Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/6507469/Samsung-S27E510C.html?keyphrase=Samsung-S27E510C

Κοιταξε να δεις. 27ιντσες για να βλεπεις ταινιες,φωτογραφιες,web browsing ειναι καλα.Για παιχνιδια παλι λογω αναλυσης δεν ειναι καλα.

Το μεγιστο καλυτερο οριο για 1920x1080 αναλυση ειναι μεχρι 24ιντσες. Αν σου αρεσει εννοειται την χτυπας οποτε μπορεις ,απλα εγω προσωπικα θα προτιμουσα στις 27ιντσες 2560x1440(επειδη ειχε περασει η αντιστοιχη dell απο μπροστα μου γιαυτο το λεω).

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα.... Φίλος μου θέλει να αγοράσει νέο πύργο για χρήση gaming (Παίζει π.χ war of thunder, battlefield) με τα εξής χαρακτηριστικά:

1. 600-700 ευρώ

2. browsing & gaming

3. Οθόνη samsung 19" (αγνώστων λοιπών στοιχείων) hd ready με προοπτική για full hd κάποια στιγμή

4. Λοιπά παρελκόμενα (ποντίκι, πληκτρολόγιο κλπ.) δεν χρειάζονται για αγορά

5. Κατά προτίμηση έτοιμο/στημένο σύστημα

6. Δεν απαιτείται os

7. Οι μόνες (τυχόν) μελλοντικές αναβαθμίσεις θα αφορούν την κάρτα γραφικών και ram.

8. Κανένα άλλο πείραγμα στο tower.

Γενικά με desktops που αφορούν gaming δεν έχω μεγάλη γνώση (έχω μείνει πολύ πίσω τεχνολογικά) και δεν μπορώ να τον συμβουλεύσω, οπότε αναζητώ την βοήθεια του φόρουμ.

Π.χ κάτι τέτοιο αρκεί;

Δημοσ.

Να μην ανοιγει θεμα ο ενας να μην ανοιγει θεμα ο αλλος εχουμε φτασει σε ενα θεμα τις 8 σελιδες γιατι πεταγεται ο καθε ακυρος σε ξενο θεμα επειδη βαριεται να αφιερωσει 5 λεπτα να ανοιξει ενα θεμα και να συμπληρωσει την φορμα αγορας....

Ασε που ετσι δεν συμμετεχει και κοσμος γιατι πολυ απλα νομιζει οτι ειναι συνεχεια στο ηδη υπαρχον θεμα.

Στο ζουμι τωρα για αλλη μια φορα το ξαναλεμε οτι ετοιμα pc δεν αξιζουν για παιχνιδια ή βασικα γενικα δεν αξιζουν,ειδικα απο αλυσιδες γιατι πολυ απλα εχουν μεσα αγνωστος και κακης ποιοτητας κομματια,αλλα και χειροτερης αποδοσης.

Επισης επειδη το διαβαζω αρκετα το παραπανω'' εχω μεινει πισω στις εξελιξεις της τεχνολογιας κλπ'' οταν λεμε οτι εχουμε μεινει πισω τι ακριβως εννοουμε???

Πριν απο 5 χρονια οι τοτε i5 2500 ειναι μια απο τα ιδια με τους i5 6500.Σιγα την τρομερη εξελιξη.

Αλλα και καποιος που οντως εχει μεινει πισω στις εξελιξεις,ανοιγει το google γραφει το παιχνιδι που τον ενδιαφερει(πχ Battlefield 4 system requirements)και βλεπει οτι ζηταει 4πυρηνο επεξεργαστη(κοινως i5)ή Amd Fx 6300(σαν εξαπυρηνο)και 8gb ram http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/battlefield-4/11804

Δεχομαι να δω σχολια για τις καρτες γραφικων επειδη δεν κυκλοφορουνε πια(και ας υπαρχουν Benchmarks αλλα τεσπα).

Τελος επειδη το Insomnia ειναι γεματο απο θεματα gaming pc κοιταμε πρωτα αλλα παρομοια μετο δικο μας θεματα μηπως μας καλυπτουν και δεν χρειαστει οντως να ανοιξουμε θεμα

http://www.insomnia.gr/topic/605316-gaming-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-600-800%E2%82%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF-eshop/page-2 σχολιο 17

http://www.insomnia.gr/topic/603019-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-gaming-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85-770%E2%82%AC/

Τελος με 19αρα οθονη δεν παει πουθενα.Κακο στα ματια του θα κανει.

1000φορες να αγορασει ενα ps4/xboxOne+μια 32αρα στα χρηματα αυτα να απολαυσει παιχνιδι παρα να πεταξει χρηματα στα ετοιμα Pc που ειναι αδυναμα σε ισχυ και  για τα σκουπιδια οπως το παραπανω της Media markt 

Δημοσ.

Μετα λες σε μενα να μην ασχολουμαι τοσο και δεν τι σεντονι εχεις γραψει σε ποστ σφηνα B)

Εγραψα post που βγηκε σεντονι ακριβως για να μην σχολιασω αλλο(βλεπε και τα links που εδωσα).Να στο πω πιο απλα λογικα δεν θα χρειαστει να γραφτει αλλο σχολιο ή και να ανοιχτει αλλο θεμα γιατι τα παραπανω link τον καλυπτουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...