Προς το περιεχόμενο

Antivirus

Grumandel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...επειδη γενικα ακούγονται πολλα

Θα ηθελα να αγορασω ενα Eset antivirus

Απλα θελω να ρωτησω κατα ποσο αξιζει να δωσω λεφτα απο την στιγμη που υπαρχουν σπασμένα..

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην αναφέρεις την λέξη ταμπού εδώ. Υπάρχουν διάφορα καλά, ο καθένας θα πει το δικό του. Βάλε ένα δωρεάν (όχι κάνα βαρύ, ειδικά αν το σύστημα δεν είναι ιδιαίτερα καλό) και κότσαρε παρέα το malwarebytes, ή το AdwCleaner.

• Like 2
Δημοσ.

Το panda δε κάνει τίποτα το χω δοκιμάσει.Εγω έχω το avast free είναι πολύ καλύτερο

..ειχα το avast και περασα στο panda γιατι το avast δεν επιανε τοσα...

Δημοσ.

Δεν αξίζει κατα την γνώμη μου να δώσεις χρήματα για antivirus κατέβασε ενα απο τα δωρεάν που κυκλοφορούν με το avast να ειναι αρκετά καλό

• Like 1
Δημοσ.

Είδες πουθενά το panda μπροστά από το avast σε τεστ.

Είναι λογικό παράδειγμα να πιάνει μερικά το malwarebytes που δεν είχες πιάσει με το avast ή  με κάποια ειδικευμένα εργαλεία σάρωσης.

Δημοσ.

Είχα για χρόνια Avast! Antivirus, πλέον έχω το Panda Free Antivirus. Και τα δυο είναι εξίσου αξιόπιστα. Θεωρώ τελείως λανθασμένη επιλογή, το να εγκαταστήσει κανείς σπασμένο, εφόσον υπάρχουν δωρεάν επιλογές, που είναι άριστες για βασική προστασία. 

Υ.Γ Είχα αγοράσει παλαιότερα το ESET NOD32 ... φοβερό και οικονομικό. Το αγαπημένο μου!

Δημοσ.

Ειχα Panda και avast και δεν εκαναν τιποτα...με το που εγκατέστησα kaspersky βρηκε ενα τονο ιους...το panda και το avast ειναι πολυ αδυναμα αντιικα...δωρεαν να μου το εδιναν δεν θα το εκανα εγκατάσταση..ξερω κάμποσες περιπτωσεις με αβαστ και παντα οπου ειχαν προβληματα με ιους... Γιαυτο θελω κάτι σε Eset γιατι ολοι ξερουμε οτι ειναι νο1 αντιικο...

Δημοσ.

Ειχα Panda και avast και δεν εκαναν τιποτα...με το που εγκατέστησα kaspersky βρηκε ενα τονο ιους...το panda και το avast ειναι πολυ αδυναμα αντιικα...δωρεαν να μου το εδιναν δεν θα το εκανα εγκατάσταση..ξερω κάμποσες περιπτωσεις με αβαστ και παντα οπου ειχαν προβληματα με ιους... Γιαυτο θελω κάτι σε Eset γιατι ολοι ξερουμε οτι ειναι νο1 αντιικο...

Ομολογουμένως, είχα το Avast γύρω στα 3 χρόνια, δίχως κανένα πρόβλημα. Ωστόσο έπειτα από μια έκδοση και μετά, είχα κάποια θέματα. Δηλαδή χρειαζόταν να τρέξω Malwarebytes, γιατί περνούσαν κάποιοι ιοί. Φυσικά και κανένα Antivirus δεν είναι 100% αξιόπιστο. Όμως κάθε χρόνο, η πρωτιά πάει και σε άλλη / άλλες εταιρεία / εταιρείες. 

Όπως έγραψα και στο υστερόγραφο, η αγαπημένη μου λύση προστασίας, είναι το ESET NOD32 Antivirus. Κοστίζει μόλις 20€ και έχω τις καλύτερες εμπειρίες, μιας και ποτέ δεν είχα θέματα με ιούς, malware κτλπ, όσο υπήρχε εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου. 

Δημοσ.

Ομολογουμένως, είχα το Avast γύρω στα 3 χρόνια, δίχως κανένα πρόβλημα. Ωστόσο έπειτα από μια έκδοση και μετά είχα κάποια θέματα. Δηλαδή χρειαζόταν να τρέξω Malwarebytes, γιατί περνούσαν κάποιοι ιοί. Φυσικά και κανένα Antivirus δεν είναι 100% αξιόπιστο. Όμως κάθε χρόνο, η πρωτιά πάει και σε άλλη / άλλες εταιρεία / εταιρείες.

Όπως έγραψα και στο υστερόγραφο, η αγαπημένη μου λύση προστασίας, είναι το ESET NOD32 Antivirus. Κάνει μόλις 20€ και έχω τις καλύτερες εμπειρίες, μιας και ποτέ δεν είχα θέματα με ιούς, malware κτλπ, όσο υπήρχε εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου.

Ωραια! Η διαφορα αναμεσα στο σκετο antivirus και smart security ειναι οτι το security δινει και προστασια antitheft;

Δημοσ.

Ωραια! Η διαφορα αναμεσα στο σκετο antivirus και smart security ειναι οτι το security δινει και προστασια antitheft;

Anti Theft, συν μερικά ακόμα χαρακτηριστικά, που θα βρεις Link.png Site: εδώ .

Δημοσ.

Εγω ειμαι fan του eset. Κατα προτιμηση με firewall. Πολυ αποτελεσματικο και ελαφρυ. Τα free δεν συγκρινονται με τα paid. Δεν τα εχω σε εκτιμηση αλλα απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο. Δοκιμασε τα μονος σου. Εγκατεστησε trial για τα επι πληρωμη.

Μια καλη ιδεα ειναι να βαλεις σε chrome η mozilla που χρησιμοποιεις adblock.

Να θυμασαι σε καθε συστημα οσο καλα προστατευμενο και να ειναι ο πιο αδυναμος κρικος ειναι παντα ο χρηστης

Η βασικη διαφορα ειναι οτι το smart εχει και firewall

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...