερα μου για τα γενεθλια του ακριβώς το ίδιο προιον. Η μόνη διαφορά ήταν ότι τώρα το παραγγειλα με το DPD για να έρθει πιο γρήγορα. Σήμερα με πήρα από την ACS να παραλάβω το τηλέφωνο και αντί ταύτου βρήκα ένα φάκελο που σε καμία περίπτωση δεν χωράει το κινητό (και επειδή εχω ξαναπαραγγείλει όπως ειπα το ίδιο κινητο από το ιδιο κατάστημα ξέρω το κουτί που το βάζουν είναι μεγάλο), αλλά ήταν και άδειος, ταλαιπωρημένος και φαινόταν να έχει παραβιαστεί και κλειστεί όπως όπως. Το είπα στη κουριερ και μου είπαν ότι θα κοιτάξουν άμα είναι δικό τους σφάλμα και θα με ειδοποιησουν σε δύο μερες, έστειλα και στους κινέζους μηνυμα. Ηθελα να σας ρωτήσω εσείς τι θα κάνετε στη θέση μου?Και ποιος φταίει για το δέμα???Οι κινέζοι? το τελωνείο?Η ΑCS? Ευχαριστώ πολύ 1
newsformobiles Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κατά πρώτον πρέπει να ξέρεις ότι άμα δεν είναι από ευρωπαίκή αποθήκη, θα πληρώσεις τελωνείο 100%. Τώρα το φταίξιμο σίγουρα δεν είναι δικό σου. Εσύ ΔΕΝ παραλαμβάνεις παραβιασμένο φάκελο, αλλά τον αφήνεις στην ACS μέχρι να σου δώσουν το σωστό δέμα. Αν παρέλαβες, τραβάς βίντεο και φωτό της συσκευασίας, που μπορεί να τα χρησιμοποιήσεις όταν κάνεις dispute στο paypal. Ελπίζω να έκανες εγγράφως το ερώτημα ή στο χαρτί που σου δώσανε από την acs να έχει καταγραφεί ότι ήταν παραβιασμένη η συσκευασία. Δεν μας γράφεις, το κινητό ήταν μέσα!?
evagreece88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση όχι δεν ήταν μέσα Κατά πρώτον πρέπει να ξέρεις ότι άμα δεν είναι από ευρωπαίκή αποθήκη, θα πληρώσεις τελωνείο 100%. Τώρα το φταίξιμο σίγουρα δεν είναι δικό σου. Εσύ ΔΕΝ παραλαμβάνεις παραβιασμένο φάκελο, αλλά τον αφήνεις στην ACS μέχρι να σου δώσουν το σωστό δέμα. Αν παρέλαβες, τραβάς βίντεο και φωτό της συσκευασίας, που μπορεί να τα χρησιμοποιήσεις όταν κάνεις dispute στο paypal. Ελπίζω να έκανες εγγράφως το ερώτημα ή στο χαρτί που σου δώσανε από την acs να έχει καταγραφεί ότι ήταν παραβιασμένη η συσκευασία. Δεν μας γράφεις, το κινητό ήταν μέσα!? Φίλε μου ευχαριστώ όχι δεν ήταν μέσα το κινητό .. Τουλάχιστον θα είχα κάνει δώρο στο μπαμπά μου. Το παρέλαβε η μητέρα μου και τους το πήγε πίσω, το Θέμα είναι ότι το tracking number έγραφε ότι ηταν στην ACS και τα στοιχείο που είχε πάνω το δέμα ήταν σωστα.Γίνεται να το αλλαξαν φάκελο? Σκέφτηκα επίσης μηπως το pandawill δεν είναι τόσο αξιόπιστο τελικά αλλά ειχα ξαναγοράσει και ήταν κομπλέ έχεις αγοράσει ποτέ?Η paypal αμα δεν βγάλω ακρη θα μου δώσει τα λεφτά μου πίσω?
newsformobiles Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Από pandawill δεν έχω αγοράσει. Ξαναρωτώ, φαίνεται κάπου εγγράφως η καταγγελία σου ή ότι παρέλαβες παραβιασμένο φάκελο!? Φωτό/βίντεο του ανοιγμένου φακέλου πήρες!? Τα τελευταία τα θέλεις απαραιτήτως για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Μάλλον κάποιος στην ACS είναι ελαφροχέρης. Επίσης, το κινητό ήρθε από κίνα ή eu!? Αν ήρθε από κίνα, πως και δεν πλήρωσες τελωνείο....!?
evagreece88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Από pandawill δεν έχω αγοράσει. Ξαναρωτώ, φαίνεται κάπου εγγράφως η καταγγελία σου ή ότι παρέλαβες παραβιασμένο φάκελο!? Φωτό/βίντεο του ανοιγμένου φακέλου πήρες!? Τα τελευταία τα θέλεις απαραιτήτως για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Μάλλον κάποιος στην ACS είναι ελαφροχέρης. Επίσης, το κινητό ήρθε από κίνα ή eu!? Αν ήρθε από κίνα, πως και δεν πλήρωσες τελωνείο....!? Εγγράφως δεν εκανε γιατι δεν το ηξερε εγω μένω σε άλλη πόλη.Μπορώ να της πω να πάει να το κάνει? Γιατι το πήρε από το κατάστημα της ΑCS το είδε στο αμαξι γύρισε και τους το έδωσε.Το παραδέχτηκαν και αυτοί ότι ο φακελος ηταν ανοιγμένος. Δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνεις καταγγελία. Το μόνο που θυμόμουν είναι αυτό με τη φωτογραφία και τους πήρα εγώ τηλ και τους είπα να το κρατήσουν το φάκελο και να μουν τον επιστρέψουν όταν τελειώσουν την έρευνα τους. Αμα τους πάρω τηλ και τους πώ για την καταγγελία στη paypal πως θα το καταλάβουν αφού είναι στα ελληνικά. Επίσης το κουλό είναι ότι και άδειο να μην ήταν δεν χωράει κινητό φαντάσου μ είπε ότι ήταν φάκελος ίσα που χωρούσε θήκη για κινητό και επειδή περίμενα και μια θήκη νόμισε ότι ήταν αυτή η μητέρα μου. Φυσικά η θηκη δεν εχει αυτο το tracking number ουτε θα έρθει με courier απο εξω. Όσο αναφορά για το τελωνείο στο tracking number λεει και τι για scan σε inbound linehaul δεν ξερω αμα εννοεί αυτό πάντως τηλ απο τελωνειο και τέτοια δεν με πήραν. Ηταν από Hong kong warehouse. Αλλα και το προηγουμενο δεν το είχαν σταματήσει και ένα ταμπλετ που το πήρα απο το geekbuying και ήταν τεράστιο σαν δέμα μπροστά στο κινητό ούτε αυτό είχε περάσει.
newsformobiles Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το άλλο όμως δεν ήρθε με ACS. Όταν κάνουμε αγορές από Κίνα, για να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα τελωνείου, παραγγέλνουμε ΠΑΝΤΑ με απλό τελωνείο. Αλλιώς να έχεις σίγουρο το τελωνείο. Το ότι δεν πλήρωσες τελωνείο είναι περίεργο. Επίσης το ότι είναι στα ελληνθκά δεν σε απασχολεί, υπάρχει το google translate. Απλώς μην το παραλάβεις και ζήτα ευθύνη απ' ολους, γιατί δεν ξέρεις ποιος φταίει.
evagreece88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αμα φαίνεται ότι παραλήφθηκε γιατι το πηρε και όταν πήγε στο αμαξι το ανοιξε. Από την ACS της είπαν ότι αμα δουν ότι είναι δικη τους η ευθύνη δεν θα μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω αλλα θα μ παραγγείλουν το ίδιο ακριβώς από το κατάστημα που το πήρα. Αλλιώς paypal και ο θεός βοηθός. Πρώτη φορά μου συμβαίνει και αγοράζω και από ebay τακτικά. Ελπίζω η paypal να με αποζημιώσει γιατι και από το μέγεθος του φακέλου φαίνεται ότι δεν είναι δυνατόν να ηταν κινητό εκει μέσα. Επίσης έχω φάει κόλλημα ποιος φταιει..
leo06 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ο φάκελος μπορεί να ανοίχτηκε και στο τελωνείο
newsformobiles Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ο φάκελος μπορεί να ανοίχτηκε και στο τελωνείοΑυτό είναι το πιο λογικό, αλλά έπρεπενα συνοδεύεται τότε το άνοιγμα από κάποιο μπουγιουρντί!
leo06 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 όχι αν δεν είχε μέσα το κινητό ο φάκελος 2
newsformobiles Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 όχι αν δεν είχε μέσα το κινητό ο φάκελοςΣωστός και σ'αυτό....!
evagreece88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 όχι αν δεν είχε μέσα το κινητό ο φάκελος ΔΛΔ παίζει να μου καναν την βλακεία από το pandawill?
leo06 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ΔΛΔ παίζει να μου καναν την βλακεία από το pandawill? όπως είπες και μόνη σου,δεν χώραγε κινητό εκεί μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα