spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα αφου αναψα τον υπολογιστη μου φορτωσε μεχρι το σημα των windows και επειτα μαυρη οθονη... Εκανα φορματ και αφου εβαλα τα driver της καρτα λειτουργησε για λιγο ομως..επειτα ξανα το ιδιο αφου μπηκε σε αναμονη μαυρη οθονη. Τι να φταιει υποψιαζομε οτι ειναι η καρτα γραφικων η το τροφοδοτικο. Μπορω με καποιο τροπο να σιγουρευτω οτι η καρτα γραφικων λειτουργει σωστα; Τα φαν της καρτας λειτουργουν κανονικα παντως
gtajunkie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ο υπολογιστής λειτουργεί και σου βγάζει μαύρη οθόνη? Μάλλον η κάρτα είναι αλλά πες μας και τί κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό έχεις.
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ανοιγω το pc και τρεχει μεχρι την οθονη εκκινησης μετα ολα μαυρα...καρτα r9 280 dual x τροφοδοτικο corsair vx550 Μπας και ειναι το τροφοδοτικο και δε μπορει να δωσει αρκετη ισχυ στη καρτα;; πως μπορω να σιγουρευτω οτι φταιει η δε φταιει η καρτα
gtajunkie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το τροφοδοτικό είναι άριστο αλλά πρέπει να το έχεις κάμποσο καιρό έτσι? Η κάρτα λειτουργεί και όταν περνάς τους drivers σου βγάζει μαύρη οθόνη? Το PC λειτουργεί όμως?
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η καρτα λειτουργουσε νωριτερα ανοιγω το pc καποια στιγμη και φορτωσε μεχρι το logo των windows μετα μαυρη οθονη εκανα φορματ εβαλα τα driver λειτουργησε για λιγο χωρις θεματα μετα απο κανα τεταρτο παλι μαυρη οθονη ομως..
gtajunkie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Οπότε δε νομίζω να μπορείς να μετρήσεις θερμοκρασίες GPU με κανα HWmonitor? Μπορείς να δοκιμάσεις να ξανακάνεις format χωρίς να περάσεις drivers? Γιατί η περίπτωσή σου μου θυμίζει αυτό που έχω πάθει και γω αρχές Ιουλίου. http://www.insomnia.gr/topic/574876-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-1-2-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D/?do=findComment&comment=54120954 κοίτα εδώ αν θες.
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τα εκανα και αυτα απενεργοποιηση καρτα ηχου και δικτυου παλι τα ιδια..παντως με μια παλιοτερη καρτα που εχω μια 5670 δε γινοντε αυτα δουλευει κανονικα αρα το προβλημα ειναι στη καρτα γραφικων η στο τροφοδοτικο. Αν η καρτα εχει προβλημα επειδη δε την εχω ουτε 6 μηνες και την ειχα κανει λιγο oc θα μου την αντακαταστηδουν η αποκλειετε;
gtajunkie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Και γω νομίζω πως είναι η κάρτα. Είναι ακόμα στην εγγύηση?
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι φυσικα καινουργια ειναι.. Ενα μηνα ακριβως την εχω
gtajunkie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Οπότε θα την ελέγξουν και αν βρουν πρόβλημα θα στην αλλάξουν.
TRILOBYTER Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κανε ρεσετ bios και μετα ενα memtest,
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το reset γινετε αφαιροντας τη μπαταρια; Το εκανα αυτο και δεν αλλαξε κατι
gtajunkie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γύρνα την κάρτα στα εργοστασιακά της ρολόγια και ξαναδοκίμασε πριν τη στείλεις για έλεγχο. Το τροφοδοτικό σου αν και καλό είναι παλιό και ίσως να μην τη σηκώνει υπερχρονισμένη.
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι πως να τη γυρισω..οταν βαζω τα driver λογικα δε πρεπει να πεταξει καποιοσφαλμα κατα τη διαρκεια εγκατσαστασης αν ειναι χαλασμενη ; Αυτες ειναι μερικες εικονες που προλαβα να συλλεξω πριν σβησει παλι η οθονη
gtajunkie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι πως να τη γυρισω. Με το ίδιο πρόγραμμα που την έκανες overclock. Κοίτα τις default τιμές της και επανέφερε σ'αυτές. οταν βαζω τα driver λογικα δε πρεπει να πεταξει καποιοσφαλμα κατα τη διαρκεια εγκατσαστασης αν ειναι χαλασμενη ; Όχι απαραίτητα. Σ'εμένα γινόταν κανονικά η εγκατάσταση και όταν πήγαινα να ανοίξω κανα παιχνίδι, youtube ή να δω κάτι στο vlc μου πετούσε μαύρη οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα