Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν κάποιος σε έχει φλομώσει στο ψέμα τι κάνεις; Εδώ και καιρό ένας φίλος μου έχω κτλβει ότι λέει ψέματα, όχι μόνο σε εμένα, σε όλους. Θα έλεγα είναι σε τέτοιο βαθμό που τα πιστεύει και ο ίδιος. Τον κάνεις πέρα ή του το λες;

Του το λες αν είναι ψέματα με συνέπειες, τον κάνεις πέρα αν είναι μόνιμος τρολλάκος

Οι γοφοί του τι λένε;

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τον ρόλο των γοφών στην ανθρώπινη επικοινωνία όπως προκύπτει από έρευνες στο ινσόμνια.γρ, γιατί έχω χάσει αυτό το επεισόδειο

Δημοσ.

Όταν κάποιος σε έχει φλομώσει στο ψέμα τι κάνεις; Εδώ και καιρό ένας φίλος μου έχω κτλβει ότι λέει ψέματα, όχι μόνο σε εμένα, σε όλους. Θα έλεγα είναι σε τέτοιο βαθμό που τα πιστεύει και ο ίδιος. Τον κάνεις πέρα ή του το λες;

αν ειναι φίλος σου, του το λες πρώτα. Αν δεν καταλαβαίνει και συνεχίσει ή σου απαντήσει πάλι με ψέμα, τότε τον κάνεις πέρα φυσικά. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Δημοσ.

Θυμήθηκα εναν συμμαθητή μου από την 2α λυκείου που μου λεγε οτι ο θείος του ηταν εκατομμυριούχος και οτι γνωρίζει τον κιθαρίστα των Slayer :P

• Like 5
Δημοσ.

Το νήμα "μισές αλήθειες" κλειδώθηκε οπότε γράφουμε εμπειρίες και για τα 2 σε αυτό.

Τα μεγαλύτερα ψέματα τα έχω ακούσει από τύπους για το πόσο πολύ γ...

Τις μεγαλύτερες μισές αλήθειες από γκόμενες.

Δημοσ.

Τι κανεις? αναλογα για ποιον λογο τον θες διπλα σου. Αν τον θες για πραγματικο φιλο αυτες οι μαλακιες δεν εχουν χώρο. Θα τα λετε στα ισα, χωρις μασκες.

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τον ρόλο των γοφών στην ανθρώπινη επικοινωνία όπως προκύπτει από έρευνες στο ινσόμνια.γρ, γιατί έχω χάσει αυτό το επεισόδειο

Δημοσ.

Το νήμα "μισές αλήθειες" κλειδώθηκε οπότε γράφουμε εμπειρίες και για τα 2 σε αυτό.

Τα μεγαλύτερα ψέματα τα έχω ακούσει από τύπους για το πόσο πολύ γ...

Τις μεγαλύτερες μισές αλήθειες από γκόμενες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...