Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδεικτικά έβαλα αυτό το fiesta δεν θα πάρω το συγκεκριμένο της αγγελίας αλλά κάποιο άλλο σαν αυτό.

2 είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου αυτή τη στιγμή

1)Ibiza

2)fiesta

Και το κλιο μου αρέσει αλλά όχι το ΙΙ αλλά το ΙΙΙ που είναι πιο ακριβό και εκτός budget.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω τόσο παλιά αυτοκίνητα (saxo,starlet) θέλω κάτι πιο καινούριο αυτά δεν έχουν καν υδραυλικό τιμόνι δε θέλω να μαρτυρήσω.

Αυτά τα fiesta είναι καλά;

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6831416/

Απλα η ford εχει ακριβα ανταλλακτικα.. Να παρεις μεχρι 1300κ. οχι γαλλικο,οχι ιταλικο και τα γερμανικα δεν ειναι νευρικα και τσιμπανε περισσοτερη βενζινη..
Δημοσ.

Κανά καλό τζαπάνι δεν υπάρχει στα λεφτά που δίνω μόνο κάτι yaris του 99 βρίσκω που δεν τα θέλω παρόλο που είναι σκυλιά.

Δημοσ.

Εχει πολυ εργασια η αλλαγη ιμαντα ...Δεν ειναι τοσο το κοστος του αλλα η εργασια .

Ειναι απο εμπορο αυτο που λες οποτε ολο και κατι θα θελει μαζεμα .

Στο λεω εκ πειρας που πηρα δυο μεταχειρισμενα τα τελευταια 2 χρονια για τα παδια μου απο εμπορο .

Εκτος απο μερικα audi ολα τα αλλα απο ενα εμπειρο μηχανικο ειναι παιχνιδι και πανω απο 70€ για εργασια δεν δικαιολογειται να παρει

Δημοσ.

ψησου για κορσακι 1800αρι να παρω και γω κατι αλλο ..αντε αντε :)

Κατσε κυριος εδω του χω προτεινει κελεπουρι με 34.000χλμ, καινουριο πραμα του δινω, τι ηρθες τωρα να μας χαλασεις τη δουλεια!;;; :P :p

(Πλακα ε)

• Like 2
Δημοσ.

Εκτος απο μερικα audi ολα τα αλλα απο ενα εμπειρο μηχανικο ειναι παιχνιδι και πανω απο 70€ για εργασια δεν δικαιολογειται να παρει

Πιθανον...Εγω σε δυο Audi TT αλλαξα ιμαντα .

Δημοσ.

Κατσε κυριος εδω του χω προτεινει κελεπουρι με 34.000χλμ, καινουριο πραμα του δινω, τι ηρθες τωρα να μας χαλασεις τη δουλεια!;;; :P :P

(Πλακα ε)

εσυ του προτεινες κελεπουρι..εγω του προτεινα πυραυλο :P

Δημοσ.

Ωπ! Να τα.... Τα βλεπετε εχω ενδιαφερομενους πολλους, το αμαξι ειναι και σπεσιαλ εντισιον καθοτι οδηγος η μαργαριτατζιαρ.. Οσοι πιστοι προσελθετε διοτι το βλεπω να φευγει :D :P

• Like 1
Δημοσ.

Ωπ! Να τα.... Τα βλεπετε εχω ενδιαφερομενους πολλους, το αμαξι ειναι και σπεσιαλ εντισιον καθοτι οδηγος η μαργαριτατζιαρ.. Οσοι πιστοι προσελθετε διοτι το βλεπω να φευγει :D :P

οταν λες σπεσιαλ εντισιον εννοεις οτι του εχεις αλλαξει τοσο τα φωτα που πλεον εχει δημιουργηθει νεο μοντελο με νεο σχημα ?:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...