BlueBlade Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αποφάσισα να δω την σειρά αφού μου την πρότειναν φίλοι. Γενικά δεν μου άρεσε, ίσως περίμενα να είχε παραπάνω δράση και για αυτό μου κακοφάνηκε. Ειδικά μέχρι το 5ο επεισόδιο η σειρά ήταν η βαρεμάρα η ίδια και ο μόνος λόγος που συνέχιζα να την παρακολουθώ ήταν επειδή σε διάφορα Forum λέγανε ότι μετά το 5ο επεισόδιο ανεβάζει στροφές και όντως έτσι έγινε. Λίγο πριν το τέλος η σειρά είχε εκτοξευθεί. Ο Kilgrave ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά και ο μόνος λόγος που δεν παράτησα την σειρά και φυσικά ο καλύτερος χαρακτήρας - ηθοποιός που έπαιζε. Το παλικάρι σίγουρα είναι από τους αγαπημένους μου Villains τώρα πια. Τώρα μένει να δω ακόμα DD, LC και IF. Έχετε να προτείνεται ποιο από αυτά να αρχίσω; Να προλάβω την κυκλοφορία των Defenders. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 DD σίγουρα επος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Με την σειρά που τα είπες. Κανονικά έπρεπε πρώτα DD, μετά JJ, LC και τέλος IF. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 μαπα το LC, καλυτερο το IF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μόνο το DD αξίζει βασικά, τα υπόλοιπα απλά βλέπονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μαρτιο 2018. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 θα δειξει τιποτα η Jessica? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μαρτιο 2018. ναι επιτελους, δε μπορω να περιμενω πολυ purple παιζει η ειναι η ιδεα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 οπως φαινεται θα εχουμε purple και αυτη τη season best villain ever Site: source Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αύριο κυκλοφορούν όλα τα επεισόδια. Πως και δεν τα βγάζουν Παρασκευή όπως συνήθως? https://www.rottentomatoes.com/tv/jessica_jones/s02 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Για να δουμε τελικα τι θα λεει η δευτερη season της και αν θα ειναι καλυτερη απο αυτη του daredevil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για να δουμε τελικα τι θα λεει η δευτερη season της και αν θα ειναι καλυτερη απο αυτη του daredevil. 8,5+ ειδα σε κατι review, αλλα και παλι ειναι η αγαπημενη μου απο τις marvelonetflix οποτε win win, θα εχει και purple man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 hour ago, Fulgore said: Για να δουμε τελικα τι θα λεει η δευτερη season της και αν θα ειναι καλυτερη απο αυτη του daredevil. Από την 1η πάντως δεν είναι, ο Kilgrave είχε θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα