Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αυτός που λέει το μίσο ψέμα, ή την μισή αλήθεια.. και καταλάβει ότι έχει αντιληπτός, τι κάνει; Απλά σιγά σιγά ξεκόβει; Ή ζητάει συγγνώμη; Αυτό πρέπει να σκεφτεί κάποιος κατά τη γνώμη μου πριν πει το ψέμα. Γιατί μετά αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και αλήθεια να λες..

https://en.wikipedia.org/wiki/Why_Leaders_Lie

Γαμεί, ελληνικός τίτλος: Γιατί οι πολιτικοί λένε ψέμματα..

Δημοσ.

Και αυτός που λέει το μίσο ψέμα, ή την μισή αλήθεια.. και καταλάβει ότι έχει αντιληπτός, τι κάνει; Απλά σιγά σιγά ξεκόβει; Ή ζητάει συγγνώμη; Αυτό πρέπει να σκεφτεί κάποιος κατά τη γνώμη μου πριν πει το ψέμα. Γιατί μετά αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και αλήθεια να λες..

Ανοίγεις θρεντ για 100% ψέμματα και έρχεσαι δω να ρωτήσεις για τα μισά.

Λοιπόν δε γίνεται δουλειά έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Ανοίγεις θρεντ για 100% ψέμματα και έρχεσαι δω να ρωτήσεις για τα μισά.

Λοιπόν δε γίνεται δουλειά έτσι.

Άνοιξα θρεντ για 100% ψέματα αλλά ταυτόχρονα είπα τη γνώμη μου και για τα μισά. Δε νομίζω ότι παραβίασα κάποιον κανόνα του φόρουμ.

Δημοσ.

Σχετικα ρε παιδια με αυτους που λενε μισες αληθειες..Μπορείς να ξεχωρίσεις την μορφή τους μεσ΄το πλήθος. Ίσως τους δεις να προσπερνάνε βιαστικά, πρόσωπα που κάτι σου θυμίζουν, πρόσωπα γνώριμα σαν να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη που όμως έχει σπάσει. Γιατί τα όνειρα έχουν γίνει εφιάλτες και ο χρόνος κόλλησε μέσα σε μια στιγμή, μια θολή ακαθόριστη γραμμή που δεν υπάρχει γυρισμός αν προσπεράσεις. Αν παραβείς την 10η Εντολή…

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...