Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Περιμένω σύντομα το Note 4 (έκδοση F) από amazon.fr και στο ενδιάμεσω διάβασα πολλά σε forum που με προβλημάτισαν.

Όλοι λένε ότι η συσκευή είναι μια χαρά σε 4.4 (Kitkat) και σέρνεται σε 5.0.1 lolypop. H 5.1 υποτίθεται τα στρώνει τα πράγματα αλλά δεν είναι διαθέσιμη σε όλους με OTA.

Σε αυτό το σημείο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν σκοπεύω να flasharo roms αλλά να χρησιμοποιήσω τις official, τι με συμβουλεύεται να κάνω?

Να μείνω σε 4.4? Να αναβαθμίσω σε λόλιποπ με την ελπίδα ότι θα πάρει και την 5.1? Μιλάω για update μέσω της συσκευής και όχι από PC.

Κανέναν κάτοχος του ίδιου μοντέλου να μου δώσει τα φώτα του?

Κώστας

Δημοσ.

φιλε μου μην εχεις κανενα αγχος το κινητο ειναι αριστο σε ολα του ..ουτε υπαρχει περιπτωση να δεις το παραμικρο προβλημα με οποια ρομ και να το εχεις 

Δημοσ.

Περνάς official 5.1 μέσω odin από sammobile

Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν θέλω να φλασάρω rom, έστω και αν είναι official. Σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να σπάσω την εγγύηση ή/και το knox (περιορισμένες γνώσεις επί του θέματος). Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν ασχολήθηκα με τέτοιες διαδικασίες και δεν θέλω να κάνω πειράματα σε καινούργιο κινητό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν θέλω να φλασάρω rom, έστω και αν είναι official. Σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να σπάσω την εγγύηση ή/και το knox (περιορισμένες γνώσεις επί του θέματος). Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν ασχολήθηκα με τέτοιες διαδικασίες και δεν θέλω να κάνω πειράματα σε καινούργιο κινητό.

το να φλασαρις μέσο οντιν είναι υπερβολικά εύκολο εγώ έβαλα σήμερα την 4.4 στο demo μου δεν σπας εγγύηση γιατί είναι οφισιαλ ρομ δεν χριαζεται άνοιγμα bootloader και root και δεν γράφειοknox εγώ είχα εναdemo και είχε retail Mode μέσα και έκανε reset κάθε 3ης ώρες τώρα το έκανα και είναι κομπλέ και ο knox δεν έχει γράψει
Δημοσ.

το να φλασαρις μέσο οντιν είναι υπερβολικά εύκολο εγώ έβαλα σήμερα την 4.4 στο demo μου δεν σπας εγγύηση γιατί είναι οφισιαλ ρομ δεν χριαζεται άνοιγμα bootloader και root και δεν γράφειοknox εγώ είχα εναdemo και είχε retail Mode μέσα και έκανε reset κάθε 3ης ώρες τώρα το έκανα και είναι κομπλέ και ο knox δεν έχει γράψει

Αυτό ακριβώς

Δημοσ.

Δεν ισχύει ότι θα έχεις προβλήματα ακόμα και με την 5.0.1. , όλα πήγαιναν νεράκι στο F μου μόνο κάνεις ένα hard reset αφού την περάσεις.

Δημοσ.

Δεν ισχύει ότι θα έχεις προβλήματα ακόμα και με την 5.0.1. , όλα πήγαιναν νεράκι στο F μου μόνο κάνεις ένα hard reset αφού την περάσεις.

Μάλλον αυτό θα κάνω. Θα το αφήσω να αναβαθμίσει μόνο του σε όποια έκδοση φτάσει (5.0.1 .ή 5.1) και μετά θα του κάνω ένα hard reset (εργοστασιακή επαναφορά υποθέτω?). 

Αν δω ότι έχω θέματα τότε θα εξετάσω εναλλακτικές. Μάλλον αγχώνομαι χωρίς λόγο προκαταβολικά

Δημοσ.

Μην αγχωνεσε,το ειχα για λιγες μερες με 5.0.1 και δεν ειχα κανενα θεμα,εξαιρετικο εργαλειο πραγματικα.... B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...