Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ψαχνω κινητο μεχρι 150-160 το πολυ ευρω για φωτογραφιες,παιχνιδια και ιντερνετ κυριως! Δεν εχω κανενα προβλημα με Windows phone ή Κινεζικα κινητα!

Επισης αμα καποιος εχει ενα μεταχειρισμενο κινητο καλο σε τετοια τιμη ας μου πει..

Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας, ψαχνω κινητο μεχρι 150-160 το πολυ ευρω για φωτογραφιες,παιχνιδια και ιντερνετ κυριως! Δεν εχω κανενα προβλημα με Windows phone ή Κινεζικα κινητα!

Επισης αμα καποιος εχει ενα μεταχειρισμενο κινητο καλο σε τετοια τιμη ας μου πει..

Ευχαριστω!

εχθές αγόρασα από το internet αυτό κινητό στα 150€ και μπορείς άνετα να το παραγγείλεις έχουν χαλαρώσει τα cc είναι αξιόπιστο site έχω ξανά παραγγείλει το ίδιο κινητό. (απλά όταν κάνεις την επιλογή διαλέγεις germany και οχι china για να μην περάσει από τελωνείο στο στέλνουν από Γερμανία .).

• Like 1
Δημοσ.

από το skroutz λοιπόν οι  προτάσεις μου είναι αυτές:

windows 

lg leon

lg spirit

Κινέζος  

Εγώ θα διάλεγα το windows phone σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά αλλά και τα Lg καλά είναι έχουν καλά χαρακτηριστικά και καλή ποιότητα κατασκευής (είχα μείνει ευχαριστημένος με το Fino) και πρόσφατα δοκίμασα και το windows phone που με εξέπληξαν ευχάριστα. 

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Σίγουρα το lumia 640 θα υπερκαλύψει τις ανάγκες σου. 

Υπάρχει και Link.png Site: αυτό Το έχω εγώ σαν κανονικό τηλέφωνο και είναι αρκετά καλό αν δεν του βάλεις clean master και άλλα τέτοια κουλά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...