Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα καλό μόνιτορ για το λαπτοπ μ γιατί έχω βαρεθεί στην ελεεινή οθόνη του.. Δυστυχώς το budget είναι 150 λογο κάποιον οικονομικών δυσκολιών μπορεί να πάει όμως +20 με την προϋπόθεση θα πρπει να παριμενω 10-15 μέρες να ξαναπληρωθω!

Το σύστημα μ λαπτοπ με

i7 3630QM

Nvidia gt640m 2gb

8 ram ddr3 1333

Από ότι κατάαβατε δν είναι λ το πιο δυνατό για gaming αλλά σκέφτομαι να κρατήσω σε μελλοντικό built που θέλω το οποίο όμως θα αργήσει αρκετά (μετά το καλοκαίρι ίσως κ πιο μετά οποτε παίζει το λιγότερο καθοριστικό παραγωντα στν αγορά τις οθονης)

Απο gaming lol dota 2 cod mw1 και mw2 assasins creed παίζω κυρίως τώρα !

Γνκα δν έχω κάποιο προτίμηση τα παίζω ολα εκτός από rpg!

Ταινίες εννοεται κ browsing !

Στα μοντέλο που εχω καταλείψει

-Asus vs247nr

-Acer g247hl bd

-Asus vs247hr

-lg 24mb56hq-b

-dell e2416h

Σοορυ που δν έβαλα λινκς τα γράφω από κινητό!

Προφανώς θέλω την καλύτερη ποιότητα εικόνας σαν κυρίως παραγωντας μετα έρχεται το ghosting κ μετά το input lag!

Θα προτιμηθου όσο πιο budget επιλογές ευχαριστώ!

Δημοσ.

Kαλησπερα φιλε μ!
Ειναι καλο μονιτορ απο οτι διαβαζω και εγω αλλα 170 ειναι σχεδων 20-30 παραπανω απο τα αλλα?!
Κ οχι μονο τα λεφτα αλλα και την αναμονη!

Δημοσ.

Kαλησπερα φιλε μ!

Ειναι καλο μονιτορ απο οτι διαβαζω και εγω αλλα 170 ειναι σχεδων 20-30 παραπανω απο τα αλλα?!

Κ οχι μονο τα λεφτα αλλα και την αναμονη!

Τοτε βρες καποια αλλη 23"-24" LG AH-IPS, κατα προτιμηση με matte bezels αλλιως εστω glossy αλλα οχι frameless, η οποια να ειναι φθηνοτερη και να περιμενεις λιγοτερο. Τα αλλα monitors που κοιτας δεν ειναι καν IPS.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-24mb35pm-b-238-led-full-hd-with-speakers-p-PER.170161

Aυτη εδω ειναι καλη/κλτρη?
Ιδια λεφτα αλλα εχω πιστοτικο 20 ευρο υπολοιπο οποτε θα μ ερθει στα 150!

Η αμα εχεις να μ προτινεις κατι κλτρο μεχρι 170 στα eshop !

Δημοσ.

Σε βραδινή προσφορά έβγαλε το Media αυτή την Samsung LT24E390EW στα 169€.. Τι λέτε?

H σειρά T συνήθως έχει χειρότερα color presets και input lag από τα κανονικά monitors.

Επίσης, παρόλο που τα 1080p PLS panels καλύπτουν λίγο παραπάνω εύρος του sRGB από τα AH-IPS, έχουν αρκετό περισσότερο glow, οποτε τελικά είναι χειρότερα σαν εμπειρία. Τελικά δε βλέπω το λόγο να το προτιμήσεις, εκτός και αν θες και τηλεόραση χωρίς να αγοράσεις έξτρα TV tuner.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...