Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τα άλλα καλούτσικη αρχή. Θέλει λίγο να εξελιχθούν τα πράγματα.

Και το original καλά είχε ξεκινήσει. Να δούμε πως θα τελειώσει. :)
  • Like 2
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Η γιαπωνεζούλα έχει λίγο άκυρη δύναμη! Ελπίζω να εξελιχθεί.

Κατά τα άλλα καλούτσικη αρχή. Θέλει λίγο να εξελιχθούν τα πράγματα.

Για καποιον λογο πιστευω πως η γιαπωνεζουλα ΕΙΝΑΙ η δύναμη..

Αλλα απο την αλλη εχω δει το εντελως fucked up Misfits οποτε μη με λαμβάνετε υπόψη :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Αλλα απο την αλλη εχω δει το εντελως fucked up Misfits οποτε μη με λαμβάνετε υπόψη :lol:

Το Misfits τα έσπαγε! Ειδικά οι 2 πρώτες seasons.

Βέβαια, στα μισά της 4ης season που έφυγε απ' τη σειρά και ο τελευταίος ηθοποιός απ' το original cast, ξενέρωσα και την παράτησα... Ίσως πρέπει κάποια στιγμή να τη συνεχίσω, να δω πως τελειώνει τουλάχιστον.

Ontopic, εγώ προσωπικά το original Heroes το έβλεπα ευχάριστα μέχρι το τέλος. Σίγουρα είχε κάποιες κοιλιές (και ίσως στην 4η season να ξεχείλωσαν κάποια πράματα), αλλά και πάλι γούσταρα.

Απ' το Heroes Reborn έχω δει μόνο τα 6 μινι επεισόδια του Dark Matters, αλλά έχει μπει στη watchlist. Βέβαια έχω ξεχάσει πολλά πράματα απ' την original σειρά (όπως πχ ποια ήταν η Primatech...), αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν έχει και τόση σημασία.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Φοβερο και το 3ο επεισοδιο, αρχιζει να εχει ενδιαφερον η ιστορια με τον Noah, και γενικα σκανε καλες δυναμεις παντου.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δε θυμάμαι και πολλά, μας δείξανε στο Heroes τι απέγινε η Κλαιρ; Επίσης, αυτά που γίνανε την 13η Ιουνίου, έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δε θυμάμαι και πολλά, μας δείξανε στο Heroes τι απέγινε η Κλαιρ; Επίσης, αυτά που γίνανε την 13η Ιουνίου, έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο;

Όχι και όχι. Το τελευταίο επεισόδιο του Heroes (απ' όσο θυμάμαι) κλείνει με την Claire να φουντάρει απ' τη ρόδα του λούνα παρκ, να γιατρεύεται και να αποκαλύπτει την ύπαρξη των evo (όπως τους λένε στο Heroes Reborn) στον κόσμο. Μια ιδέα για το τι έγινε στις 13 Ιουνίου δείχνει στο Dark Matters. Αλλά και πάλι, δεν εξηγεί τα πάντα.

Ωραίο και το 3ο επεισόδιο. Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα βγουν συνολικά? Γιατί η σειρά χαρακτηρίζεται ως TV Mini-Series, οπότε φαντάζομαι θα είναι μόνο για μία σεζόν.

Πάντως για mini-series έχει ανοίξει πολλά μέτωπα, και με αρκετούς χαρακτήρες.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίο και το 3ο επεισόδιο. Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα βγουν συνολικά? Γιατί η σειρά χαρακτηρίζεται ως TV Mini-Series, οπότε φαντάζομαι θα είναι μόνο για μία σεζόν.

Πάντως για mini-series έχει ανοίξει πολλά μέτωπα, και με αρκετούς χαρακτήρες.

Θα εχει 13 επεισοδεια και μεχρι τωρα δεν εχουν πει τιποτα για αλλη σεζον( ειναι και νωρις ακομα).Οντως εχει ανοιξει παρα πολλα θεματα μεχρι τωρα και μαλλον θα ανοιξει και μερικα ακομα απο οτι καταλαβαινω.

Για μενα η γιαπωνεζα ειναι ολα τα λεφτα μεχρι τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Και το αρχικό heroes ήταν για μια σεζόν,για αυτό και ήταν τόσο καλά στημένο και είχε καλή ιστορία και μετά χάλασε επειδή δεν το είχαν σκεφτεί παρά πέρα.

Το reborn άνετα βλέπεται μέχρι τώρα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάνω που είχα αρχίσει να βαριέμαι να ασχολούνται με την Κλαιρ, μιας και δε θα τη δούμε, έγινε αυτό με τα δίδυμα και το 'σωσε κάπως. Γενικά αρκετά καλά το πάνε. Τα εφέ βέβαια είναι πολύ τραγικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...