Προς το περιεχόμενο

Iphone 5 εν ετη 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια αξιζει να παρω iphone 5 το 2015;;; εγω το κινητο δεν το θελω για παιχνιδια.. Αλλα χρησιμοποιω πολυ το facebook, messenger, viber... Αξιζει η πρεπει ν στραφω στο 5sκαι να κανω την υπερβαση χρηματικα;;;

Δημοσ.

Ρε παιδια αξιζει να παρω iphone 5 το 2015;;; εγω το κινητο δεν το θελω για παιχνιδια.. Αλλα χρησιμοποιω πολυ το facebook, messenger, viber... Αξιζει η πρεπει ν στραφω στο 5sκαι να κανω την υπερβαση χρηματικα;;;

Μπορείς να βρεις οποιοδήποτε άλλο γι αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

οτι και να πάρεις κάνει...οποιοδήποτε ανδροιδ η wp* κάνει!!!δεν είναι ανάγκη να πας σε iphone...πετάμενα λεφτά θα είναι

με μια επιφύλαξη στο facebook...είναι χάλι μαύρο η εφαρμογή

Δημοσ.

αν πας σε iphone 5 παντως, αφησε το το πολυ σε ios 8. Μην πας σε 9.

Επισης ποσα χρηματα θες να δωσεις; Γιατι iphone συγκεκριμενα; Αν εισαι ελαστικος σε αυτο, θα βρεις καλυτερες προτασεις ενδεχομενως στο badget σου.

Δημοσ.

Ειχα μεχρι τρ android και απλα μ αρεσει ν δοκιμασω το iphone.. Απλα ρωταω να δω αν θα με καλυπτει η θα εχω θεματα...

Δν ειναι θεμα οτι δεν εχω κινητο να με καλυπτει με τις εφαρμογες που ανεφερα.. Εχω το huawei p6 κ πεταει.. Απλα θελω ν σγραφω σε iphone.. Ο δισταγμος ειναι στο αν θα με καλυπτει αυτο η πρεπει ν παω στο 5s

Δημοσ.

200 θα δωσω φιλε μ...κι αποσο εχω διαβασει η ramμπορει να φσινεται μικρη αλλα νικα πολλα τετραπυρηνα android ακομα και με 3ram.. Οποτε μ προτεινετε να κοιταξω αλλου;; καποιο lg δλδ η htc m8;;

Δημοσ.

200 θα δωσω φιλε μ...κι αποσο εχω διαβασει η ramμπορει να φσινεται μικρη αλλα νικα πολλα τετραπυρηνα android ακομα και με 3ram.. Οποτε μ προτεινετε να κοιταξω αλλου;; καποιο lg δλδ η htc m8;;

Δεν έβαλα σαν μετρο σύγκρισης τα android ^.^

Δημοσ.

Μια χαρά σου κάνει και το 5άρι. Θα το κρατήσεις πολλά χρόνια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να το αλλάξεις. Βεβαίως υπάρχουν και φθηνότερες επιλογές που να σε καλύπτουν, αλλά δεν νομίζω να μπορούν να κρατήσουν τόσο και να έχουν και την ποιότητα του iphone. Προσωπικά θα πήγαινα σε 5s ή ακόμα καλύτερα σε 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...