Dannie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ακουσα αποτομα ενα μικρο κρακ στο imac και γερνει η οθονη και να την σπρωξω πισω παλι ερχεται μπροστα.Τι να φταιεi? http://tinypic.com/r/9huh3o/8
Dannie Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα απο οτι φαινεται δεν ειναι συνηθισμενο κανεις δεν ειχε παρομοια εμπειρια...!
technology_guy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω iMac (μακάρι να χα) αλλά η λογική μου, μου λέει πως ίσως να έσπασε ένα κομμάτι από το μέταλλο που κρατάει την οθόνη. Μερικές ερωτήσεις: Πότε έγινε αυτό; Έτσι στα ξαφνικά; Πόσο καιρό έχεις τον iMac; Και τέλος είναι εντός εγγύησης;
Dannie Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγινε ξαφνικα ακουστηκε ενα κρακ και η οθονη ηρθε πιο μπροστα και ενω μιλησα και με την apple και την infoquest μου ειπαν οτι πρωτη φορα το ακουν αυτο......?????? Το εχω 2 χρονια και κατι εβδομαδες αλλα ευτυχως ειχα κανει επεκταση εγγυησης δεν ξερω ομως μηπως μου το χρεωσουν αυτο το οτι πρωτο φορα το ακουν κ.τ.λ με φοβιζει δηλαδη ενα αλουμινιο στηριζει μια 27αρα οθονη δεν μπορει να μην εχει συμβει σε αλλους. Το προβλημα μου ειναι με το service που θελει να την συσκευασω στο κουτι της και να την στειλω με κουριερ αλλα για να την συσκευασω θα πειραξω το σημειο που ειναι η ζημια οποτε τους ζητησα με δικη μου χρεωση να ερθει τεχνικος τους να την συσκευασει και ακομα δεν μου απαντησαν...! Φοβαμαι μηπως φυγει εντελως και πεσει μπροστα...!
technology_guy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγινε ξαφνικα ακουστηκε ενα κρακ και η οθονη ηρθε πιο μπροστα και ενω μιλησα και με την apple και την infoquest μου ειπαν οτι πρωτη φορα το ακουν αυτο......?????? Το εχω 2 χρονια και κατι εβδομαδες αλλα ευτυχως ειχα κανει επεκταση εγγυησης δεν ξερω ομως μηπως μου το χρεωσουν αυτο το οτι πρωτο φορα το ακουν κ.τ.λ με φοβιζει δηλαδη ενα αλουμινιο στηριζει μια 27αρα οθονη δεν μπορει να μην εχει συμβει σε αλλους. Το προβλημα μου ειναι με το service που θελει να την συσκευασω στο κουτι της και να την στειλω με κουριερ αλλα για να την συσκευασω θα πειραξω το σημειο που ειναι η ζημια οποτε τους ζητησα με δικη μου χρεωση να ερθει τεχνικος τους να την συσκευασει και ακομα δεν μου απαντησαν...! Φοβαμαι μηπως φυγει εντελως και πεσει μπροστα...! Aν είσαι σε πόλη όπου υπάρχει apple store (istorm, istore κ.ο.κ.) Τότε όσο το δυνατόν γρηγορότερα πήγαινε σε αυτούς μαζί με τον iMac και πες τους τι έγινε κι αν μπορούν να κάνουν κάτι. Αν σου πουν όχι πίεσε λίγο (π.χ. πες τους να τον ελέγξουν για να το διαπιστώσουν οι ίδιοι). Αν δεν υπάρχει apple store κοντά τότε πρέπει να τον πας σε τεχνικό της περιοχής σου να σου πει τι συνέβη. Όντως υπάρχει ένα θέμα με την περίπτωση πτώσης. Αν δεν το έχεις άμεση ανάγκη κι έχεις και άλλον υπολογιστή για το καλό του υπολογιστή (αλλά και για το δικό σου ) απόσυρέ τον, δηλαδή άσ' τον σε ένα σημείο ξαπλωτό η κάπως φρόντισε να στερεώνεται καλά.
Dannie Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αθηνα ειμαι απο την apple(μπορω να πω οτι οσες φορες εχω μιλησει μαζι τους - call center - εχω εισπραξει τις καλυτερες εντυπωσεις και σε αυτο το θεμα μου ειπαν να τους ενημερωσω αν αντιμετωπισω προβλημα απλα περιμενω μηπως με παρουν σημερα χτες μιλησα μαζι τους/infoquest) μου ειπαν 3 σημεια service.Παντως η Οθονη εχει βαρος και η βαση στηριξης ειναι αλουμινιο φαντασου χωρις να την κουνησω ποτε εγινε αυτο...!Απλως ηθελα να δω αν αλλος αντιμετωπισε ποτε το ιδιο προβλημα και αν τον καλυψε η εγγυηση.Τωρα βγαζω καποια αρχεια και θα το βαλω στην ακρη εχω λαπτοπ. 1
technology_guy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αθηνα ειμαι απο την apple(μπορω να πω οτι οσες φορες εχω μιλησει μαζι τους - call center - εχω εισπραξει τις καλυτερες εντυπωσεις και σε αυτο το θεμα μου ειπαν να τους ενημερωσω αν αντιμετωπισω προβλημα απλα περιμενω μηπως με παρουν σημερα χτες μιλησα μαζι τους/infoquest) μου ειπαν 3 σημεια service.Παντως η Οθονη εχει βαρος και η βαση στηριξης ειναι αλουμινιο φαντασου χωρις να την κουνησω ποτε εγινε αυτο...!Απλως ηθελα να δω αν αλλος αντιμετωπισε ποτε το ιδιο προβλημα και αν τον καλυψε η εγγυηση.Τωρα βγαζω καποια αρχεια και θα το βαλω στην ακρη εχω λαπτοπ. Οτιδήποτε χρειαστείς πες εδώ.
technology_guy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 thxs!!! Ελπίζω να σου το επισκευάσουν. Στις μέρες μας συνήθως βρίσκουν σαχλές δικαιολογίες για να μην το επισκευάσουν και να σε αναγκάσουν να πάρεις καινούργιο. 1
CostaGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον εχεις προβλημα με το μηχανισμο που στηριζεται το Imac. Εχεις πρόβλημα με τα εσωτερικά σημεία τοποθέτησης των ελατηρίων Το ένα απο τα δυο που συγκρατείται με πλαστικές ροδέλες έχει σπάσει. Αυτός ο μηχανισμός φαίνεται να είναι πολύ υψηλής ποιότητας , μάλλον εγινε εργοστασιακά γιατι το χουν παρουσιάσει και άλλα 27 αρια Αν εχεις εγγυηση δεν θα πληρώσεις τίποτα. Δες αυτη την photo για να καταλάβεις τι εννοω. No worries θα σου το φτιαξουν παντως. 1
ramarg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μη φοβάσαι.Εφόσον έχεις apple care να τρίβεις τα χέρια σου γιατί γλιτώνεις υψηλά κόστη επισκευής.Από τη στιγμή άλλωστε που δεν υπάρχει εμφανές εξωτερικό χτύπημα, οποιοδήποτε αστοχία υλικού εσωτερικά επισκευάζεται χωρίς χρέωση. Σε κάθε περίπτωση όμως καλύτερα ξάπλωσε τον κατά τη γνώμη μου και πήγαινε τον απευθείας για επισκευή.Μην εμπιστεύεσαι τον imac σε ένα σπασμένο μηχανισμό στήριξης.Όχι τίποτα άλλο.Μην πέσει και σπάσεις το front glass και θεωρηθεί συνολικά η βλάβη ως δική σου υπαιτιότητα. Υ.Γ Το service της apple στα mac μη σε αγχώνει.Τουλάχιστον αυτό στην Ελλάδα λειτουργεί άψογα και με τις καλύτερες κριτικές.Περιμένουμε νεότερα. 1
Dannie Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ολα πηγαν καλα σημερα το πηρα πισω χωρις καμια χρεωση......οποτε συνιστω σε οποιον αγοραζει imac ας παιρνει και την εγγυηση για παραπανω χρονο ποτε δεν ξερεις.Ευχαριστω παιδια. Για να μην φτιαχνω αλλο "θεμα" ξερει καποιος πως καθαριζει η οθονη καλα εχω αγορασει το υγρο και το πανακι απο το istor. αλλα δεν βλεπω πολυ καλο αποτελεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα