Haris San Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια, Θελω την γνωμη σας λιγο... Το pc μου ειναι: msi gtx 770 twin frozr, i5 4670, 8gb corsair vengeance, xfx pro series 650w. Το εχω λιγο λιγοτερο απο 2 χρονια και ολα δουλευαν ρολοι χωρις να εχω ποτε κανενα προβλημα. Ξαφνικα χθες οταν εβαλα να παιζω CSGO οταν εκανε map loading κολλαει το game, εβγαλε μαυρη οθονη και φαινονταν μικρα παραθυρα με errors απο πισω να αναβοσβηνουν...Τελικα επειδη κολλησε σε μαυρη οθονη εκανα restart, ξανανοιγω το CSGO και παλι στο map loading κολλησε, αυτη την φορα κολλησε με εικονα το background του παχνιδιου και οχι μαυρη οθονη, αλλα εδειξε κοκκινα και μπλε artifacts πανω στην εικονα. Κανω restart παλι και απο τοτε κολλαει σε μαυρη οθονη μετα απο το windows logo.Επειδη εχω και 2ο σκληρο δισκο, κανω fresh install τα windows 7, στον 2ο, και τρεχει κανονικα χωρις drivers. Μολις παω να κανω install τους drivers απο nvidia ή απο windows update κολλαει στο επομενο reboot μετα το logo σε μαυρη οθονη και ο μονος τροπος να μπω μεσα ειναι απο safe mode, και κανοντας uninstall τους drivers τελειως ετσι ωστε να μπορεσω να μπω μετα απο normal mode. Εχω δοκιμασει κιολας startup repair,system recovery, mem test καθως και CMOS reset (στην μητρικη) κανενα δεν εφτιαξε τιποτα. Τωρα ειμαι μεσα απο την onboard της μητρικης... Το θεμα ειναι οτι ολα δουλευαν και ξαφνικα εγινε αυτο. Για να δειχνει η καρτα γραφικων στην οθονη σημαινει οτι δεν εχει καει τελειως, υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα το psu και οταν βαζω τους drivers να ζηταει παραπανω ταση και να μην μπορει να δωσει και γι αυτο να κολλαει και οταν τους βγαζω να τρεχει με λιγοτερη ταση και ολα καλα? Η έχει καει τιποτα μεσα στην καρτα που δεν δημιουργει ολικη δυσλειτουργια και φαινεται μονο οταν περνας τους drivers? Η μλκια ειναι οτι 2 φιλοι μου με gaming pc λειπουν και 1 φιλος μου με nvidia κιολας built ειναι στρατο και δεν μπορω να δοκιμασω την καρτα μου αλλου να δω αν οντως δουλευει.. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από Haris San
mkp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχή πιθανότατα να είναι αυτό που είπες με το psu άλα σπάνια γίνετε, κατά 99% είναι η κάρτα. Λίγο πολύ έτσι χαλάνε η κάρτες είτε χαλάνε τέλειος η οπός έκανε η δικιά σου δηλαδή να δουλεύει κανονικά χωρίς drivers. 1
Haris San Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εντωμεταξυ πρεπει να χω 1 μηνα εγγυηση ακομα αλλα το μαγαζι που αγορασα την καρτα (coolbytes.gr) εχει κλεισει απ'οτι φαινεται!! LOL Τωρα εστειλα μνμ στην msi και τους ειπα τι εγινε, ελπιζω να απαντησουν και να μην το παιξουν κοροϊδο... Σε περιπτωση που δεν απαντανε μπορω να κανω κατι? Να στειλω στην ιδια την nvidia η κατι αλλο?
mkp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι υποχρεωμένη η MSI να στην αντικαταστήσει, Η nvidia δεν έχει σχέση με αυτό.
Haris San Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα εστειλα email στην MSI και μου ζητησαν τα στοιχεια μου κτλ...Δυστηχως ειχα χασει την αποδειξη αγορας αλλα εψαξα στα email μου και βρηκα το email αγορας της καρτας γραφικων και τους το εκανα forward. Τελικα μου δωσαν RMA number αλλα τα μεταφορικα πρεπει να πληρωσω εγω. Αυριο θα την στειλω στην Ολλανδια που ειναι το service με ΕΛΤΑ για να μου βγουν λιγα τα μεταφορικα (25 ευρω)..Στην dhl που εκανα τον υπολογισμο βγαινει στα 160 ευρω οτι ναναι.. Να ρωτησω κατι αλλο, αν δεν μπορεσουν να την επισκευασουν δεν θα πρεπει να μου την αντικαταστησουν? Η σειρα 7χχ εχει σταματησει να βγαινει, αυτο σημαινει οτι μπορει να μου δωσουν καμια καινουρια της σειρα 9χχ ?
mkp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 κάλα θα στην αντικαταστήσουνε δεν είναι κάτι που φτιάχνετε, άλα οπός είπες σιγά μην έχει ξεμείνει καμιά GTX770 για να σου δώσουν.Το θέμα είναι ότι η GTX770 είναι 10% πιο γρήγορη από την GTX960 οπότε θεωρητικά δεν μπορούν να σου δώσουν αυτήν. Από την άλλη ώμος η GTX970 είναι 45% πιο γρήγορη από την GTX770 (οπότε σιγά μην σου δώσουν 970). Οπότε μπορεί να πάρεις GTX960 με 4GB πάλι λίγο πιο αργή θα είναι από την GTX770 άλα τουλάχιστον παίρνεις περισσότερη vram και καταναλώνει λιγότερα watt και επίσης παίρνεις λίγο περισσότερo DX12 support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα