Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ισχυει το παραπανω για το sharkoon,στο gaming η οταν καθομαι στο pc δεν υπαρχει προβλημα ακομα και οταν τα φωτα ειναι σβηστα...το μονο προβλημα αντιμετωπιζεται το βραδυ που κοιμαμαι αλλα ξεπερνιεται πολυ ευκολα ειτε απο συνηθεια ειτε βαζοντας κατι πανω του...
βασίλης33 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ισχυει το παραπανω για το sharkoon,στο gaming η οταν καθομαι στο pc δεν υπαρχει προβλημα ακομα και οταν τα φωτα ειναι σβηστα...το μονο προβλημα αντιμετωπιζεται το βραδυ που κοιμαμαι αλλα ξεπερνιεται πολυ ευκολα ειτε απο συνηθεια ειτε βαζοντας κατι πανω του... οτι ησχύει το ξέρω δέν θα έπρεπε όμως να το είχες αναφέρει νωρίτερα? (φιλικά πάντα) ξένοι reviewers αλλά και πολλά σχόλια απο έλληνες/ξένους κατόχους αναφέρουν οτι πρόκειτε για δυνατό σχετικά φωτισμό που ενοχλεί. σχόλιο τύπου "συνηθίζεται δέν το θεωρώ σωστό. το μόνο που αναφέρεται ώς λύση είναι να κολληθεί ένα κομμάτι μαύρης αδιαφανής ταινίας ώστε να μήν φαίνεται.
benign Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 οτι ησχύει το ξέρω δέν θα έπρεπε όμως να το είχες αναφέρει νωρίτερα? (φιλικά πάντα) ξένοι reviewers αλλά και πολλά σχόλια απο έλληνες/ξένους κατόχους αναφέρουν οτι πρόκειτε για δυνατό σχετικά φωτισμό που ενοχλεί. σχόλιο τύπου "συνηθίζεται δέν το θεωρώ σωστό. το μόνο που αναφέρεται ώς λύση είναι να κολληθεί ένα κομμάτι μαύρης αδιαφανής ταινίας ώστε να μήν φαίνεται. Προσωπικα θεωρω το φως του,τοσο μαλακο και χαμηλης εντασης που ουτε καν το προσεχω,σαν να μην υπαρχει.Εσενα σε ενοχλει?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 οτι ησχύει το ξέρω δέν θα έπρεπε όμως να το είχες αναφέρει νωρίτερα? (φιλικά πάντα) ξένοι reviewers αλλά και πολλά σχόλια απο έλληνες/ξένους κατόχους αναφέρουν οτι πρόκειτε για δυνατό σχετικά φωτισμό που ενοχλεί. σχόλιο τύπου "συνηθίζεται δέν το θεωρώ σωστό. το μόνο που αναφέρεται ώς λύση είναι να κολληθεί ένα κομμάτι μαύρης αδιαφανής ταινίας ώστε να μήν φαίνεται. δεν ειναι τοσο τρομερο οσο το αναφερεις...για αυτο κ δεν το σκεφτηκα νωριτερα,μολις το ειπας ομως το επισημανα και εγω!Ας δει κανα βιντεο στο utube ο ενδιαφερομενος να αντιληφθει για τι πραγμα μιλαμε!
Tobeornotobe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 παιδια τελικα παρηγγειλα το natec που ειχα παραθεσει σε προηγουμενο μηνυμα..οταν ερθει και το δοκιμασω θα σας πω εντυπσεις!
Tobeornotobe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Σημερα το παρελαβα και εχω να πω πως ειμαι ενθουσιασμενος..αθορυβο και καλης ποιοτητας.. 1
mad-proffessor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μεγείες, επειδή θα με ενδιέφερε και μένα μπορείς να λύσεις μερικές απορίες; Υπάρχει κουμπι που ενεργοποιεί το φωτισμό ή είναι μονίμως on; Ο φωτισμός είναι απαλός ή δυνατός; Τα γράμματα στα πλήκτρα είναι ευδιακριτα τη νύχτα ή όχι; (όχι οτι δε ξερω τυφλό αλλα αν σηκώνεσαι τη νύχτα κοιμισμένος...) Το άλλο της natek με wrist rest γιατι δε το επελέξες;
Tobeornotobe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μεγείες, επειδή θα με ενδιέφερε και μένα μπορείς να λύσεις μερικές απορίες; Υπάρχει κουμπι που ενεργοποιεί το φωτισμό ή είναι μονίμως on; Ο φωτισμός είναι απαλός ή δυνατός; Τα γράμματα στα πλήκτρα είναι ευδιακριτα τη νύχτα ή όχι; (όχι οτι δε ξερω τυφλό αλλα αν σηκώνεσαι τη νύχτα κοιμισμένος...) Το άλλο της natek με wrist rest γιατι δε το επελέξες; ευχαριστω. Λοιπον εχουμε και λεμε.. το scroll lock ενεργοποιει και απενεργοποιει τον φωτισμο..υπαρχει η δυνατοτητα να ειναι τελειως σβηστος ή ενα απο τα αλλα χρωματα.. εμενα προσωπικα μου φαινεται ουτε απαλος ουτε δυνατος..κατι ενδιαμεσο..νυχτα ακομα δεν το δοκιμασα καθως ακομα περιμενω να ερθει ο σταθερος..το αλλο της νατεκ δεν το επελεξα λογω τιμης καθως ηδη περασα το 20αρικο που σκοπευα να δωσω 1
benign Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Συμπερασμα αξιζει να δοκιμαζουμε και αλλα προιοντα και οχι να μενουμε πιστοι συνεχως στα ιδια και τα ιδια σαν Ταλιμπαν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα