denexwzwh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Γίνεται να βγάλω χρήματα από το ίντερνετ; (Αν ναι, πως; )
Kostasspil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Γίνεται να βγάλω χρήματα από το ίντερνετ; (Αν ναι, πως; ) Το κλείνεις και πας να δουλέψεις 5
Stefanos83b Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα φίλε . Να σου πω μερικές μεθόδους που δοκίμασα εγώ , πιο πολύ για χαβαλέ . 1) Pay to Click : Και καλα σε πληρώνουν για να κάνεις κλικ σε διαφημίσεις , και αμα τους φέρνεις κόσμο που κάνουν κι αυτοι κλικ (referals) βγάζεις λεφτά . Βασικά πιστεύω πως είναι απάτη . Εγω προσωπικά δεν έχασα ουτε κέρδισα λεφτά , απλά έχασα τον χρόνο μου . 2) E-Coin farming : Βάζεις το pc σου και την κάρτα γραφικών πιο πολύ και φαρμάρεις ψηφιακά νομίσματα όπως το bitcoin και άλλα . Κάτι έβγαλα απο εδώ φαρμάροντας doge-coin και ανταλλάζοντας τα για προιόντα . 3) Online games , poker κλπ . Και απο εδώ κάτι μπορείς να βγάλεις , αλλά θέλει λίγο να το κατέχεις το άθλημα . Αυτά απο εμένα , καλή τύχη .
Stefanos83b Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά δε θα πας τελικά στρατό εσύ? Ο φίλος έδωσε ιδέα . Μπορείς να πάς και δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στον στρατό . Κι εγω είχα παει . Τότε βγάζαμε 600-700ε τον μήνα .
denexwzwh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα φίλε . Να σου πω μερικές μεθόδους που δοκίμασα εγώ , πιο πολύ για χαβαλέ . 1) Pay to Click : Και καλα σε πληρώνουν για να κάνεις κλικ σε διαφημίσεις , και αμα τους φέρνεις κόσμο που κάνουν κι αυτοι κλικ (referals) βγάζεις λεφτά . Βασικά πιστεύω πως είναι απάτη . Εγω προσωπικά δεν έχασα ουτε κέρδισα λεφτά , απλά έχασα τον χρόνο μου . 2) E-Coin farming : Βάζεις το pc σου και την κάρτα γραφικών πιο πολύ και φαρμάρεις ψηφιακά νομίσματα όπως το bitcoin και άλλα . Κάτι έβγαλα απο εδώ φαρμάροντας doge-coin και ανταλλάζοντας τα για προιόντα . 3) Online games , poker κλπ . Και απο εδώ κάτι μπορείς να βγάλεις , αλλά θέλει λίγο να το κατέχεις το άθλημα . Αυτά απο εμένα , καλή τύχη .
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Γίνεται να βγάλω χρήματα από το ίντερνετ; (Αν ναι, πως; ) Σου χω ετοιμη τη λυση (..μια και συχνα πυκνα ειναι κ αλλοι που αναρωτιουνται) 1
denexwzwh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα φίλε . Να σου πω μερικές μεθόδους που δοκίμασα εγώ , πιο πολύ για χαβαλέ . 1) Pay to Click : Και καλα σε πληρώνουν για να κάνεις κλικ σε διαφημίσεις , και αμα τους φέρνεις κόσμο που κάνουν κι αυτοι κλικ (referals) βγάζεις λεφτά . Βασικά πιστεύω πως είναι απάτη . Εγω προσωπικά δεν έχασα ουτε κέρδισα λεφτά , απλά έχασα τον χρόνο μου . 2) E-Coin farming : Βάζεις το pc σου και την κάρτα γραφικών πιο πολύ και φαρμάρεις ψηφιακά νομίσματα όπως το bitcoin και άλλα . Κάτι έβγαλα απο εδώ φαρμάροντας doge-coin και ανταλλάζοντας τα για προιόντα . 3) Online games , poker κλπ . Και απο εδώ κάτι μπορείς να βγάλεις , αλλά θέλει λίγο να το κατέχεις το άθλημα . Αυτά απο εμένα , καλή τύχη . Το πρωτο δεν το σχολιαζω Το δευτερο δεν το ξερω Το τριτο δεν βγαζει σιγουρα λεφτα Καλά δε θα πας τελικά στρατό εσύ? Δε γινεται ρε γαμωτο
Kostasspil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μόλις διάβασα το νήμα που παρέθεσε ο Gi0. Ρίξε μια ματιά, θα απαντηθεί το ερώτημά σου Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από Kostasspil
StylerGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το κλείνεις και πας να δουλέψεις το καλυτερο comment που εχω δει τις τελευταιες μερες.
Par1s* Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κανείς δεν πρόκειται να σου χαρίσει χρήματα. Είχα κάνει ένα blog πριν χρόνια στο blogspot.com με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία και κάποια περίοδο είχε ξεπεράσει τις 2500 επισκέψεις ανά ημέρα. Όχι απαραίτητα διαφορετικοί χρήστες. Μετρούσε πόσες φορές άνοιξε το site κι ας ήταν ο ίδιος επισκέπτης, δηλαδή μπορεί να ήταν 250 άτομα που άνοιξαν το site από 10 φορές. Είχα βάλει adsense και σε περίπου 6 μήνες είχα βγάλει 140 ευρώ. Αφού είδα πως κάτι πάει να γίνει, έκανα κανονικό site το οποίο είχε τρομερή αποτυχία.
Kostasspil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κανείς δεν πρόκειται να σου χαρίσει χρήματα. Είχα κάνει ένα blog πριν χρόνια στο blogspot.com με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία και κάποια περίοδο είχε ξεπεράσει τις 2500 επισκέψεις ανά ημέρα. Όχι απαραίτητα διαφορετικοί χρήστες. Μετρούσε πόσες φορές άνοιξε το site κι ας ήταν ο ίδιος επισκέπτης, δηλαδή μπορεί να ήταν 250 άτομα που άνοιξαν το site από 10 φορές. Είχα βάλει adsense και σε περίπου 6 μήνες είχα βγάλει 140 ευρώ. Αφού είδα πως κάτι πάει να γίνει, έκανα κανονικό site το οποίο είχε τρομερή αποτυχία. Στοιχηματικό..?
adi32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να δουλέψεις στο fiverr και να βγάλεις αρκετά λεφτά αν είσαι καλός σε κάτι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα