Rage_unseen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ενα μηνα ειμαι στο linux ,απο mint πηγα σε manjaro αφου δοκιμασα ubuntu,elementary,mint debian χωρις να ζοριστω (το αντιθετο) κ δεν μιλαω ως σκληροπυρηνικος ειναι καπως βαρουτσικο το cinnamon (οχι βεβαια οπως το kde) αλλα οχι τοσο για να χασεις τα καλουδια του κ να πας σε κατι ελαφρυτερο,δοκιμασα το xfce κ το εβγαλα χωρις πολλα πολλα,αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το KDE ΔΕΝ είναι βαρύ, ξεκολλάτε... Και στο netbook (με 2GB RAM) αυτό χρησιμοποιώ σαν περιβάλλον εργασίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Lubuntu για αργό μηχάνημα, πιάνει ~300mb όταν έχει τελιώσει το bootάρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Compiz μπορείς να του περάσεις? Στο Arch? Αμε. Τον ειχα παλια stand-alone για καποιο διαστημα. Σιγα τον καγκουρο-compositor... Ακομη να μπει ο fire να προτεινει slackware? Ντροπης και αισχος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Arch? Αμε. Τον ειχα παλια stand-alone για καποιο διαστημα. Σιγα τον καγκουρο-compositor... Ακομη να μπει ο fire να προτεινει slackware? Ντροπης και αισχος. για πειτε τιποτα για slack. μου φενεται σταθερη διανομη απο λιγο που εχω δοκιμασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα τον καγκουρο-compositor... Μπα εμένα μου αρέσουν αυτά. Τα κάνω πολύ χάζι μαζί με τα παιδιά μου. (Ίδιο μυαλό έχουμε) Είχα περασμένο το wNOP μια modified έκδοση του Puppy με προεγκατεστημένο και ρυθμισμένο άριστα το Compiz σε μηχάνημα με Sempron και 6600LE και το PC πετούσε. Και για το Enlightenment την ίδια άποψη έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μπα εμένα μου αρέσουν αυτά. Τα κάνω πολύ χάζι μαζί με τα παιδιά μου. (Ίδιο μυαλό έχουμε) Το ιδιο λεμε. Για να παιζεις καλος ειναι. Το Enlightenment δεν το εχω δουλεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμένω το Elive να ξεκολλήσει από την έκδοση του '10 να εξερευνήσω και κάτι καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 εγω εδω και πολλα χρονια σε οτι υπολογιστη εχω χρησιμοποιω ubuntu lts, η εκδοση 12.04 νομιζω ειναι η πιο σταθερη που εχει βγει. Το μεγαλο το pc το χρησιμοποιω για multimedia αναπαραγωγη hd ταινιων βιντεο παιχνιδια μεσω wine κλπ, δεν εχει ουτε ενα προβλημα μεχρι στιγμης. καλη επιλογη σου ευχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Lubuntu για αργό μηχάνημα, πιάνει ~300mb όταν έχει τελιώσει το bootάρισμα </p> Μint με cinnamon 330, ubuntu mate 320, peppermint 180 και lxle περιπου το ιδιο. Το θεμα ειναι τι πακετα βαζουμε μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 και εγώ για mint με κόβω έχει και πολύ κοσμάκη σε case που χρειαστείς βοήθεια σε κάτι.. μια απορία παίδες για να μην ανοίγω νέο θέμα έχω ένα laptop 500gb σκληρό είχε και επειδή έβαζα διαφορα λογισμικά έφτασα σε σημείο να τα έχω διαγράψει όλα και να έχω 150 gb με win 7 :/ υπάρχει κάποια λύση να γίνει ξανά 500? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 και εγώ για mint με κόβω έχει και πολύ κοσμάκη σε case που χρειαστείς βοήθεια σε κάτι.. μια απορία παίδες για να μην ανοίγω νέο θέμα έχω ένα laptop 500gb σκληρό είχε και επειδή έβαζα διαφορα λογισμικά έφτασα σε σημείο να τα έχω διαγράψει όλα και να έχω 150 gb με win 7 :/ υπάρχει κάποια λύση να γίνει ξανά 500? Ο κενός χώρος δεν έχει χαθεί, απλά δεν ύπάρχει κάποιο διαμέρισμα που να έχει αντιστοιχιστεί. Μπορείς από το Διαχειριστή δίσκων των windows να φτιάξεις ένα νέο διαμέρισμα. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να έχεις διαμορφωμένο διαμέρισμα σε ext3/ext4(που είναι για linux) το οποίο δε θα φαίνεται στα windows. Σ' αυτή την περίπτωση πάλι από το διαχειριστή δίσκων θα πρέπει να το διαγράψεις(τα διαγράψεις αν είναι περισσότερα) και να φτιάξεις ntfs διαμέρισμα για να φαίνεται από τα windows. Τώρα αν θέλεις να μεγαλώσεις το διαμέρισμα των windows, τότε χρειάζεσαι κάποιον άλλο partition manager που να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία. Υπάρχουν διάφοροι για windows, αλλά μπορείς και μέσω κάποιου linux live cd να χρησιμοποιήσεις το gparted(υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένο cd με το gparted για τέτοιες δουλειές) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg_net Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 οπως θα ειδες παρολο που εγραψα γιατι κατα την γνωμη μου δεν μ αρεσει το ubuntu το προτεινα ως δευτερη επιλογη κατω απο το mint ποσο πιο αντικειμενικος θα μπορουσα να ημουν? η προσφορα του ubuntu στην δημοτικοτητα κ αποδοχη του linux δεν νομιζω οτι αμφισβητειται απο κανεναν btw ολοι ακουνε arch k νομιζουν οτι το manjaro ειναι καμια διανομη για hackers ενω ειναι εντελως το αντιθετο ,ειναι οσο φιλικες ειναι το mint k το ubuntu (για να μην πω οτι χρειαστηκε να πειραξω η να διορθωσω λιγοτερα πραγματα) αλλα με τις δυνατοτητες που σου δινει το arch ,καλο ειναι λοιπον να μιλαμε για πραγματα που εχουμε δοκιμασει ειδικα οταν προτεινουμε σε καποιον καινουργιο Καλημέρα, Θα μπορούσες να μου πεις αυτές τι δυνατότητες που δεν έχουν άλλες distro? Μην με παρεξηγήσεις, ρωτάω γιατί απλά θέλω να μάθω και όχι να ιντριγκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 μεγαλη κοινοτητα με advanced χρηστες οι οποιοι σε μεγαλο ποσοστο εχουν καλη γνωση του λειτουργικου κ του hardware αναλυτικοτατα ,up to date k με καλη εμβανθυση wiki για σχεδον οποιοδηποτε θεμα σχετικα με το linux repos χρηστων με σχεδον οτιδηποτε πακετο κυκλοφορει κ εξελισσεται για linux ρεουσα διανομη με δυνατοτητα για blleeding edge η κ σταθεροτερα πακετα (οι διανομες που πατανε στο arch) δυνατοτητα χτισιματος του λειτουργικου απο το 0 (arch κ καποιες συμβατες με αυτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 να μην ανοίγω νεο θέμα.. Έχω ενα λαπτοπ(intel mobile core 2 duo p7450---3GB RAM) που τωρα τελευταία αρχίζει να με ενοχλεί στο σερφαρισμα και ποιο πολύ στα βίντεο,,τρελά κολλήματα στο youtube αν ανεβάσω αναλύσεις η cpu στο 100%.. θέλω να βάλω μια εκδοσή λινουξ,να κρατησω και τα 7ρια στον δισκο.. σκέφτομαι κατι απλό,να βάλω την ubuntu 12.04 που αναφέρετε ποιο πάνω? η κατι ποιο ελαφρύ οπως Lubuntu?? περιβάλλον κοντινό στα windows και άπλα πράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα