Dexamethasone Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να μου πείτε τι μου προτείνετε να χρησιμοποιήσω για το ιντερνετικό στοίχημα από τις κάρτες που υπάρχουν και γενικότερα τις λύσεις που έχουμε πλέον με τα cc. Για να σας βοηθήσω, ΔΕΝ έχω τραπεζικό λογαριασμό ή κάτι άλλο σε τράπεζα στο όνομα μου. Για αυτό το λόγο επειδή θέλει διάφορα σαν νέος πελάτης που θα είμαι + όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι μια διαδικασία.. Απ'ότι είδα υπάρχει η λύση της Skrill, Neteller που μπορεί κάποιος να βγάλει και κάρτα να κάνει αναλήψεις. Θα το συνιστούσατε? Επίσης διάβασα και για μια Moneysafe, γνωρίζετε κάτι? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Dexamethasone Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πλέον μπορείς με paysafe Πως θα κάνω ανάληψη όμως?
drake. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το συγκεκριμένο πορτοφόλι το χρησιμοποίησα όταν δεν υπήρχαν πολλές επιλογές κατάθεσης στις εταιρίες οποτε δεν ξέρω ακριβώς να σου πω,μπορείς να ανοίξεις έναν viva wallet λογαριασμό εδώ http://www.vivawallet.com/el-gr/business/pay-with-vivawalletκαι να τον φορτώνεις σε σημεία πώλησης που τα βρίσκεις εδώ https://www.vivapayments.com/el/network/ η viva σου παρέχει και πλαστική κάρτα mastercard συνδεδεμένη με τον λογαριασμό αλλα προς το παρόν η ανάληψη σε ATM είναι μη διαθέσιμη γιατί δεν έχει λιγότερο από μηνα που βγάλανε την κάρτα οποτε θα γίνει πιστεύω σύντομα,http://www.vivawallet.com/el-gr/personal/vivawalletcardκάπου είχα διαβάσει πως έχει ένα όριο 2.500 ευρώ τον χρόνο χωρίς ταυτοποίηση αλλα δεν στο λέω με σιγουριά αυτό,γιατί θα κανεις αίτηση για κάρτα και ίσως να χρειαστεί να κανεις ταυτοποίηση οποτε θα σου ζητηθεί να κανεις ταυτοποίηση κατοικίας και ταυτότητας σουο στοιχιμαν δεν ξέρω για τις άλλες τι ακριβώς παίζει αν κανεις κατάθεση με τον vivawalet λογαριασμό οποιαδήποτε ανάληψη θα γίνει από ότι μου είχαν πει,θα γίνει εκεί,όμως αν κανεις κατάθεση με paysafe θα σου ζητήσει τράπεζα οποτε μονο με vivaαυτό 211 7700 000 είναι το τηλέφωνο εξυπηρέτησης τις viva πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τους τι ακριβώς πρέπει να κανεις ώστε ο λογαριασμός σου να είναι πλήρως λειτουργικός και ποτε θα είναι διαθέσιμες η αναλήψεις σε ATM και τι χρεώσεις έχει κάρτα Επαναλαμβάνω δεν ξέρω πολλά δεν έχω πάρει την κάρταπάρε τηλέφωνο ώστε να σε καθοδηγήσουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ απαιτείται,πάντως αν σου πουν ότι δεν υπάρχει κάποιο όριο όπως είπα,θα σου πρότεινα πρώτα να κανεις ταυτοποίηση να σου πιστοποιήσουν τον λογαριασμό και μετά να κανεις συναλλαγές
panos2171 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που ξέρω για τη bet είναι ότι πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μια κατάθεση εκεί που θες να κάνεις ανάληψη και αντίστοιχα μετά με την paysafe στο λογαριασμό σου απ όπου έγινε μια κατάθεση. Ρώτα τους πάντως στο chat, είναι πολύ εξυπηρετικοί.
Dexamethasone Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου θα κοιτάξω και θα σου πω! Ευχαριστώ για την απάντηση! Γενικά το θέμα είναι ότι κάποιες εταιρίες ζητάνε να γίνετε η πρώτη ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα σου ή να είσαι δικαιούχος σε κάποιον άλλον. Ποιες δεν ζητάνε είναι το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα