Genki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά εγώ είχα g2 αναβαθμισμενο σε 5.0.2 και δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα ούτε lag
thanasiskg Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 γεια σας και παλι τελικα τωρα αποφασισα να κανω downgrade το κινητο μου και κατα την διαρκεια τς διαδικασιας σταματουσε στο 40 % και τωρα το κινητο δεν κανει απολυτως τιποτα μονο το σημα της Lg βγαζει και ουτε download mode μπαινει , καμια ιδεα με το τι θα κανω???
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 αν εχει αυτο που νομιζω η λυση ειναι να μπεις απο linux και να γραψεις manually σε καποια κομματια μνημης καποια αρχεια του συστηματος υπαρχει ενας οδηγος στο xda
Antretng Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά το firmware θα το κατεβάσετε από εδώ: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Το KitKat είναι οι εκδόσεις V20B μέχρι V20H Μπορείτε να βάλετε Europe Open ή Greece Open. Μόνη προσοχή να μήν βάλετε firmware που λέει 16G σε έκδοση κινητού 32GB και το ανάποδο. Σορρυ που ξεθαψα το ποστ. Θελω να κανω downgrade. Εχω 32αρη ελληνικο αλλα μεσα στη λιστα με Greece βλεπω μονο 16_G. Μηπως ειναι κατι που δεν καταλαβαινω;
dali13gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σορρυ που ξεθαψα το ποστ. Θελω να κανω downgrade. Εχω 32αρη ελληνικο αλλα μεσα στη λιστα με Greece βλεπω μονο 16_G. Μηπως ειναι κατι που δεν καταλαβαινω; Λογικό μιας και το 32αρι δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα επίσημα. Η συσκευή σου είναι αγορασμένη από Skroutz άρα από άλλη χώρα. Βάλε κάποια άλλη ευρωπαϊκή open που να είναι για το 32αρι.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 επισης υπαρχει περιπτωση να χασω την εγκυηση του κινητου μου?? ουτε καν, το ειχα μονιμα με Cyanogenmod και μια χαρα μου το εφτιαξαν (ειχα κανει restore πρωτα)
giampoul Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ουτε καν, το ειχα μονιμα με Cyanogenmod και μια χαρα μου το εφτιαξαν (ειχα κανει restore πρωτα) Μιας και το έχεις ψάξει, Cyanogenmod σε G2 mini 8GB παίζει; Γνωρίζεις κάποιον οδηγό να μου προτείνεις ;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μιας και το έχεις ψάξει, Cyanogenmod σε G2 mini 8GB παίζει; Γνωρίζεις κάποιον οδηγό να μου προτείνεις ; http://download.cyanogenmod.org/?device=g2m το λογισμικο (βασισμενο σε Android 6) http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/recovery-twrp-2-8-3-0-recovery-lg-d620-t2990196 για recovery 1
Antretng Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Λογικό μιας και το 32αρι δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα επίσημα. Η συσκευή σου είναι αγορασμένη από Skroutz άρα από άλλη χώρα. Βάλε κάποια άλλη ευρωπαϊκή open που να είναι για το 32αρι. Απο eshop.gr ηταν και εγραφε GR στην αποδειξη. Τωρα τι να σου πω, δεν ξερω τι γινεται. Εν παση περιπτωση τελικα εβαλα την ευρωπαικη. ουτε καν, το ειχα μονιμα με Cyanogenmod και μια χαρα μου το εφτιαξαν (ειχα κανει restore πρωτα) Τι εννοεις restore? Φανταζομαι εννοεις οτι εβαλες πισω την official ρομ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ναι με τη ρομ της LG το πήγα Την πρώτη φορα που το πήγα φόραγε μαμά αλλά ρουταρισμενη και το πήγα έχοντας κάνει μόνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πάλι δεν είχα θέμα, βέβαια και τις δυο φορές που επισκέφθηκα το σέρβις είχα θέμα hardware και μάλιστα από τα συνηθισμένα του G2 (τη μια φορά κιτρινιλα και την άλλη πρόβλημα με το GPS)
Antretng Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αμα του γυρισες ρουταρισμενη ρομ, αμα θελαν βρισκαν το ρουταρισμα. Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο αυστηροι αλλα ποτε δεν ξερεις...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αμα του γυρισες ρουταρισμενη ρομ, αμα θελαν βρισκαν το ρουταρισμα. Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο αυστηροι αλλα ποτε δεν ξερεις... Το ξερω απλα επειδη ηταν γνωστα κατασκευαστικα λαθη ισως το εφτιαξαν χωρις να δωσουν σημασια στο λειτουργικο, δεν ξερω, υποθεση κανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα