gtajunkie Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.msi.com/support/mb/H81M-E34.html#down-driver&Win7 64 εκεί που έχει System and Chipset Drivers λογικά δεν θα υπάρχουν και οι SATA drivers που χρειάζεσαι?
yolobot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 το εκανα install αυτο που μου ειπες αλλα παλι τιποτα. αυτο το μυνημα μου βγαζει Α required cd/dvd drive device is missing. if you have a driver floppy disk cd dvd or usb flash drive please insert it now
yolobot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 τι πρεπει να κανω για να φταιχτει?
xristoforos89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Να κατεβάσεις νεότερο .iso των windows 7 που θα έχουν μέσα τους sata drivers. Google it.
yolobot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 το ιδιο iso που θελω να περασω στον υπολογιστη μου κανονικα δεν μπορει να περαστει το δοκιμασα απο virtual machine και τα περασα μια χαρα τα windows
yolobot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 που μπορω να κατεβασω τα sata drivers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα