spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα φιλοι μου. Μετα απο αρκετες ωρες ασχολιας και ποικιλια ρυθμισεων πιστευω οτι καταφερα να κανω oc στον fx 6300.. Στη μητρικη στο advnaced frequency settings τα εχω κλεισει ολα turbo core, c1, c6, μονο το hpc mode αφησα ανοιχτο. Πολλαπλασιαστης 22x200 αρα ειναι στα 4.4ghz. Στα voltage settings τωρα Εδωσα +0.75 στο vcore και το llc στο νορμαλ εκανα χθες γυρω στις 5 ωρες στο prime 95 δουλεψαν κανονικα ολοι οι πυρηνες. Απο θερμοκρασιες σε full load με το prime 95 ο επεξεργαστης φτανει 52 53 βαθμους περιπου.. Εφοσον το συστημα φαινετε σταθερο σημαινει οτι ειναι σωστο το overclock? Οι θερμοκρασιες μου ειναι λογικες οι θα επρεπε να ανησυχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 τρέξε και μερικές φορές το 3DMARK VANTAGE να δεις αυστάθεια του NORTH και είσαι κομπλέ. Επίσης στην θέση σου θα άρχιζα να κατε΄βαζω την τάση σκαλί σκαλί επαναλαμβάνοντας τις δοκιμές, ώστε να δω αν και με μικρότερη τάση είναι σταθερός. Γιατί όμως δεν δοκιμάζεις και για παραπάνω? Οι θερμοκρασίες σου φαίνονται εντάξη. Στα 4,6Ghz θα είσαι καλύτερα σαν συχνότητα/dv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ποση ωρα χρειαζετε γιατι τωρα θα κανω αλλο ενα τριωρο το prime 95 για σιγουρια. Δοκιμασα στα 4.5 και ανεβαινει πολυ οποτε δεν αξιζει για μενα επισης δοκιμασα με λιγοτερα volt +0.50 αλλα σταματησαν 2 πυρηνες. Μονο εκει το εχω σταθερο Το Northbridge φτανει μεχρι 56 βαθμους δεν ειναι επικινδυνο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Έδωσες + 0.050v και όχι +0.50v, αν είχες δώσει 0.50v θα είχες κάψει τον επεξεργαστή σου απλά. Για stress να χρησιμοποιείς prime95 το blend, είναι ότι καλύτερο για amd και το τρέχεις για μία ώρα. Ποια μητρική έχεις ; Επίσης, για τα 4.4 στην καλύτερη να τα έχεις με 1.35v, οι 6300 δεν έχουν και το καλύτερο bining. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 τι μητρικη εχεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα