iCyd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Σημερα πηγα να κανω 2 φορες prc sc και τις 2 φορες κολλησε το pc και ηθελε επανεκκινηση για να ξεκολλησει. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Εχω windows 8.1 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2015 από iCyd
iCyd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μολις μου ξανασυνεβει αυτο σημερα. Ειχα βαλει windows 10 και πιστευα θα φτιαξει αλλα το ειχα ξεχασει αυτο το θεμα,σημερα που το χρειαστηκα παλι τα ιδια! Ξερει κανεις τι παιζει να φταιει?
La_MoRt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Είναι desktop ή laptop; Δοκίμασε να δουλέψεις το snipping tool κάνει την ίδια δουλειά και είναι προεγκατεστημένο εργαλείο για τα windows 8.1 & 10.
iCyd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Desktop ειναι. Τo pc της υπογραφης μου! Θα το τσεκαρω αυτο,ευχαριστω πολυ
ChimairaX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε: 1. Win Key + R2. msconfig 3. Καρτέλα εκκίνηση υπολογιστή 4. Για προχωρημένους 5. Απενεργοποίηση -> Εντοπισμός σφαλμάτων 1
Bender83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μπορεις να δεις τα windows logs? Δεξι κλικ στο σταρτ -> event viewer -> windows logs : και ψαξε στις ωρες που συνεβη, ειναι πολυ πιθανο να σου βγαζει καποιο ερρορ που σχειτιζεται με το προβλημα.
iCyd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε: 1. Win Key + R 2. msconfig 3. Καρτέλα εκκίνηση υπολογιστή 4. Για προχωρημένους 5. Απενεργοποίηση -> Εντοπισμός σφαλμάτων Εκανα το παραπανω και ειναι ολα κομπλε τωρα Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις παιδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα