Προς το περιεχόμενο

Jessica Jones (2015)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5 REASONS JESSICA JONES IS THE SUPERHERO EVERYONE NEEDS RIGHT NOW

Το 2 για μενα με εκανε να πορωθω και να διαβασω και κομικ μιας κ δεν ειχα ιδεα πριν τη σειρα για τη Τζες, τωρα τι λετε παραπανω οτι δεν ειναι superhero σειρα, αφου η ιδια δεν θελει καν να ειναι και μου αρεσει περισσοτερο αυτο τη η προσεγγιση

Για μενα μεχρι τωρα η σκηνοθεσια φωτογραφια ειναι τρομερα ανωτερη απο τη 1η σεζονμ και ο Μαλκομ πολυ καλος ετσι παρα σαν τελειωμενο πρεζακι, δε ξερω αν αλλαξει κατι στην πορεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα τα παραπανω αφορουν κυριως την πρωτη season η οποια ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την δευτερη.

1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

τωρα τι λετε παραπανω οτι δεν ειναι superhero σειρα, αφου η ιδια δεν θελει καν να ειναι και μου αρεσει περισσοτερο αυτο τη η προσεγγιση

Τι να πει δηλαδη και ο Daredevil ο οποιος αν και δεν εχει παρομοιες δυναμεις και ειναι και τυφλος,οχι μονο δεν το εβαλε κατω αλλα εγινε και δικηγορος.

Ενω στην JJ μιλαμε για ατομο που αρνειται να ειναι σουπερ ηρωας γιατι προτιμαει να γινεται τυφλα καθε μερα,να μενει σε ενα αχουρι και απο δουλεια να κυνηγαει ζευγαρια που ο ενας κερατωσε την αλλη με σκοπο να παιρνει χρηματα... για να αγοραζει και αλλα ποτα.

Δεν ξερω πως ειναι ακριβως το comic αλλα μιας και μιλαμε συγκεκριμενα για την μεταφορα του netflix,δεν μπορω να πω οτι συμφωνω 100%.

Και ο μεγαλος λογος που η πρωτη season θεωρειται τοσο καλη φυσικα οφειλεται αποκλειστικα στον γνωστο κακο που δεν ηταν τοσο προβλεψιμος και βαρετος οπως στην περιπτωση του Luke Cage.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δε καταλαβαινω γτ συνεχιζεις και κοπανας luke cage οπως και παρα πανω καποιος αλλος σε αυτο το τοπικ το καταλαβαμε δε ΣΟΥ αρεσε

δηλαδη τι ποιο ποιοτικο εχεις δει φετος απο τη Jess? Βασικα δε σε εχω δει και πουθενα να λες και κατι θετικο, δεν νομιζω να ναι τυχαιο. Τεσπα εχω πει δε θα σου απανταω, η αρνητικοτητα στο forum με ενοχλει, τουλαχιστον με τον κιλλικ το εχω αποδεχτει

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Εγω δε καταλαβαινω γτ συνεχιζεις και κοπανας luke cage οπως και παρα πανω καποιος αλλος σε αυτο το τοπικ το καταλαβαμε δε ΣΟΥ αρεσε

δηλαδη τι ποιο ποιοτικο εχεις δει φετος απο τη Jess? Βασικα δε σε εχω δει και πουθενα να λες και κατι θετικο, δεν νομιζω να ναι τυχαιο. Τεσπα εχω πει δε θα σου απανταω, η αρνητικοτητα στο forum με ενοχλει, τουλαχιστον με τον κιλλικ το εχω αποδεχτει

1)Την δευτερη season την ειδες ολοκληρη?Εαν οχι τοτε απο που και ως που γραφεις το οτιδηποτε σε σχεση με καποιον που την εχει δει?Αν διαφωνεις σε κατι που γραφτηκε δες πρωτα ολη την season και μετα μπες εδω και γραψε το γιατι διαφωνεις.

2)Ποιοι το καταλαβατε οτι δεν μαρεσε?Η μαλλον να το πω πιο απλα ποσοι εχουν γραψει οτι ειδαν την δευτερη season και τους αρεσε τοσο πολυ οπως λες και ειμαι εγω ο μονος που δεν του αρεσε?Και απο που και ως που η συγκριση πρεπει να γινεται σε σχεση με οτι αλλο εχει βγει φετος και οχι με τις υπολοιπες παρομοιες σειρες/season?

3)Δεν με εχεις δει και πουθενα να λεω κατι το θετικο σε τι πραγμα?Στον Daredevil δεν εγραψα θετικα μιας και μου αρεσε?Στον Punisher?Στους defenders(σαν συνολο)?Που ακριβως?

Εγω παλι αυτο που βλεπω ειναι οτι εχεις εμπαθεια για ορισμενες σειρες/ταινιες και αν τολμησει καποιος να γραψει το αντιθετο κατευθειαν να τον κραξεις(τα ειδαμε και με το star wars...).

Γραφεις συνεχεια για ολες τις σειρες και ταινιες καλα λογια λες και δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.Ουτε επιχειρηματα,ουτε τιποτα.

Αν δεν σαρεσουν αυτα που γραφονται(ή δεν σε βολευουν)βαλε με σε ignore και εμενα και ολους τους αλλους που γραφουν αναλογα να μεινεις να διαβαζεις μονο τα δικα σου σχολια που ως συνηθως αποθεωνεις τα παντα.

Ηδη 4 ατομα(μαζι με μενα)γραψαμε πραγματα που δεν μας αρεσαν απο την σειρα και αυτοματως σε πειραξαν τα 3 απο τα 4 αυτα σχολια χωρις καν να την εχεις δει ολοκληρη την season. Ελεος δηλαδη.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Τελιωσα την 2η σεζον χθες και εχω αναμεικτα συναισθηματα.Σιγουρα μιλαμε για κατωτερη σεζον απτην 1η με διαφορα.

Στα πρωτα επεισοδια ειναι το ντετεκτιβικο κομματι ας πουμε της κεντρικης υποθεσης που μπορω να πω οτι ειναι πολυ μετρια γραμμενο το σεναριο αφου πολλα στοιχεια τα βρισκει πολυ ευκολα(η σεναριακη ευκολια που προειπαμε).Οσο προχωραει ομως και μαθαινουμε τι συνεβη αρχιζει το κομματι που θα το ελεγα κοινωνικο δραμα ή κατι σαν οικογενειακες ιστοριες αλα jessica jones.Εκει ειναι που χαλαει για μενα την σεζον,αντι να δουμε κατι πιο ωραιο ή κατι πιο σχετικο με υπερηρωα οπως να εβαζαν καποιο κεντρικο κακο καθησαμε και ειδαμε τα ψυχολογικα του καθενος 13 επεισοδια.

Για αλλη μια φορα θεωρω κακη την ποσοτητα των επεισοδιων(50 λεπτα περιπου το καθενα) αφου θα επρεπε να ηταν λιγοτερα.Ασχοληθηκαν αρκετα με διαφορα πραγματα εκτος της κεντρικης υποθεσης(για να καλυψουν τον χρονο προφανως) οπως ηταν το θεμα με την Jeri αλλα και τον καινουργιο διαχειρηστη(που βεβαια ασχοληθηκε καπως και αυτος με τα γεγονοτα) και ολο αυτο φερνει το θεμα της συνοχης που προαναφερθηκε και αυτο.Επισης αλλη μια φορα σε σειρα netflix ειχαμε τουλαχιστον μια σκηνη σεξ ανα επεισοδιο :P

Η Jessica ειναι οπως καθε φορα,απλα πιο δραματικη λογω των γεγονωτων που εγιναν κατα την διαρκεια,η Trish σαν χαρακτηρας απαραδεκτη δεν μπορω να πω κατι αλλο,ενω απτην αλλη τον Malcolm τον ψιλοσυμπαθησα αφου προσπαθουσε ο καημενος μεσα στην ολη κατασταση να βοηθησει.Η Jeri απλα δικαιολογησε τον χρονο της που ειναι στην 2η σεζον χωρις να συμβαλει σημαντικα σε κατι.

Οσο για το τελος μου αρεσε μπορω να πω γιατι ηταν διαφορετικο

δηλαδη το οτι εσπασε μεταξυ τους το παρεακι και δεν ειχαμε κατι σαν happy end.Στην 3η σεζον λογικα θα εχουμε Jessica vs Trish και απορω αν θα μπορει να πεσει και πιο κατω απτην 2η σεζον

Συνολικα δεν το βαρεθηκα ουτε με πηρε ο υπνος ειχε καποιες καλες σκηνες,ομως απτην αλλη υπηρχαν πραγματα που με πειραξαν και δεν ηταν λιγα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου αρεσε αρκετα εμενα η δευτερη σεζον (την πρωτη δεν τη θυμαμαι και πολυ καλα). Αν και δεν εδειξαν νομιζω αυτη την ικανοτητα της να κανει recreate σεναρια αλλα οκ δικαιολογειται με αυτα που συνεβησαν με kilgrave κ τωρα στη δευτερη σεζον.

Η Πατσυ τι δυναμεις απεκτησε? Ταχυτητα και αντανακλαστικα?

Δημοσ.

Τέλειωσα τη 2η σεζόν χθες και βαρέθηκα τη ζωή μου. Σκάλες κατώτερη από την πρώτη. Όλο το στόρι θα μπορούσε να παίξει ως παράλληλη ιστορία σε μια σεζόν που θα είχε άλλα 1002 πράγματα μέσα (και κυρίως κάποιον κακό! :P)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κουραστική σεζόν. Είχε κάποια καλά επεισόδια, αλλά συνολικά δεν πλησίασε καν τη 1η.

Spoiler

Η Τζέσικα έχει αρχίσει να εκνευρίζει μ αυτό το στυλ το βαρύ μαγκικο, το δεν δίνω δεκάρα. Οκ το είδαμε στην αρχή, το είδαμε στο Defenders, φτάνει όμως. Δεν ήθελε τις δυνάμεις, το καταλάβαμε. Τις έχει όμως τι να κάνουμε τώρα. Κάθε χαρακτήρας έχει ένα τραγικό background. Όλοι όμως, δεν το έριξαν στο self pity. 

Η ιδέα για origin story ήταν καλή, αλλά την υλοποίησαν λάθος. Αν σκοπεύουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να δώσει η σειρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KilliK είπε

let me guess, κανει και την φωνη της πιο αργη και βαρια;

Να την δεις την δευτερη season για να μαθεις :P

Επεξ/σία από Fulgore
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...