d_gkal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω δουλέψει εγώ ως τηλεφωνήτρια, στο 11888 ως φοιτητής και σε μια εταιρία πωλήσεων ως απόφοιτος άνεργος. τηλεφωνητρια; φοιτητης; :confused: σε αυτην την εταιρια ειχα παει! ουτε που θυμομουν ονομα 2
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 και στη χειρότερη..."ελβετικά" καλλυντικά που με έχουν πρήξει τελευταία κάτι κυράτσες και όταν λέω πως δεν θέλω, ζητάνε τη μαμα μου. Μας το έχουν κάνει και εμάς για κάτι τραπεζομάντηλα, τους λεω οχι ευχαριστώ και μετά λένε οτι θέλουν την κυρία του σπιτιού. Την μια φορά τους λέω δεν μπορεί να σας μιλήσει τώρα, μια άλλη φορά που ξαναπήραν για άλλο θέμα τους λέω δεν υπάρχουν κυρίες εδώ.
panos2171 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θέλετε να τους αποφύγετε χωρίς να τους ρίξετε μπινελίκια, άλλωστε κι αυτοί για το μεροκάματο το κάνουν λέτε τους ότι οδηγήτε, εφόσον φυσικά σας έχουν πάρει στο κινητό.
GreekMonkey Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα τους πω ενώ με έχουν πάρει στο σταθερό
DDevil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ψαξτε Λιοσιων 104. Αυτο γίνεται πολλά χρόνια τώρα, δεν ξέρω αν τους έκλεισαν τελικά ή αν πήγαν αλλού. Ο παλιός συνάδελφος είχε πάει πριν 2 χρονια και έφριξε. χαχαχα ειχα παει και εγω να δουλεψω εκει τοτε στεγαζοταν εκει η Vivodi εταιρεια σταθερης τηλεφωνιας ψευτες μεγάλοι σου ελεγαν οτι ξαφνικά εισαι τυχερος διοτι έφυγαν καποιοι εργαζομενοι και οτι θα πιάσεις δουλειά αμεσως σου ελεγαν οτι υπάρχει σταθερος μισθος αλλα πιπες. Αμα δεν έπιανες 30 αιτησεις την ημερα σαν 4ωρος ή 60 σαν 8ωρος τοτε δεν επαιρνεις τον μισθο. Απλα αν εκανες πχ 20 αιτησεις αντι για 30 πηγαινε 7 ευρω η αιτηση θα επαιρνες 140 ευρω χαχαχαχ αυτο το πηρα χαμπαρι την δευτερη εβδομάδα απο μια που μου το ειπε στο ασανσέρ (και αργησα κιολας) οποτε σηκωθηκα και εφυγα δεν με ξαναειδαν και επειδη με ειχε βαλει μισθοδοσια οπως ελεγε η "προισταμενη" μια καστανοξανθη κοντή αμα την θυμάται κανεις πέρασα και πηρα 35 ευρώ. Πιστευω οι "εταιρειες" αυτες που μονο εταιρειες δεν ειναι καθως προσβάλλουμε και τις σοβαρές εταιρειες αμα τις χαρακτηρισουμε με το ιδιο ονομα ειναι χασιμο χρονου αμα ηταν κατι καλο σιγα μην ειχε τοσες αγγελιες πάνε βλέπουνε τι απατη ειναι και φευγουνε απλό για αυτο εχουν συνεχεια αγγελιες ποιοι ειναι και ζητανε καθε μερα κοσμο επι τοσο καιρο??? ουτε η Google να ηταν χαχα. Ειναι Καραγκιοζηδες μακρυά!!!!! Ολα τα παραπανω το 2007-2008. Το πιο αστειο απο ολα χαχαχα τα θυμαμαι και γελάω τωρα ηταν ενας καραγκιοζης εκει μέσα δεν ξερω τι ηταν αν ηταν "υπευθυνος" και λεει παιδια εδω θα ειστε μια χαρά έχουμε και σάντουιτς κάτω στο ψυγειο το ψυγειο αμα το άνοιγε κάποιος ηταν ετοιμορροπο και δεν ειχε μέσα τιποτα μονο κάτι τάπερ που ειχαν αφήσει κάποιοι. Σε δουλευανε δηλαδη μπροστα στα μάτια σου. 2
ikaruga24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μας το έχουν κάνει και εμάς για κάτι τραπεζομάντηλα, τους λεω οχι ευχαριστώ και μετά λένε οτι θέλουν την κυρία του σπιτιού. Την μια φορά τους λέω δεν μπορεί να σας μιλήσει τώρα, μια άλλη φορά που ξαναπήραν για άλλο θέμα τους λέω δεν υπάρχουν κυρίες εδώ. Ασχετο αλλά μου θύμησες τα παιδικά μου χρόνια στις φάρσες με τα τηλέφωνα που κάναμε. - Ναι γεια σας, την τσατσά του οίκου θα ήθελα παρακαλώ. - Δεν έχουμε καμιά τσατσά εδώ πέρα. - Τι; Δηλαδή όλες πουτάνες είστε εκεί μέσα; Κατά τα άλλα και για να είμαι μέσα στο θέμα, προτείνω να την αποφύγεις αυτήν την δουλειά. Πρώτον γιατί πρέπει να είσαι πολύ σκληρόπετση και σκατοχαρακτήρας για να αντέξεις εκεί μέσα και κατά δεύτερον μπορείς να χαλάσεις την ψυχική σου ισορροπία σε χρόνο μηδέν. Κοίτα κάτι άλλο καλύτερα. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ναι γεια σας, την τσατσά του οίκου θα ήθελα παρακαλώ. - Δεν έχουμε καμιά τσατσά εδώ πέρα. - Τι; Δηλαδή όλες πουτάνες είστε εκεί μέσα; Old time classic
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ασχετο αλλά μου θύμησες τα παιδικά μου χρόνια στις φάρσες με τα τηλέφωνα που κάναμε. - Ναι γεια σας, την τσατσά του οίκου θα ήθελα παρακαλώ. - Δεν έχουμε καμιά τσατσά εδώ πέρα. - Τι; Δηλαδή όλες πουτάνες είστε εκεί μέσα; Κατά τα άλλα και για να είμαι μέσα στο θέμα, προτείνω να την αποφύγεις αυτήν την δουλειά. Πρώτον γιατί πρέπει να είσαι πολύ σκληρόπετση και σκατοχαρακτήρας για να αντέξεις εκεί μέσα και κατά δεύτερον μπορείς να χαλάσεις την ψυχική σου ισορροπία σε χρόνο μηδέν. Κοίτα κάτι άλλο καλύτερα. Κανονικά σε μια τέτοια δουλειά θα έπρεπε να πάει ένας που δεν μασάει και μολις δει αυτες τις μλκιες να καρπαζώσει 1-2 απο τους "υπευθυνους" να δεις για ποτε τα μαζευουνε και φεύγουνε. Την αστυνομια να τη φωναξουνε δεν προκειται οποτε με μερικές καλές φάπες μπορει να πάρουν κανένα καλο μάθημα. Να οριστε τα ιδια ειχε κανει και ο Κωνστανταρας σε κάτι παρομοιους δεν καταλαβαινουν αλλιως αυτοι μονο με καμια καρπαζά. Αλλιως θα σου λενε τις μλκιες τους. Ακους εκει λεει τσατιζονται κιολας και σου μιλάνε αποτομα ειναι μέχρι να πέσουν οι πρωτες μετα θα σου πω εγω ποιος τσατιζεται.Ακους εκει λεει κλειδώνουν το κτιριο. Δεν ειχε πέσει αυτο στην αντιληψη μου θα τους ειχα αλατίσει.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 τηλεφωνητρια; φοιτητης; :confused: εδώ παίζει ροζ κατάσταση
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα τοσους μαζευει 2-3 αλάνια δεν έχει να αρχισουν το χορο με τις καρπαζές? και να το τραβηξουν και βιντεο μετά να γελάμε. Ουτε μας ειχανε πει βεβαια τοτε οτι αν έρθει ποτε εδω η επιθεωρηση εργασιας θα ειστε κλειδωμένοι ή θα τους πειτε ηρθα για συνέντευξη εγω οποτε πηγαινα ηταν ανοικτη η πορτα κανονικα πηγαινα απογευματα βεβαια.
bedazzled Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να υπάρχουν τηλεπωλήσεις και πλασιέ... Αν θέλω να αγοράσω κάτι, θα κάνω έρευνα αγοράς. Δεν θέλω άλλους να με πρήζουν τι να κάνω. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να υπάρχουν τηλεπωλήσεις και πλασιέ... Αν θέλω να αγοράσω κάτι, θα κάνω έρευνα αγοράς. Δεν θέλω άλλους να με πρήζουν τι να κάνω. Ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω. Αν το σκεφτείς από οικονομικής πλευράς το μόνο που συμφέρει είναι αν είσαι κάποια μεγαλοεταιρεία να φτιάξεις ένα δικό σου τμήμα πωλήσεων με υπαλλήλους και να παίρνεις τηλέφωνα, αν είσαι ανεξάρτητη εταιρεία δεν ξέρω πως μπορείς να βγάλεις κέρδος ακόμα και να συνεργάζεσαι με πολλές εταιρείες, θα πάρεις ένα ποσοστό αν βρεις πελάτη και μετά θα πρέπει να πάρει και ο εργαζόμενος ενώ από την άλλη θα έχεις έξοδα ΟΑΕΕ ενοίκιο ρεύμα φορολογία κτλ, μόνο αν είναι εντελώς τζάμπα ο υπάλληλος ψηλοβγαίνει ο λογαριασμός.
Silverage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα τοσους μαζευει 2-3 αλάνια δεν έχει να αρχισουν το χορο με τις καρπαζές? και να το τραβηξουν και βιντεο μετά να γελάμε. Ουτε μας ειχανε πει βεβαια τοτε οτι αν έρθει ποτε εδω η επιθεωρηση εργασιας θα ειστε κλειδωμένοι ή θα τους πειτε ηρθα για συνέντευξη εγω οποτε πηγαινα ηταν ανοικτη η πορτα κανονικα πηγαινα απογευματα βεβαια. Πρέπει αμα έρθει επιθεώρηση να βγεί κανείς και να πει οτι δουλεύουμε μαύρα 10ωρο και είμαστε απλήρωτοι να πάθουν κάνα καρδιακό. 2
funbreaker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 τηλεφωνητρια; φοιτητης; :confused: Ήταν πριν την εγχείρηση. 2
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πρέπει αμα έρθει επιθεώρηση να βγεί κανείς και να πει οτι δουλεύουμε μαύρα 10ωρο και είμαστε απλήρωτοι να πάθουν κάνα καρδιακό. Εγω θα το έκανα χαλαρά αυτο. Βασικά ο ιδιος θα έπαιρνα τηλεφωνο για την καταγγελια. Και αμα μετά μου έλεγε κανεις θυμωμένα μας ρουφιάνεψες θα του έλεγα οτι τους πήρα τηλεφωνο να τους κάνω ενημερωση για τα πακετα σταθερης τηλεφωνιας και τους έψησα να γραφτούν ερχονται και απο εδω τώρα για καφεδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα