Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης να προσέχεις μην πας ποτέ σε ένα στη Λιοσίων. Είχε πάει ένας πρώην συνάδελφος και αμα ψάξεις στο ιντερνετι θα διαβάσεις ιστορίες φρίκης που συμβαίνουν εκεί μέσα.

• Like 2
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης να προσέχεις μην πας ποτέ σε ένα στη Λιοσίων. Είχε πάει ένας πρώην συνάδελφος και αμα ψάξεις στο ιντερνετι θα διαβάσεις ιστορίες φρίκης που συμβαίνουν εκεί μέσα.

Zητησα να διαβασω εμπειριες..για πες idomeneas7.

Δημοσ.

Ψαξτε Λιοσιων 104. Αυτο γίνεται πολλά χρόνια τώρα, δεν ξέρω αν τους έκλεισαν τελικά ή αν πήγαν αλλού.

Ο παλιός συνάδελφος είχε πάει πριν 2 χρονια και έφριξε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Βλεπω πολλες αγγελιες εργασιας που αφορουν τηλεφωνικα κεντρα για προωθηση προιοντων κλπ..Εχει δουλεψει κανεις σε αναλογο ποστο να πει την εμπειρια του?

Θα περάσεις από κάποιο διάστημα εκπαίδευσης. Θα καλείς μέσω κάποιου ειδικού λογισμικού συνεχώς σε τηλέφωνα όπου θα τους αναφέρεις την προσφορά και θα τρώς μπινελίκια βρισίδια και θα στο κλείνουν στα μούτρα. Μετά θα δεις οτι δεν συμφέρει και θα σταματήσεις. Δεν παίρνεις σταθερό μισθό αλλά χρήματα με βάση πόσους πελάτες θα μαζέψεις αν δεν μαζέψεις κανέναν δεν πληρώνεσαι τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Μην το κάνεις βρε κοπέλα μου...

Είναι στο στυλ ας πάρουμε μερικούς για κάνα μήνα (a.k.a. 'δοκιμαστική περίοδος'=δεν τους πληρώνουμε κ δεν τους κολλάμε ένσημα), μετά τους διωχνουμε και παίρνουμε πάλι άλλους για ένα μήνα. Score! Η εταιρεία την βγάζει τζαμπέ!

• Like 2
Δημοσ.

πηγα σε μια τετοια στην θεσσαλονικη

νταξει, θυμα της ανεργιας και γω ειπα να αρπαξω την ευκαιρια και να παω στη "δουλεια" που βρηκα

ηξερα πανω κατω τι ειναι (ειχα κανει δοκιμαστικα χωρις φυσικα να πληρωθω σε παρομοιες εταιριες), πηγα εν γνωση μου

μετα απο 2 δοκιμαστικα, περασαμε στην συμβαση. αοριστου χρονου, μισθος 750+μπονους (στη συμβαση υπεγραψα για βασικο, τα υπολοιπα στο χερι), ωραριο δευτ-παρασκ 11-7μιση και σαββ 10-6μιση.

εν τελη, πηγα μονο την πρωτη μερα! δυστυχως η ευτυχως αρρωστησα με αποτελεσμα να μην  μπορεσω να συνεχισω τις επομενες μερες.

επειτα απο 2 μερες τους πηρα τηλ και ειπα οτι δε θα ξαναπατησω!

μετα απο ενα μηνα σκαει τηλεφωνημα απ το λογηστηριο της εταιριας!

να περασω να εισπραξω τα χρηματα για την ΜΙΑ μερα που δουλεψα :lol:

24 ευρω ηταν + κολλημενο ενσημο!

• Like 1
Δημοσ.

πηγα σε μια τετοια στην θεσσαλονικη

νταξει, θυμα της ανεργιας και γω ειπα να αρπαξω την ευκαιρια και να παω στη "δουλεια" που βρηκα

ηξερα πανω κατω τι ειναι (ειχα κανει δοκιμαστικα χωρις φυσικα να πληρωθω σε παρομοιες εταιριες), πηγα εν γνωση μου

μετα απο 2 δοκιμαστικα, περασαμε στην συμβαση. αοριστου χρονου, μισθος 750+μπονους (στη συμβαση υπεγραψα για βασικο, τα υπολοιπα στο χερι), ωραριο δευτ-παρασκ 11-7μιση και σαββ 10-6μιση.

εν τελη, πηγα μονο την πρωτη μερα! δυστυχως η ευτυχως αρρωστησα με αποτελεσμα να μην  μπορεσω να συνεχισω τις επομενες μερες.

επειτα απο 2 μερες τους πηρα τηλ και ειπα οτι δε θα ξαναπατησω!

μετα απο ενα μηνα σκαει τηλεφωνημα απ το λογηστηριο της εταιριας!

να περασω να εισπραξω τα χρηματα για την ΜΙΑ μερα που δουλεψα :lol:

24 ευρω ηταν + κολλημενο ενσημο!

Ποια εποχη αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Βλεπω πολλες αγγελιες εργασιας που αφορουν τηλεφωνικα κεντρα για προωθηση προιοντων κλπ..Εχει δουλεψει κανεις σε αναλογο ποστο να πει την εμπειρια του?

Έχω δουλέψει εγώ ως τηλεφωνήτρια,

στο 11888 ως φοιτητής

και σε μια εταιρία πωλήσεων ως απόφοιτος άνεργος.

Στο πρώτο τότε οι συνθήκες ήταν γαμάτες (εποχές 2008) οπότε θα σταθώ στην 2η περίπτωση (2013):

• Ήταν στην Σ&Κ εισαγωγική στην Θεσσαλονίκη.
  • Δουλειά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ χωρίς διάλειμμα + Σάββατα.
  • Υπήρχε για 3ωρη εκπαίδευση για 2-3 μέρες που φυσικά δεν πληρώνεται.
  • Μισθός 900 (καλός αλλά αν το κάνεις καιρό μετά χρειάζεσαι ψυχίατρο). Επίσης αν έφτανες 60 πωλήσεις και πάνω τον μήνα, έπαιρνες και 5 ευρώ για την κάθε πώληση, αλλά ήταν δύσκολος στόχος.
  • Πίεση τεράστια. Αγενές πρήξιμο συνέχεια και ψυχολογική πίεση.
  • Επίσης αν δεν πουλάς σε διώχνουν άμεσα. Εγώ στην αρχή κάτι ψιλοπουλούσα αλλά μετά έπεσα οπότε πήρα πόδι στις 17 μέρες. Ένιωθα πως ήμουν κότα σε ορνιθοτροφείο που έπρεπε να γεννάω πολλά αυγά.

Σαν δουλειά δεν είναι πάρα πολύ κουραστική και η ώρα περνάει. Υπάρχουν και πιο κουραστικές.

Βέβαια αυτό ισχύει για φυσιολογικές ώρες δουλειάς και με διαλείμματα και όχι για συνθήκες Ινδίας.

Σημειώνω πως αυτή η εταιρία ήταν απ τις καλές. Κάποτε πήγα για συνέντευξη και σε μια άλλη με πολύ πιο εξευτελιστικό μισθό και μεγαλύτερη περίοδο εκπαίδευσης προφανώς γιατί ήθελαν τζάμπα εργατοώρες. Μακριά από τέτοιους.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι ΟΛΑ απάτες προφανώς. Σε τίποτα 11888 και γενικά οπουδήποτε δεν πρόκειται για πωλήσεις αλλά για εξυπηρέτηση πελατών, ναι πληρώνουν και ειναι μια κανονική δουλειά. Αν πρόκειται για πωλήσεις όμως, στην καλύτερη να είναι καμιά φορητότητα και στη χειρότερη..."ελβετικά" καλλυντικά που με έχουν πρήξει τελευταία κάτι κυράτσες και όταν λέω πως δεν θέλω, ζητάνε τη μαμα μου. :-(

A, εξαιρούνται πωλήσεις που παίρνει ο ίδιος ο πελάτης να παραγγείλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...