status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και αυτός που λέει το μίσο ψέμα, ή την μισή αλήθεια.. και καταλάβει ότι έχει αντιληπτός, τι κάνει; Απλά σιγά σιγά ξεκόβει; Ή ζητάει συγγνώμη; Αυτό πρέπει να σκεφτεί κάποιος κατά τη γνώμη μου πριν πει το ψέμα. Γιατί μετά αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και αλήθεια να λες.. https://en.wikipedia.org/wiki/Why_Leaders_Lie Γαμεί, ελληνικός τίτλος: Γιατί οι πολιτικοί λένε ψέμματα..
pappous_soulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και αυτός που λέει το μίσο ψέμα, ή την μισή αλήθεια.. και καταλάβει ότι έχει αντιληπτός, τι κάνει; Απλά σιγά σιγά ξεκόβει; Ή ζητάει συγγνώμη; Αυτό πρέπει να σκεφτεί κάποιος κατά τη γνώμη μου πριν πει το ψέμα. Γιατί μετά αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και αλήθεια να λες.. Ανοίγεις θρεντ για 100% ψέμματα και έρχεσαι δω να ρωτήσεις για τα μισά. Λοιπόν δε γίνεται δουλειά έτσι. 1
Stefanos92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ανοίγεις θρεντ για 100% ψέμματα και έρχεσαι δω να ρωτήσεις για τα μισά. Λοιπόν δε γίνεται δουλειά έτσι. Άνοιξα θρεντ για 100% ψέματα αλλά ταυτόχρονα είπα τη γνώμη μου και για τα μισά. Δε νομίζω ότι παραβίασα κάποιον κανόνα του φόρουμ.
redhotstef Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικα ρε παιδια με αυτους που λενε μισες αληθειες..Μπορείς να ξεχωρίσεις την μορφή τους μεσ΄το πλήθος. Ίσως τους δεις να προσπερνάνε βιαστικά, πρόσωπα που κάτι σου θυμίζουν, πρόσωπα γνώριμα σαν να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη που όμως έχει σπάσει. Γιατί τα όνειρα έχουν γίνει εφιάλτες και ο χρόνος κόλλησε μέσα σε μια στιγμή, μια θολή ακαθόριστη γραμμή που δεν υπάρχει γυρισμός αν προσπεράσεις. Αν παραβείς την 10η Εντολή… 6
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πως να μην υγρανθείς αφού αναφέρει τη 10η εντολή με την υπεργυναίκα Εβελίνα Παπούλια..;
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλή υγρασία όμως τελευταία στο forum. Καμιά υδραυλικίνα παίζει εδώ; 1
g_alkis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Συνεχίζουμε κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, αγαπημένε μοντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις