Προς το περιεχόμενο

Total Club Manager - FIFA 2004 se ENA

Founes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

alithevei pws tha boreis na fortoneis ta dedomena

tou neou total club sto FiFA2004 kai na paizeis ton

agwna ekei kai automata to apotelesma na metaferonte

sto manager ???

diladi paizeis manager(total club) kai tin wra tou agwna

ton paizeis mesw fifa kai sunexizeis manager...

Kav....

etsi den einai ??? (an alithevei vevea....)

:lol:

Δημοσ.

Έτσι (φαίνεται τουλάχιστον να) είναι... Σύμφωνα με την ΕΑ η λειτουργία αυτή θα έχει το όνομα football fusion και υποτίθεται ότι θα μπορείς να μεταφέρεις τις ομάδες του TCM στο FIFA ή να παίζεις τους αγώνες σου εκεί και γενικά να υπάρχει μια αλληλεπίδραση ανάμεσα στα δυο παιχνίδια...

Προσωπικά,μου ακούγεται λίγο δύσκολο στην υλοποίηση και δεν ξέρω αν πράγματι θα είναι τόσο καλό όσο ακούγεται... Θα δούμε πάντως και θα το κρίνουμε με τα μάτια μας σε 1-2 μήνες που αναμένεται να βγει το TCM... Τουλάχιστον εκεί οι ελληνικές ομάδες δεν θα έχουν τα λάθη του FIFA... Σας το εγγυώμαι για τον απλούστατο λόγο,ότι εγώ έφτιαξα τα rosters και γενικότερα της πληρφορίες για τις ελληνικές ομάδες του TCM 2004...

Δημοσ.

Ωωωωχ, τι ήθελα και το'πα... Προβλέπω κύματα διαμαρτυρίας στο mailbox μου!!! :D

Πέρα από την πλάκα, ναι. Αν εξαιρέσουμε Ολυμπιακό,ΑΕΚ,Χαλκηδόνα,Καλλιθέα και Πανηλειακό,που το έκανε το άλλο παιδί του GSP Team, όλες οι άλλες ομάδες Α' και Β' Εθνικής έγιναν από τα χεράκια μου οπότε παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου... (εκτός από εμφανίσεις,τις οποίες ανέλαβε η ΕΑ, ενώ θα λείπουν και τα logos λόγω μη ύπαρξης της σχετικής άδειας). Γενικά πάντως, θέλω να πιστεύω ότι έκανα προσεγμένη δουλειά, αφού αφιερωσα πάρα πολλές ώρες. Μέχρι και το πότε τελειώνει το συμβόλαιο κάθε παίκτη βρήκα,ώστε να είναι όλα τα στοιχεία συμβατά με την πραγματικότητα!

Υ.Γ: Από ότι μας είπαν πάντως από την ΕΑ,η Β'Εθνική (καθώς και 6 ομάδες από την Γ'Εθνική, αλλά με random παίκτες) δε θα περιλαμβάνεται στο full game,αλλά θα υπάρχει ως update, κατά πάσα πιθανότητα στην επίσημη σελίδα της εταιρείας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...