D4rkshadow Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 ναι, στα κομιξ δεν επηρεαζεται απο τον killgrave. Η δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεμε η οπως παντα τρολλαρεις αν θυμαμαι καλα το εξηγουν λεγοντας οτι σταματησε να την επηρεαζει οταν ειχε αρνηθει να σκοτωσει την γυναικα του μαυρου απο την οποια πηρε το φλασακι Ναι
KilliK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 προφανως και δεν μπορω να καταλαβω τι λετε, δεδομενου οτι η απαντηση μου ανεβηκε πριν τα υπολοιπα σχολια σας. επισης η απαντηση μου πηγαινε στον jmiliad που εκανε και την αρχικη ερωτηση, οχι σε εσενα, επομενως αυτο περι τρολαρισματος, αστο αρχηγε.
D4rkshadow Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Fans του Daredevil κρατηθείτε μέχρι το τέλος, Βέβαια (μην το διαβάσετε αν δεν είδατε το τελευταίο επεισόδιο) έβλεπα όλο το επεισόδιο με την ελπίδα να ξεπροβάλει από κάπου και να τα κάνει όλα ρημαδιό... ειδικά στην σκηνή στην εκκλησία ήμουν σίγουρος ότι θα πεταχτεί από κάπου... ξενέρωσα τόσο πολύ όταν της είπε η γιατρίνα να τον φωνάξει και αρνήθηκε η Τζέσικα.... Αρκετά καλή μου φάνηκε, έφτιαξαν ωραία ατμόσφαιρα... λίγο στα μείον που δεν εξήγησαν γιατί η Τζέσικα δεν επιρεάζεται απ' τον Killgrave... Μήπως το αναφέρει κάπου στα κόμικς; Στα κομικς την βοηθαει η jean grey,εδω βεβαια δεν μπορουν να το πουν μαλλον μπερδευτηκες στο 12 γιατι εκει δεν ειναι εκκλησια,παρολο που εχουν κανει τα σκηνικα τους να φαινενται ετσι,ειναι, συναυλιακος χωρος με σκηνικα απο εκκλησιες.Προφανως πετυχαν τον σκοπο τους αφου σε εκανε να αναρωτιεσαι που ειναι ο DD.Εκτος απο το οτι ολοι αυτη η ηρωες ειναι ολοι στο hell's kitchen το μονο αλλο κοινο που θα εχουν ειναι η νοσοκομα που θα περασει απο ολους τους ηρωες. Λοιπον τελειωσα ολοι την σειρα και μπορω να πω οτι ηταν mind blowing.Αναμενω συντομα ανακοινωση οτι θα παρει και 2 σεζον ναι, στα κομιξ δεν επηρεαζεται απο τον killgrave. Η δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεμε η οπως παντα τρολλαρεις Ναι προφανως και δεν μπορω να καταλαβω τι λετε, δεδομενου οτι η απαντηση μου ανεβηκε πριν τα υπολοιπα σχολια σας. επισης η απαντηση μου πηγαινε στον jmiliad που εκανε και την αρχικη ερωτηση, οχι σε εσενα, επομενως αυτο περι τρολαρισματος, αστο αρχηγε. Γεια κοιτα λιγο της ωρες και μετα μιλα καλυτερα Η θα μας πεις οτι δεν ξερεις το συμπαν της marvel;
KilliK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 το θεμα εχει ληξει μεταξυ μας, D4rkshadow, μην το συνεχιζεις. μεινε στο τοπικ.
CarbonFibre Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 O David Tennant πολύ καλός στην ερμηνεία του σαν Killgrave. Πολύ καλή σειρά. Το Netflix το πάει καλά το θέμα. 1
Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 μεγαλο φαουλ που ξεμπερδεψανε με τον KG απ την 1η σεζον.
KilliK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 καλα συγνωμη, ο KG δεν ειναι μωβ, απλως φοραει ενα μωβ κοστουμι; ΛΟΛ
Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 καλα συγνωμη, ο KG δεν ειναι μωβ, απλως φοραει ενα μωβ κοστουμι; ΛΟΛ Προς το τελος, εγινε και μωβ σε καποια φαση Όταν εκανε boost
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 καλα συγνωμη, ο KG δεν ειναι μωβ, απλως φοραει ενα μωβ κοστουμι; ΛΟΛ Τώρα το πρόσεξες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πήρε και 2η season
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πήρε και 2η season τετοια αγελαδα και να μην την αρμεξουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα