Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης στο Wi-Fi

Naman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Έχω ένα tablet εδώ και 1,5 χρόνο και μέχρι τώρα δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, από εχθές στα ξαφνικά δεν μπορεί να συνδεθεί στο wi-fi. Δεν έκανα κάτι, ούτε άλλαξα κάποια ρύθμιση στο tablet. Ενώ την προηγούμενη μέρα συνδεόταν κανονικά, την επόμενη παρουσίασε αυτό το πρόβλημα. Να σημειώσω εδώ ότι προσπάθησα να συνδεθώ στο wi-fi με το pc μου και το κινητό μου, και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Άρα υποψιάζομαι πως το tablet κάπου "κολλάει". Έκανα επανεκκίνηση το tablet, αλλά τίποτα. Κατήργησα το δίκτυο και το επανέφερα, και πάλι τίποτα. Ενώ δείxνει συνδεδεμένο στο wi-fi, όταν πάω να μπω στο ίντερνετ μου, δε γίνεται τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς; 

Να πω ότι το tablet μου είναι lenovo A5500-F και έκδοση android 4.4.2

Επεξ/σία από Naman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα!

Έχω ένα tablet εδώ και 1,5 χρόνο και μέχρι τώρα δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, από εχθές στα ξαφνικά δεν μπορεί να συνδεθεί στο wi-fi. Δεν έκανα κάτι, ούτε άλλαξα κάποια ρύθμιση στο tablet. Ενώ την προηγούμενη μέρα συνδεόταν κανονικά, την επόμενη παρουσίασε αυτό το πρόβλημα. Να σημειώσω εδώ ότι προσπάθησα να συνδεθώ στο wi-fi με το pc μου και το κινητό μου, και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Άρα υποψιάζομαι πως το tablet κάπου "κολλάει". Έκανα επανεκκίνηση το tablet, αλλά τίποτα. Κατήργησα το δίκτυο και το επανέφερα, και πάλι τίποτα. Ενώ δείxνει συνδεδεμένο στο wi-fi, όταν πάω να μπω στο ίντερνετ μου, δε γίνεται τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς; 

Kai σε μενα με ενα  Lenovo A5500-H τα ιδια κανει φιλε.

Καλησπέρα!

Μαλλον η αντενα χαλασε. Πηγαινε σε σρεβις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...