anwnymh29 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στο φορουμ. Βλεπω πολλες αγγελιες εργασιας που αφορουν τηλεφωνικα κεντρα για προωθηση προιοντων κλπ..Εχει δουλεψει κανεις σε αναλογο ποστο να πει την εμπειρια του? 1
g_alkis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αντέχεις να στο κλείνουν στα μούτρα αμέτρητες φορές; Αντέχεις να παίρνεις άτομα στις 4 το μεσημέρι ενώ ο άλλος ξεκουράζεται/κοιμάται και να σου ρίχνουν (δικαίως) χριστοπαναγίες; Αντέχεις να σε κράζει ο υπεύθυνος σου γιατί δεν έκανες πωλήσεις; Αν ναι, θα κάνεις καριέρα. 13
anwnymh29 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι η αληθεια τα ειχα κατα νου ολα αυτα.. 1
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αντέχεις να στο κλείνουν στα μούτρα αμέτρητες φορές; Αντέχεις να παίρνεις άτομα στις 4 το μεσημέρι ενώ ο άλλος ξεκουράζεται/κοιμάται και να σου ρίχνουν (δικαίως) χριστοπαναγίες; Αντέχεις να σε κράζει ο υπεύθυνος σου γιατί δεν έκανες πωλήσεις; Αν ναι, θα κάνεις καριέρα. Περισσότερο δεν αντέχεται το να μην πληρωθείς αν δεν πουλήσεις πιστεύω! 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μακριά. Θα πληρώνεσαι ανάλογα με τις πωλήσεις και θα σε πρήζουν από όλες τις μεριές. 5
anwnymh29 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Περισσότερο δεν αντέχεται το να μην πληρωθείς αν δεν πουλήσεις πιστεύω! Απο οτι βλεπω λενε οτι παρεχεται σταθερος μισθος ανεξαρτητα απο τις πωλησεις..βεβαια οκ αν δεν πουλας θα πας σπιτακι σου. 1
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Απο οτι βλεπω λενε οτι παρεχεται σταθερος μισθος ανεξαρτητα απο τις πωλησεις..βεβαια οκ αν δεν πουλας θα πας σπιτακι σου. Είναι σίγουρα από τις δουλειές που μπορείς να δοκιμάσεις! Μπορεί και να σου ταιριάξει, ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ πχ ξέρω ότι δεν θα ήμουν καλός σε μια τέτοια δουλειά
anwnymh29 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι σίγουρα από τις δουλειές που μπορείς να δοκιμάσεις! Μπορεί και να σου ταιριάξει, ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ πχ ξέρω ότι δεν θα ήμουν καλός σε μια τέτοια δουλειά Ουτε και εγω ξερω αν θα ειμαι καλη...για ενα χαρτζιλικι ψαχνω 2
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε και εγω ξερω αν θα ειμαι καλη...για ενα χαρτζιλικι ψαχνω Πολύς κόσμος...εύχομαι να βρεις το χαρτζιλίκι αρχικά και κάτι καλύτερο μετά σύντομα! Ψάξε, δοκίμασε, κυνήγησέ το όσο μπορείς... 1
anwnymh29 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Για πόσα φράγκα μιλάμε τα σταθερά; Αλλοι δινουν 400 ή 300 για 4ωρη απασχοληση,αλλοι 500 ή 600 για 8ωρη και παει λεγοντας..Σε καθε αγγελια βλεπεις και τεραστιες μισθολογικες αποκλισεις γι'αυτο και ρωταω για εμπειριες. Μεχρι και 750 ευρω διαβασα οτι δινει ενα call center στο κεντρο.
anwnymh29 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ροζ τηλέφωνα θα ήταν. Επεσα και σε τετοιες αγγελιες..Ουτε καν!!
AntiCambeR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πιθανότατα θα χάσεις την ψυχική σου ηρεμία.Πιστεύω ότι δεν αξίζει.Καλύτερα να ψάξεις για οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Πχ καλύτερα σερβιτόρα η ακόμα και πωλήτρια. 1
anwnymh29 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πιθανότατα θα χάσεις την ψυχική σου ηρεμία.Πιστεύω ότι δεν αξίζει.Καλύτερα να ψάξεις για οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Πχ καλύτερα σερβιτόρα η ακόμα και πωλήτρια. Θελουν προυπηρεσια σε αυτα που ανεφερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα