Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα αφου αναψα τον υπολογιστη μου φορτωσε μεχρι το σημα των windows και επειτα μαυρη οθονη... Εκανα φορματ και αφου εβαλα τα driver της καρτα λειτουργησε για λιγο ομως..επειτα ξανα το ιδιο αφου μπηκε σε αναμονη μαυρη οθονη. Τι να φταιει υποψιαζομε οτι ειναι η καρτα γραφικων η το τροφοδοτικο. Μπορω με καποιο τροπο να σιγουρευτω οτι η καρτα γραφικων λειτουργει σωστα;

Τα φαν της καρτας λειτουργουν κανονικα παντως

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο υπολογιστής λειτουργεί και σου βγάζει μαύρη οθόνη?

Μάλλον η κάρτα είναι αλλά πες μας και τί κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό έχεις.

Δημοσ.

Ανοιγω το pc και τρεχει μεχρι την οθονη εκκινησης μετα ολα μαυρα...καρτα r9 280 dual x τροφοδοτικο corsair vx550

Μπας και ειναι το τροφοδοτικο και δε μπορει να δωσει αρκετη ισχυ στη καρτα;; πως μπορω να σιγουρευτω οτι φταιει η δε φταιει η καρτα

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι άριστο αλλά πρέπει να το έχεις κάμποσο καιρό έτσι?

Η κάρτα λειτουργεί και όταν περνάς τους drivers σου βγάζει μαύρη οθόνη?

Το PC λειτουργεί όμως?

Δημοσ.

Η καρτα λειτουργουσε νωριτερα ανοιγω το pc καποια στιγμη και φορτωσε μεχρι το logo των windows μετα μαυρη οθονη εκανα φορματ εβαλα τα driver λειτουργησε για λιγο χωρις θεματα μετα απο κανα τεταρτο παλι μαυρη οθονη ομως..

Δημοσ.

Οπότε δε νομίζω να μπορείς να μετρήσεις θερμοκρασίες GPU με κανα HWmonitor?

Μπορείς να δοκιμάσεις να ξανακάνεις format χωρίς να περάσεις drivers?

Γιατί η περίπτωσή σου μου θυμίζει αυτό που έχω πάθει και γω αρχές Ιουλίου.

http://www.insomnia.gr/topic/574876-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-1-2-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D/?do=findComment&comment=54120954 κοίτα εδώ αν θες.

Δημοσ.

Τα εκανα και αυτα απενεργοποιηση καρτα ηχου και δικτυου παλι τα ιδια..παντως με μια παλιοτερη καρτα που εχω μια 5670 δε γινοντε αυτα δουλευει κανονικα αρα το προβλημα ειναι στη καρτα γραφικων η στο τροφοδοτικο. Αν η καρτα εχει προβλημα επειδη δε την εχω ουτε 6 μηνες και την ειχα κανει λιγο oc θα μου την αντακαταστηδουν η αποκλειετε;

Δημοσ.

Γύρνα την κάρτα στα εργοστασιακά της ρολόγια και ξαναδοκίμασε πριν τη στείλεις για έλεγχο.

Το τροφοδοτικό σου αν και καλό είναι παλιό και ίσως να μην τη σηκώνει υπερχρονισμένη.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως να τη γυρισω..οταν βαζω τα driver λογικα δε πρεπει να πεταξει καποιοσφαλμα κατα τη διαρκεια εγκατσαστασης αν ειναι χαλασμενη ;

Αυτες ειναι μερικες εικονες που προλαβα να συλλεξω πριν σβησει παλι η οθονη

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως να τη γυρισω.

Με το ίδιο πρόγραμμα που την έκανες overclock. Κοίτα τις default τιμές της και επανέφερε σ'αυτές.

οταν βαζω τα driver λογικα δε πρεπει να πεταξει καποιοσφαλμα κατα τη διαρκεια εγκατσαστασης αν ειναι χαλασμενη ;

Όχι απαραίτητα. Σ'εμένα γινόταν κανονικά η εγκατάσταση και όταν πήγαινα να ανοίξω κανα παιχνίδι, youtube ή να δω κάτι στο vlc μου πετούσε μαύρη οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...