Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν μπορει να με βοηθησει καποιος.......δεν μπορω να κανω ενημερωσεις σε windows 7 32bit.Οταν ελεγχω για ενημερωσεις φαινεται πως ψαχνει (η πρασσινη μπαρα κουνιεται απο αριστερα προς δεξια) αλλα τιποτα.Ψαχνει για αρκετη ωρα και μετα σταματαειΤου εκανα κατι γιατροσοφια απο οτι εψαξα στο ιντερνετ αλλα τιποτα.Εχω σπασει το κεφαλι μου....

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την απάντηση darkdragon.Το έκανα αλλά τίποτα.Θα περιμένω ένα 2ήμερο γιατί φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα μετά από φορμάτ.Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τρέξε το sfc /scannow όπως το γράφω με κενό από τη γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή το πιθανότερο είναι να βρει κάτι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να κάνει την επιδιόρθωση από τα αρχεία που βρίσκει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή  σου. Μη το σταματήσεις όσο τρέχει γιατί ίσως νομίσεις ότι κόλλησε το γράφω!

Αν δεν μπορέσει να αποκαταστήσει τη βλάβη θα σου γράψω άλλη εντολή για να πάρει το αρχείο που θέλει από αποθετήριο της microsoft ώστε να κάνει την επιδιόρθωση αυτή αν είναι δυνατόν, αυτά.

Για να γλυτώσεις το φορμἀτ απλά. 

Μία άλλη δυνατότητα είναι με παλιότερο σημείο αποκατάστασης να έκανες επαναφορά αρκεί να θυμάσαι πότε σου προέκυψε το πρόβλημα για να πας πίσω στο χρόνο.

Δημοσ.

Λοιπόν........έκανα αυτό που είπες και μετα απο restart κανει install τα update .Εγώ προσωπικά να σου πώ τήν αλήθεια δέν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό γίνεται......Έχω χάσει τη μπάλα με το όλο θεμα.Λέω να του πατήσω ένα φορμάτ μήπως και στρώσει.Μόλις τελειώσει με τα update θα γράψω νεότερα.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Είχα κάνει το λάθος και έκανα reserve ticket για τα win10.  Δεν θέλω όμως να τα κατεβάσω/εγκαταστήσω.

Παρόλο που ακυρώνω απ'το win update το σχετικό κουτάκι, οταν παω να κάνω τις υπόλοιπες ενημερώσεις μου βγάζει με το στανιό να κατεβάσω τα αρχεία εγκατάστασης για τα 10ρια.

Για πείτε...

Υ.Γ. γκουκλαρα καποιες λυσεις αλλα δεν δούλεψαν...

Δημοσ.

Σε αυτην KB3035583 πατα δεξι κλικ και επελεξε αποκρυψη ενημερωσης. Αφου ενεργοποιησεις την εμφανιση κρυφων αρχειων, πανε στο δισκο C:\ θα βρεις εναν φακελο με ονομα Windows~BT και σβηστον με αυτο τον Source.png Πηγή: τροπο

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω μολις ξαναπάω γραφείο.

Αυτό με το ΚΒτάδε το χα κάνει, είχα σβήσει και κάποια αρχεία, αλλά αυτό τον φάκελο δεν τον εσβησα επουδενί (δε γνωριζα πως υπήρχε).

Αρα οι οδηγίες που βρήκα ήτο για το...αντε μη πώ.

Και πάλι ευχαριστώ, θα επανέλθω.

Δημοσ.

Eπαναφέρω.

Σβήνω κατά τον άνωθεν τρόπο το ΚΒτάδε (που το χα ξανακάνει άλλωστε), το κρύβω επίσης.

Φάκελος WindowsBT δεν υπάρχει (εννοείται πως εμφανίζει τους κρυφούς φακέλους).

Τρέχω τις ενημερώσεις απ'το update, πάλι τα ίδια. Πάει να κατεβάσει το upgrade.

Κάποια άλλη ιδέα;

Δημοσ.

Είχες κάνει κρατηση στην αρχη από το προγραμμα διπλα στα εικονιδια στην μπαρα εναρξης? Εμένα είχε κατεβασει τα αρχεια εγκαταστασης και εσβησα και την ενημερωση. Από τότε όλα καλα αν και στο windows update όταν παει να κατεβασει ενημερωσεις γραφει 'Λήψη των Wιndows 10'. Στις εγκαταστημενες ενημερώσεις εχει καμια ενημερωση με όνομα 'Αναβαθμιση σε windows 10 Home'?

Δημοσ.

Τρέξε το sfc /scannow όπως το γράφω με κενό από τη γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή το πιθανότερο είναι να βρει κάτι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να κάνει την επιδιόρθωση από τα αρχεία που βρίσκει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή  σου. Μη το σταματήσεις όσο τρέχει γιατί ίσως νομίσεις ότι κόλλησε το γράφω!

Αν δεν μπορέσει να αποκαταστήσει τη βλάβη θα σου γράψω άλλη εντολή για να πάρει το αρχείο που θέλει από αποθετήριο της microsoft ώστε να κάνει την επιδιόρθωση αυτή αν είναι δυνατόν, αυτά.

Για να γλυτώσεις το φορμἀτ απλά. 

Μία άλλη δυνατότητα είναι με παλιότερο σημείο αποκατάστασης να έκανες επαναφορά αρκεί να θυμάσαι πότε σου προέκυψε το πρόβλημα για να πας πίσω στο χρόνο.

Καλησπέρα …

Εχω και εδώ το ιδιο πρόβλημα με το update στα windows 7 home εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν γίνεται τίποτε .και φορματ τα έκανα με το που παω να κανω update κάνει το πρώτο update ένα αρχείο κλείνει και ανοίγει μετα και κολλάει στο να ψάχνει η μπάρα με τις ωρες…………εχω δοκιμάσει και αυτό που εχεις παραπάνω darkdragon αλλά τζίφος……καμια άλλη λύση?

Δημοσ.

καλημερα ....

οκ κανει τα update αλλα με πολυ κοπο το αφησα πολλες ωρες να ψαχνει ολο το βραδυ και το πρωι που ξυπνησα ειχε βρει της ενημερωσεις ..διαβαστε και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/580432-windows-7-sp1-updates-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

και αυτοhttp://www.insomnia.gr/topic/581658-πρόβλημα-windows-update/?p=54294302

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...