Jethro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το αυτο http://www.onmed.gr/ygeia-psyhikh/item/328937-sto-myalo-enos-pathologikoy-pseyti
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν κάποιος σε έχει φλομώσει στο ψέμα τι κάνεις; Εδώ και καιρό ένας φίλος μου έχω κτλβει ότι λέει ψέματα, όχι μόνο σε εμένα, σε όλους. Θα έλεγα είναι σε τέτοιο βαθμό που τα πιστεύει και ο ίδιος. Τον κάνεις πέρα ή του το λες; Του το λες αν είναι ψέματα με συνέπειες, τον κάνεις πέρα αν είναι μόνιμος τρολλάκος Οι γοφοί του τι λένε; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τον ρόλο των γοφών στην ανθρώπινη επικοινωνία όπως προκύπτει από έρευνες στο ινσόμνια.γρ, γιατί έχω χάσει αυτό το επεισόδειο
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν κάποιος σε έχει φλομώσει στο ψέμα τι κάνεις; Εδώ και καιρό ένας φίλος μου έχω κτλβει ότι λέει ψέματα, όχι μόνο σε εμένα, σε όλους. Θα έλεγα είναι σε τέτοιο βαθμό που τα πιστεύει και ο ίδιος. Τον κάνεις πέρα ή του το λες; αν ειναι φίλος σου, του το λες πρώτα. Αν δεν καταλαβαίνει και συνεχίσει ή σου απαντήσει πάλι με ψέμα, τότε τον κάνεις πέρα φυσικά. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
WorldOfGlass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Θυμήθηκα εναν συμμαθητή μου από την 2α λυκείου που μου λεγε οτι ο θείος του ηταν εκατομμυριούχος και οτι γνωρίζει τον κιθαρίστα των Slayer 5
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το νήμα "μισές αλήθειες" κλειδώθηκε οπότε γράφουμε εμπειρίες και για τα 2 σε αυτό. Τα μεγαλύτερα ψέματα τα έχω ακούσει από τύπους για το πόσο πολύ γ... Τις μεγαλύτερες μισές αλήθειες από γκόμενες.
doubtful Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν κάποιος σε έχει φλομώσει στο ψέμα τι κάνεις; Εδώ και καιρό ένας φίλος μου έχω κτλβει ότι λέει ψέματα, όχι μόνο σε εμένα, σε όλους. Θα έλεγα είναι σε τέτοιο βαθμό που τα πιστεύει και ο ίδιος. Τον κάνεις πέρα ή του το λες; Τι κανεις? αναλογα για ποιον λογο τον θες διπλα σου. Αν τον θες για πραγματικο φιλο αυτες οι μαλακιες δεν εχουν χώρο. Θα τα λετε στα ισα, χωρις μασκες.
NT1G Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τον ρόλο των γοφών στην ανθρώπινη επικοινωνία όπως προκύπτει από έρευνες στο ινσόμνια.γρ, γιατί έχω χάσει αυτό το επεισόδειο
doctorkostis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το like στον pappous_soulis εγινε πριν αποκαλυψεις το βιδεο για τους καταπληκτικους γοφους. Ηθελα να το ξερει 1
Runner25 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ποιος ξερει την αληθεια και το ψεμα? ο θεος η ο μεγαλος αδελφος
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 I love listening to lies when I know the truth 'nough said 2
sadako-san Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ψεματα λένε τα αγόρια στα φόρουμ για τα εκατοστά του μορίου τους. Έχω και αποδείξεις
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ψεματα λένε τα αγόρια στα φόρουμ για τα εκατοστά του μορίου τους. Έχω και αποδείξεις
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το νήμα "μισές αλήθειες" κλειδώθηκε οπότε γράφουμε εμπειρίες και για τα 2 σε αυτό. Τα μεγαλύτερα ψέματα τα έχω ακούσει από τύπους για το πόσο πολύ γ... Τις μεγαλύτερες μισές αλήθειες από γκόμενες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα