Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να υπάρχουν τηλεπωλήσεις και πλασιέ...</p>

<p> </p>

<p>Αν θέλω να αγοράσω κάτι, θα κάνω έρευνα αγοράς. Δεν θέλω άλλους να με πρήζουν τι να κάνω.</p>

Δεν φανταζεσαι τι τζιρους κανουν, παγκοσμιως αλλα και στην Ελλαδα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν φανταζεσαι τι τζιρους κανουν, παγκοσμιως αλλα και στην Ελλαδα.

Τηλεπωλήσεις εννοούμε και από την τηλεόραση και από το τηλέφωνο;

Δημοσ.

Αυτές οι εταιρίες έχουν ένα ακόμα κολπάκι για να ψαρεύουν υπαλλήλους/κορόιδα.

Βάζουν αγγελίες στο kariera και skywalker, λέγοντας πως είναι εταιρία HR η οποία συνεργάζεται με κάποια μεγάλη εταιρία. Για λογαριασμό της εν λόγω εταιρίας ζητάνε υπάλληλους ή στελέχη γραφείου. Για να σε δελεάσουν σου λένε πως έχεις γρήγορη ανέλιξη και καλό μισθό.

Συνήθως αναφέρουν ένα νούμερο υπαλλήλων, για να δώσουν την εντύπωση πως ζητάνε αρκετά άτομα, ή λίγα και "εκλεκτά" αν θέλουν να δώσουν την εντύπωση καλής θέσης/εταιρίας.

Αν στείλεις βιογραφικό ,σου απαντάνε σε 2-3 μέρες το πολύ για να σου κλείσουν ραντεβού.

Αν πας στην εν λόγω εταιρία, σε βάζουν μαζί με άλλα 3-4 άτομα μαζί σε ενα δωμάτιο για να σε ενημερώσει ο υπεύθυνος/μάνατζερ whatever. Εκεί σας λέει οτι συνεργάζονται με κάποια τηλεφωνική εταιρία και σας λένε οτι θέλουν πλασιέ/τηλεφωνικό κέντρο,αλλά με τρόπο που δεν καταλαβαίνεις περί τινος πρόκειται.

Την πάτησα μια φορά στέλνοντας βιογραφικό σε μια τέτοια εταιρία (είχαν γραφεία κοντά στον ηλεκτρικό της Καλλιθέας). Κατάλαβα όμως γρήγορα τι συμβαίνει, και έφυγα χωρίς να τους δώσω την εντύπωση ότι θα ξαναπάω...

• Like 4
Δημοσ.

Ουτε και εγω ξερω αν θα ειμαι καλη...για ενα χαρτζιλικι ψαχνω :(

κοιτα και να μοιραζεις διαφημιστικα. Μακραν καλυτερη δουλεια. Αν βρεις και παρεα μπορει και να 'χει πλακα

• Like 1
Δημοσ.

Ε εντάξει ας πάει να δοκιμάσει 2 μέρες να δει και πως είναι.

Αν δεν της αρέσει τα μαζεύει και φεύγει.

Απλά να ζητήσει τα λεφτά της ακόμα και για μια ώρα δουλειά.

Δημοσ.

κοιτα και να μοιραζεις διαφημιστικα. Μακραν καλυτερη δουλεια. Αν βρεις και παρεα μπορει και να 'χει πλακα

Ακομα και για κατι τετοιο ψαχνομαι η καψερη.. :P

Το λοιπον...!Πηρα χτες τηλ για πλακα..μου εκλεισε ραντεβου αμεσως η τυπισσα που μιλησα..Με ρωτησε τι ωραριο προτιμω και να παω απο εκει να κανονισουμε για τα λεφτα με τον κυριο ταδε.. ε λιγο η συζητηση εδω,λιγο το ψαχτηρι στο νετ για αυτες τις εταιρειες δεν πηγα.Πηρα ετσι απο περιεργεια..

Βρωμαει απο παντου μωρε η υποθεση..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Είχα βρει ένα άρθρο στο Ίντερνετ το οποίο έλεγε για Link.png Site: ροζτηλέφωνα , αν το ψάξεις στο γκουκλ θα βρεις πολλά σαιτ τα οποία προσφέρουν τηλεφωνικό σεξ για να περάσεις την ώρα σου όμως προσοχή στο κόστος γιατί δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
16 ώρες πριν, *nenya* είπε

Και γιατι φωναζεις;;;;

μου αρεσαν τα εντονα γραμματα και ειπα να γραψω αχαχαχα :P  για πες την αποψη σου? 

Δημοσ.
2 hours ago, paraske said:

μου αρεσαν τα εντονα γραμματα και ειπα να γραψω αχαχαχα :P  για πες την αποψη σου? 

Δηλαδή τι απόψεις ακριβώς περιμένεις; Η δουλειά του τηλεφωνητή είναι μια δουλειά ανειδίκευτου, με τον ελάχιστο μισθο και την μέγιστη εκμετάλευση όπως κάθε δουλειά ανειδίκευτου στις μέρες μας. Θες να αρχίζουμε να τους κράζουμε με έντονα γράμματα εδώ μέσα και να αλλάξουμε έτσι τον κόσμο;

Οι επιλογές κάποιου είναι συγκεκριμένες. Αν είναι ανειδίκευτος και έχει ανάγκη τα λεφτά, πάει και γίνεται αντικείμενο εκμετάλευσης. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να προσπαθήσει να βρει εναλλακτικές σύντομα. Αλλιώς δεν πάει.

• Like 1
Δημοσ.

να σου πω κατι, απο την στιγμη που βγαινει καποιος στην αγορα εργασιας ειτε εχει ασφαλεια ειτε οχι εκμεταλλευση θα δεχτει ετσι και αλλιως αυτο ειναι δεδομενο, εδω απλα εκθετουμε τις αποψεις μας φιλτατε @funbreaker :mellow:, εσυ δηλαδη που θα πηγαινες για δουλεια? θελω να ακουσω την αποψη σου περι αυτου αν δεν σε πειραζει. ευχαριστω 

Στις 29/9/2015 στις 3:15 ΜΜ, funbreaker είπε

εσυ θα πηγαινες? εχω στειλει μεσω σαιντ ευρεσεως εργασιας και μονο σε τετοιου ειδους εχει ή πωλητρια.

Στις 27/9/2015 στις 7:39 ΜΜ, anwnymh29 είπε

....ευχαριστω για το ξεστραβωμα παιδια.

(δεν το ειχα δεσει κομπο να παω γι'αυτο και ρωτησα εδω να δω τι παιζει)

αστα και γω ετσι ειμαι σαν και σενα! το μονο που βλεπω ειναι τηλεφωνητρια ή πωλητρια. βασικα ετσι πηγα για συνεντευξη μια φορα για τρολλ αχαχα εννοειται δεν με πηραν γιατι οταν τους ρωτησα ευθεως ποσα διουν για μερικης και ποσα για πληρης απασχολησης η υπευθυνη νευριασε χαχαχαχα χαμος σου λεω :P 

Δημοσ.
1 hour ago, paraske said:

να σου πω κατι, απο την στιγμη που βγαινει καποιος στην αγορα εργασιας ειτε εχει ασφαλεια ειτε οχι εκμεταλλευση θα δεχτει ετσι και αλλιως αυτο ειναι δεδομενο, εδω απλα εκθετουμε τις αποψεις μας φιλτατε @funbreaker :mellow:, εσυ δηλαδη που θα πηγαινες για δουλεια? θελω να ακουσω την αποψη σου περι αυτου αν δεν σε πειραζει. ευχαριστω 

εσυ θα πηγαινες? εχω στειλει μεσω σαιντ ευρεσεως εργασιας και μονο σε τετοιου ειδους εχει ή πωλητρια.

αστα και γω ετσι ειμαι σαν και σενα! το μονο που βλεπω ειναι τηλεφωνητρια ή πωλητρια. βασικα ετσι πηγα για συνεντευξη μια φορα για τρολλ αχαχα εννοειται δεν με πηραν γιατι οταν τους ρωτησα ευθεως ποσα διουν για μερικης και ποσα για πληρης απασχολησης η υπευθυνη νευριασε χαχαχαχα χαμος σου λεω :P 

Θα φροντιζα να εξειδικευτω για να αποκτήσω μεγαλύτερο εύρος επιλογών.

Η εκμετάλλευση είναι όντως κυρίαρχη αλλά όχι, δεν είναι δεδομένη και παντού.

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Θα φροντιζα να εξειδικευτω για να αποκτήσω μεγαλύτερο εύρος επιλογών.

Η εκμετάλλευση είναι όντως κυρίαρχη αλλά όχι, δεν είναι δεδομένη και παντού.

ααα μαλιστα!! σε ευχαριστω πολυ για την αποψη σου @funbreaker

μα και εξιδικευση να παρεις σε καποιον τομεα παλι οι τηλεφωνητριες εχουν περαση χιχι @funbreaker :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...