Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Βλεπω πολλες αγγελιες εργασιας που αφορουν τηλεφωνικα κεντρα για προωθηση προιοντων κλπ..Εχει δουλεψει κανεις σε αναλογο ποστο να πει την εμπειρια του?

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντέχεις να στο κλείνουν στα μούτρα αμέτρητες φορές; Αντέχεις να παίρνεις άτομα στις 4 το μεσημέρι ενώ ο άλλος ξεκουράζεται/κοιμάται και να σου ρίχνουν (δικαίως) χριστοπαναγίες; Αντέχεις να σε κράζει ο υπεύθυνος σου γιατί δεν έκανες πωλήσεις;

Αν ναι, θα κάνεις καριέρα.

• Like 13
Δημοσ.

Αντέχεις να στο κλείνουν στα μούτρα αμέτρητες φορές; Αντέχεις να παίρνεις άτομα στις 4 το μεσημέρι ενώ ο άλλος ξεκουράζεται/κοιμάται και να σου ρίχνουν (δικαίως) χριστοπαναγίες; Αντέχεις να σε κράζει ο υπεύθυνος σου γιατί δεν έκανες πωλήσεις;

Αν ναι, θα κάνεις καριέρα.

Περισσότερο δεν αντέχεται το να μην πληρωθείς αν δεν πουλήσεις πιστεύω!

• Like 1
Δημοσ.

Περισσότερο δεν αντέχεται το να μην πληρωθείς αν δεν πουλήσεις πιστεύω!

Απο οτι βλεπω λενε οτι παρεχεται σταθερος μισθος ανεξαρτητα απο τις πωλησεις..βεβαια οκ αν δεν πουλας θα πας σπιτακι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι βλεπω λενε οτι παρεχεται σταθερος μισθος ανεξαρτητα απο τις πωλησεις..βεβαια οκ αν δεν πουλας θα πας σπιτακι σου.

Είναι σίγουρα από τις δουλειές που μπορείς να δοκιμάσεις! Μπορεί και να σου ταιριάξει, ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ πχ ξέρω ότι δεν θα ήμουν καλός σε μια τέτοια δουλειά

Δημοσ.

Είναι σίγουρα από τις δουλειές που μπορείς να δοκιμάσεις! Μπορεί και να σου ταιριάξει, ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ πχ ξέρω ότι δεν θα ήμουν καλός σε μια τέτοια δουλειά

Ουτε και εγω ξερω αν θα ειμαι καλη...για ενα χαρτζιλικι ψαχνω :( 

• Like 2
Δημοσ.

Ουτε και εγω ξερω αν θα ειμαι καλη...για ενα χαρτζιλικι ψαχνω :(

Πολύς κόσμος...εύχομαι να βρεις το χαρτζιλίκι αρχικά και κάτι καλύτερο μετά σύντομα! Ψάξε, δοκίμασε, κυνήγησέ το όσο μπορείς...

• Like 1
Δημοσ.

Για πόσα φράγκα μιλάμε τα σταθερά;

Αλλοι δινουν 400 ή 300 για 4ωρη απασχοληση,αλλοι 500 ή 600 για 8ωρη και παει λεγοντας..Σε καθε αγγελια βλεπεις και τεραστιες μισθολογικες αποκλισεις γι'αυτο και ρωταω για εμπειριες.

Μεχρι και 750 ευρω διαβασα οτι δινει ενα call center στο κεντρο.

Δημοσ.

Πιθανότατα θα χάσεις την ψυχική σου ηρεμία.Πιστεύω ότι δεν αξίζει.Καλύτερα να ψάξεις για οποιαδήποτε άλλη δουλειά.

Πχ καλύτερα σερβιτόρα η ακόμα και πωλήτρια.

• Like 1
Δημοσ.

Πιθανότατα θα χάσεις την ψυχική σου ηρεμία.Πιστεύω ότι δεν αξίζει.Καλύτερα να ψάξεις για οποιαδήποτε άλλη δουλειά.

Πχ καλύτερα σερβιτόρα η ακόμα και πωλήτρια.

Θελουν προυπηρεσια σε αυτα που ανεφερες :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...