Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι σχετικά νέος προγραμματιστής , εργάζομαι με Delphi 7 πάνω σε μια απλή εφαρμογή που αλληλεπιδρά με Βάσεις Δεδομένων [σε μηχανή ADO για MS Access] και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως θα εξάγω αποθηκευμένες πληροφορίες (κυρίως συγκεκριμένων πεδίων - εγγραφών) σε έγγραφο MS Word (με κατάληξη doc).

Το έγγραφο έχει σταθερό σώμα κείμενου ως πρότυπο (π.χ. ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ δυο προσώπων) , απλά κάθε φορά που θέλω να εκτυπώσω ένα τέτοιο συμφωνητικό σε τρέχουσα εγγραφή, θέλω να τοποθετούνται τα τρέχοντα πεδία στα μεταβλητά μέρη του εγγράφου (στο παρακάτω παράδειγμα τα μεταβλητά μέρη απεικονίζονται με αγκύλες bold)

Π.Χ.  Σήμερα την   [...πεδίο.ημερ/νία........]  του μηνός [... πεδίο.μήνας..] στην Πόλη [...πεδίο.Πόλη........] εμφανίστηκαν ... κλπ , κλπ..

Ελπίζω να έδωσα κατανοητό παράδειγμα.

Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει και να μου δείξει τον τρόπο;

Δημοσ.

Δεν ξερω σε delphi, αλλα σε C# μπορεις να γραψεις/διαβασεις access.

Επισης μεσω του Microsoft.Office.Interop μπορεις να επεξεργαζεσαι αρχεια word.

Δημοσ.

Δεν ξερω σε delphi, αλλα σε C# μπορεις να γραψεις/διαβασεις access.

Επισης μεσω του Microsoft.Office.Interop μπορεις να επεξεργαζεσαι αρχεια word.

To βρήκα τελικά. Ευχαριστώ

Δημοσ.

To βρήκα τελικά. Ευχαριστώ

Αν το βρήκες καλό θα είναι να γράψεις τι ήταν τελικά. Μπορεί να έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον και να το βρεί απο αυτό το ποστ.

Δημοσ.

Αν το βρήκες καλό θα είναι να γράψεις τι ήταν τελικά. Μπορεί να έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον και να το βρεί απο αυτό το ποστ.

http://www.swissdelphicenter.ch/torry/showcode.php?id=1731

Σε συνέχεια του παραπάνω απλώς να σχολιάσω ότι μάλλον δεν εργάζονται παρά ελάχιστοι με delphi RAD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...