Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα κανονικα ρολογια ειναιαυτοωδε δειχνουν και οι εικονες που εβαλα;

Πολλα πανω απο 6

Edit 5χρονια ειδα την αποδειξη απλα μπερδευτηκα

Σε μια αλλη σελιδα με περιπου παρομοιο προβλημα διαβασα οτι πρεπει να απενεργοποιησω το σβησιμο της οθονης μετα απο συγκεκριμενο διαστημα πχ 15 λεπτα. Και να βαλω την διαχειριση ενεργειας στο high performance λετε να εχει καποια σχεση;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπον ξαναεκανα εγκατασταση των driver χρησιμοποιοντας τη παλια καρτα αλλα πριν κανςι επανεκκινηση το εσβησα και εβαλα τη καινουργια επισης μου ειπαν αλλου να κλεισω το turbo core του cpu οπως και εκανα. Καταφερα και εκανα 3 επανεκινησεις χωρις να πεταχτει μαυρη οθονη μετα το windows logo. Περασα το fun mark και στρεσαρα τη gpu φτανοντας για 10 λεπτα περιπου 76 βαθμους σε full load. Εφοσον ετρεξε τον fun mark σημαινει οτι δεν εχει προβλημα η καρτα; οι ιερμοκρασιες ειναι ψηλες;;

Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι το τροφοδοτικο η μηπως η μητρικη;

Παλι τα ιδια

Το συμπερασμα μου ειναι οτι μαυρη οθονη συμβαινει παντα η απο αναμονη του υπολογιστη η απο καποια επανεκκινηση και μετα απο αυτο ειναι μονιμη μαυρη..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα μετα απο σχεδον 1 μηνα βγαλαμε ακρη εφταιγε η καρτα τελικα ηταν προβληματικη τωρα επειδη δεν εχουν ιδιο μοντελο για αντικατασταση το ποσο της παλιας 236 ευρω εχει πιστωθει για να παρω μια αλλη μπορειτε να μου προτεινετε εσεις καποια μεχρι 300 συνολο το πολυ για 1080 gaming απο το pc1? 

Το συστημα μου:

cpu: fx 6300

τροφοδοτικο: corsair vx550

ram: 8 giga

μονιτοε lg 23 full hd

windows 8 64bit

Δημοσ.

Μεχρι R9 380/GTX 960 εισαι,παραπανω δεν φτανεις ουτε απο τροφοδοτικο,ουτε απο επεξεργαστη ουτε απο αναλυση.Μια 380 4GB ειναι καλη επιλογη,θα σου ερθει και μια η αλλη με το πιστωτικο.

Δημοσ.

δεν εχει 380 αποτι ειδα... η gtx ειναι αρκετα πιο αδυναμη μου ειπαν απο την 380... ειναι και οι τιμες ταβανι στο pc1 να παρει...

απο το ιδιο μαγαζι δε πρεπει να τη παρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...