Προς το περιεχόμενο

Jessica Jones (2015)

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχαχαχα ελα ρε, καλουλα ειναι, αμα θες και πιο ωραια, εχει ωραια φιλεναδα :P

αδερφή της είναι, εξ αγχιστείας μεν αδερφή δε. Και όχι είναι η πιο αποτυχημένη επιλογή για υπέρ ήρωα που έχω δει. Ακόμα και στις σκηνές μάχης δίνει την εντύπωση ότι μόλις σηκώθηκε από τον καναπέ και δεν έχει καλοκυκλοφορήσει το αίμα στα πόδια της. Δεν βγάζει καθόλου νεύρο. Η εμφάνιση δεν παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα σε αυτού του είδους τα σενάρια, είναι η πρώτη σειρά με ήρωα χωρίς μάσκα που βλέπω και είναι κάπως αλλά αυτό είναι θέμα συνήθειας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Την είδα και εγώ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου στα πρώτα επεισόδια, αλλά μόλις βγήκε στην μέση για τα καλά ο KG με πόρωσε. Πάρα πολύ καλή η ερμηνεία του για μένα.

• 1 μήνα μετά...

O John Doe είναι από το σύμπαν της DC ο οποίος άνοιξε μια πύλη και μπήκε στο σύμπαν της Marvel. Στην δεύτερη σεζόν θα είναι ο βασικός villain ενώ θα παίξω σημαντικό ρόλο και στις ταινίες avengers με τον Thanos.

Είναι πατριός του Θάνου.

• Like 1

So, αν ο john doe ειναι απο dc και μπηκε στην marvel, τοτε πως θα εξηγησετε αυτην την φραση? 

Ειναι οταν

ειναι στο μπαρ και πεθαινει η hope, μετα παιρνει μηνυμα οτι κατι εγινε στο riverbank medical center

ή και το επομενο 

post-209186-0-91411300-1459716663_thumb.png

post-209186-0-16584500-1459716817_thumb.png

Αρκετα ενδιαφερον η σειρα. Μου αρεσει το πως προσπαθουν να ενωσουν τις σειρες και οχι απλα να εμφανισουν ξαφνικα και τους 4 ηρωες σε ξεχωριστη σειρα. Παραδειγμα η Claire (απο dd) και η Jessica με τον Luke. Θα προτιμουσα η σειρα για τον iron fist να βγει πριν απο τους defenders για να γνωρισουμε και αυτον τον ηρωα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...