Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα, εχω καποιο προβλημα με τα ακουστικα μου (Razer Kraken 7.1 USB Chroma) Οταν τα συνδεω στον υπολογιστη, και παιζω καποιο παιχνιδι ή και σε απλες εργασιες, ξαφνικα παγωνει και δεν ακουγεται τιποτα, (ακουγονται κατι "κρακ - κρουκ" και σταματανε να δουλευουν), τα λαμπακια παραμενουν αναμενα, και ο υπολογιστης συνεχιζει να αναγνωριζει τα ακουστικα. Οταν τα αποσυνδεσω και τα ξανασυνδεσω, ξαφνικα μπαινει στο ΦΟΥΛ η ενταση, και μετα απο 5-10s δευτερολεπτα , ξανα το ιδιο! Τα ακουστικα δεν εχουν καποιο προβλημα, διοτι τα εχω δοκιμασει και σε αλλους υπολογιστες και παιζουν μια χαρα.. Δοκιμασα να αναβαθμισω τα Drivers , Δοκιμασα να ξαναεγκαταστησω το προγραμμα που εχουν τα ακουστικα απο την εταιρεια (Razer Synapse) , τωρα ξανα-εγκαθιστω το παιχνιδι (μηπως φταιει αυτο , πραγμα που δεν το νομιζω) Τι μπορει να συμβαινει ? είναι θεμα Software ή Hardware του υπολογιστη ?? Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη..
Shadows Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασες αλλα ακουστικα ή ηχεια στο pc?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλα ακουστικα με USB δεν εχω.. Τα ηχεια δουλευουν μια χαρα, το ιδιο και κατι ακουστικα που εχω με την κλασικη "καρφιτσα" τα οποια συνδεονται πανω στα ηχεια..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αφου εκανα System Restore και καθαρισα τον υπολογιστη, και ανοιξα το Razer Synapse, μου εβγαλε οτι για να δουλεψει (το Razer Synapse) θα πρεπει να εχω εγκατεστημενο το : Microsoft .NET FrameWork 4.5 Το εγκατεστησα και παλι τιποτα.. πραγματικα δεν ξερω τι γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα