ostvarivanje Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Είδα ότι το έβγαλε σε προσφορά το e-shop στα 200€ και επειδή αυτή την εποχή ψάχνω να κάνω ένα δώρο στην ανιψιά μου, σκέφτηκα να ρωτήσω τη γνώμη όσων το έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω το 10ρι (εκδοση χωρις 4G). Σου κάνω κοπι-πειστ από άλλο θρεντ που έχω πει τη γνώμη μου, η οποία δεν εχει αλλάξει! Κάτοχος του "απλού" Lenovo yoga 2 εδω και κανα μήνα, αλλα δυστυχώς λόγω διακοπών δεν το εχω δοκιμάσει εντατικά.Μπορώ να πω μόνο ότι παίζει τελείως απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, με άμεση απόκριση και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας.Ποιότητα οθόνης πολύ καλή και ήχος αρκετά καλός (dolby).Ο επεξεργαστής είναι γρήγορος και με χαμηλή κατανάλωση χωρίς θέματα μέχρι τώρα (σε καμία περίπτωση δε λες οτι "σέρνεται" αν τον φορτώσεις) και τα 2gb μου είναι υπεραρκετά αν και εχω την τάση να φορτωνω apps αβερτα.Απο παιχνίδια, GT racing 2 και Bard's tale που δοκίμασα τα επαιξε πολυ άνετα.Δεν έχει ιδιαίτερο bloatware, και επειδή είναι android μπορεί κάποιος να κανει root και να βγάλει ότι δε θέλει (δεν εχω ασχοληθεί γιατί δεν είναι πρόβλημα το bloatware μέχρι τώρα)Το σχήμα στην αρχή με παραξένεψε αλλά τελικά το συνηθισα, και το στάντ είναι πολύ βολικο.Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλή επίσης.Με βάση τις μέχρι τώρα εντυπώσεις μου θα το πρότεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την πλήρη περιγραφή. Επειδή κάποιος χρήστης από το δεκάιντσο ανέφερε ότι έχασε μέρος της αυτονομίας του, το έχεις αναβαθμίσει και μήπως έχεις παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Επίσης ανέφερε ότι δεν έχει και κάποιες λειτουργίες που είχε στην kitkat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Οτι αναβαθμισεις βγηκανε τις εχω κάνει και δεν εχω παρατηρησει κατι. Αν θες δωσε ενα λινκ γι αυτες τις αναφορες να το τσεκαρω μήπως μου ξέφυγε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά, ένας γνωστός μου (που δε μένει στην ίδια πόλη με εμένα) μου είπε ότι η αυτονομία του είναι χαμηλότερη με lollipop και αν το ήξερε δε θα έκανε την αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά δεν έμεινα πολύ με το kitkat αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στην αλλαγή. Από αυτονομία είμαι πολύ ικανοποιημενος. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάνει πολύ ώρα να φορτίσει από άδειο (δε φτάνει ένα βράδυ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τοσο πολυ κανει να φορτισει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κανα 10ωρο από σχεδον αδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα