Προς το περιεχόμενο

Tablet διχως Android

DreaMScaPeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια!

Εχω ενα tablet το οποιο πριν απο 1μιση χρονο εχασε καπως την ROM (συμφωνα με τον πατερα μου), απο τοτε καθετε και ειπα αφου υπαρχει να ασχοληθω μαζι του και αμα φτιαχνετε να το φτιαξω και να το κρατισω για την σχολη...

Το εβαλα στην φορτιση χτες και φαινετε να φορτιζει γιατι ζεστενετε...

Παιζει να μπορει να φτιαχτει καπως?? Εχω ακουσει οτι απαξ και την εχασε ειναι αχρηστο..

Ευχαριστω ! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας παιδια!

Εχω ενα tablet το οποιο πριν απο 1μιση χρονο εχασε καπως την ROM (συμφωνα με τον πατερα μου), απο τοτε καθετε και ειπα αφου υπαρχει να ασχοληθω μαζι του και αμα φτιαχνετε να το φτιαξω και να το κρατισω για την σχολη...

Το εβαλα στην φορτιση χτες και φαινετε να φορτιζει γιατι ζεστενετε...

Παιζει να μπορει να φτιαχτει καπως?? Εχω ακουσει οτι απαξ και την εχασε ειναι αχρηστο..

Ευχαριστω ! :D

μάρκα και πλήρη χαρακτηριστικα του tablet

Σου κανω copy paste τα χαρακτηριστικα απο ενα site και σου δινω και το link

http://www.dx.com/p/aoson-m1013-10-1-android-4-1-1-quad-core-tablet-pc-w-1gb-ram-8gb-rom-hdmi-white-260212#.Vgkxwc4mV9I

Brand Aoson Model M1013 Quantity 1 Piece/Pack Color White Shell Material ABS Operating System Android 4.1.1 CPU Type Quad Core Processor Model Actions ATM7029 Quad-Core, ARM Cortex A9 Family Processor Speed 1.2GHz GPU Vivante GC1000+ Memory 1GB Memory Type DDR3 SDRAM Capacity 8GB   Max Extend Card Capacity

32 GB

Το μηχανιμα δεν ανοιγει καν, ουτε οταν φωρτιζει, αλλα καταλαβαινεις οτι φωρτιζει διοτι ζεστενετε, θα το κοιταξω thanks !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...