Προς το περιεχόμενο

LG G2 Downgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας και παλι τελικα τωρα αποφασισα να κανω downgrade το κινητο μου και κατα την διαρκεια τς διαδικασιας σταματουσε στο 40 % και τωρα το κινητο δεν κανει απολυτως τιποτα μονο το σημα της Lg βγαζει και ουτε download mode μπαινει , καμια ιδεα με το τι θα κανω???

• Moderators
Δημοσ.

αν εχει αυτο που νομιζω η λυση ειναι να μπεις απο linux και να γραψεις manually σε καποια κομματια μνημης καποια αρχεια του συστηματος υπαρχει ενας οδηγος στο xda 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το firmware θα το κατεβάσετε από εδώ:

http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html

Το KitKat είναι οι εκδόσεις V20B μέχρι V20H

Μπορείτε να βάλετε Europe Open ή Greece Open. Μόνη προσοχή να μήν βάλετε firmware που λέει 16G σε έκδοση κινητού 32GB και το ανάποδο.

Σορρυ που ξεθαψα το ποστ. Θελω να κανω downgrade. Εχω 32αρη ελληνικο αλλα μεσα στη λιστα με Greece βλεπω μονο 16_G. Μηπως ειναι κατι που δεν καταλαβαινω;

Δημοσ.

Σορρυ που ξεθαψα το ποστ. Θελω να κανω downgrade. Εχω 32αρη ελληνικο αλλα μεσα στη λιστα με Greece βλεπω μονο 16_G. Μηπως ειναι κατι που δεν καταλαβαινω;

Λογικό μιας και το 32αρι δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα επίσημα. Η συσκευή σου είναι αγορασμένη από Skroutz άρα από άλλη χώρα. Βάλε κάποια άλλη ευρωπαϊκή open που να είναι για το 32αρι.

Δημοσ.

επισης υπαρχει περιπτωση να χασω την εγκυηση του κινητου μου??

ουτε καν, το ειχα μονιμα με Cyanogenmod και μια χαρα μου το εφτιαξαν (ειχα κανει restore πρωτα)

Δημοσ.

ουτε καν, το ειχα μονιμα με Cyanogenmod και μια χαρα μου το εφτιαξαν (ειχα κανει restore πρωτα)

Μιας και το έχεις ψάξει, Cyanogenmod σε G2 mini 8GB παίζει; Γνωρίζεις κάποιον οδηγό να μου προτείνεις ;

Δημοσ.

Μιας και το έχεις ψάξει, Cyanogenmod σε G2 mini 8GB παίζει; Γνωρίζεις κάποιον οδηγό να μου προτείνεις ;

http://download.cyanogenmod.org/?device=g2m το λογισμικο (βασισμενο σε Android 6)

http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/recovery-twrp-2-8-3-0-recovery-lg-d620-t2990196 για recovery

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό μιας και το 32αρι δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα επίσημα. Η συσκευή σου είναι αγορασμένη από Skroutz άρα από άλλη χώρα. Βάλε κάποια άλλη ευρωπαϊκή open που να είναι για το 32αρι.

Απο eshop.gr ηταν και εγραφε GR στην αποδειξη. Τωρα τι να σου πω, δεν ξερω τι γινεται. Εν παση περιπτωση τελικα εβαλα την ευρωπαικη.

Τι εννοεις restore? Φανταζομαι εννοεις οτι εβαλες πισω την official ρομ. 

Δημοσ.

Ναι με τη ρομ της LG το πήγα

Την πρώτη φορα που το πήγα φόραγε μαμά αλλά ρουταρισμενη και το πήγα έχοντας κάνει μόνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πάλι δεν είχα θέμα, βέβαια και τις δυο φορές που επισκέφθηκα το σέρβις είχα θέμα hardware και μάλιστα από τα συνηθισμένα του G2 (τη μια φορά κιτρινιλα και την άλλη πρόβλημα με το GPS)

Δημοσ.

Αμα του γυρισες ρουταρισμενη ρομ, αμα θελαν βρισκαν το ρουταρισμα. Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο αυστηροι αλλα ποτε δεν ξερεις...

Δημοσ.

Αμα του γυρισες ρουταρισμενη ρομ, αμα θελαν βρισκαν το ρουταρισμα. Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο αυστηροι αλλα ποτε δεν ξερεις...

Το ξερω απλα επειδη ηταν γνωστα κατασκευαστικα λαθη ισως το εφτιαξαν χωρις να δωσουν σημασια στο λειτουργικο, δεν ξερω, υποθεση κανω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...