De@th L0rd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν συνίσταται το κάψιμο με αναπτήρα. Έχουμε ανόπτηση του χαλκού με τον τρόπο αυτό. Αυτό σημαίνει πως μαλακώνει και σπάει πολύ πιο εύκολα. Το πρόβλημα δεν είναι πως το κολλητήρι δεν είναι αρκετά δυνατό. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να περάσει η θερμότητα από το κολλητήρι στο καλώδιο. Αυτό που κάνω είναι να βουτάς την άκρη σε πάστα σολντερίνης, βάζω μια μικρή ποσότητα κόλληση στην μύτη, και γίνεται αρκετά εύκολα το γάνωμα. Βλέπεις όμως τι χρήση το κάνει έτσι; Δε κολλάει σε τίποτα ιατρικά μηχανήματα που αν φύγει το καλώδιο θα ξεπαστρέψει κάποιον. Ακουστικά και λοιπές πατέντες το θέλει. Εγώ για τη χρήση που λες ή το ERSA που ποσταρε ο παραπάνω ή Antex 25w με ανταλλακτικές μύτες. Σολντερίνη Stannol Και καλάι Αν και το πιθανότερο είναι να σε βολέψουν τα φθηνιάρικα που παίρνεις. Εγώ σε επισκευές του ποδαριού ποτέ δε ταλαιπωρώ τα καλά κολλητήρια που έχω. Βάζω εκεί το κινέζικο που το έχω τσεκάρει για διαρροές και τελείωσε.
nick#18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν συνίσταται το κάψιμο με αναπτήρα. Έχουμε ανόπτηση του χαλκού με τον τρόπο αυτό. Αυτό σημαίνει πως μαλακώνει και σπάει πολύ πιο εύκολα. Το πρόβλημα δεν είναι πως το κολλητήρι δεν είναι αρκετά δυνατό. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να περάσει η θερμότητα από το κολλητήρι στο καλώδιο. Αυτό που κάνω είναι να βουτάς την άκρη σε πάστα σολντερίνης, βάζω μια μικρή ποσότητα κόλληση στην μύτη, και γίνεται αρκετά εύκολα το γάνωμα. Σωστο αυτο μιας και οντως ειναι τοσο τριχες και αν το παρακανεις λιωνουν αλλα για απλη χρηση δεν ειχα κανενα θεμα ποτε.. Ι'll check σολτνερινη παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα