Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. εχω ενα ενα προβλημα με τα εικονιδια με του υπολογιστη. ενω τα μικρενο και τα βαζω εγω οπος θελω με το που κανω ανανεωση τα βαζη οπως να ναι, και μετο που κανω επανακινηση μετα μεγαλουν παλι και μπαινουν οπως να ναι παλι. το εχω κανει φορματ πανω απο 3 φορες και μετα απο λιγες μερεςτο ξανα κανει.διαχειριστης ειμαι εγω.εφτιαξα αλλο λογαριασμο παλι τα ιδια.. σος εχω τρελαθει δεν ξερω τη φταιει. το λειτουργικο ειναι windows 10 pro gr x64 γνησια με το update της Microsoft. οπως γνωριζει κατι ας με βοηθήσει ευχαριστω.

Δημοσ.

Δοκημασε αυτο. αν δεν δουλευει πες μου. υπαρχει και αλλη λυση.

Solved

Start by right-clicking on the last sub-key which in this case is InProcServer32 and click on Permissions the Advanced then change Ownership to yourself.
Assuming you're on Windows 10 click on Change - Advanced again - Find Now - Administrators.
Then tick the "Replace owner on subcontainers and objects" and also "Replace all child object permission entries..."
Click OK
Then select "Administrators" in the Permissions window you first opened and tick "Full Control" then hit OK
Do that to the InProcServer32 folder and the {42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1} ​in both HKEY paths

========================================­============

In regedit go to those 2 destinations

HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42a­edc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InPro­cServer32\
and
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-4­1fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\

Double click on (Default) and replace "%SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll&­quot; with "%SystemRoot%\system32\windows.stor­age.dll" in both file destinations then restart your PC and everything should work fine !!

Δημοσ.

φιλε μου καλησπερα. εχω κι εγω το ιδιο θεμα. εχω βρει την ιδια λυση σε φορουμς και εχει βοηθησει τους παντες. δεν εχω καταλαβει το "tart by right-clicking on the last sub-key which in this case is InProcServer32" που ειναι αυτο? ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...