Προς το περιεχόμενο

Selfie stick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.μολις σημερα γυρισα απο ρωμη και λογω του ταξιδιου εκει εβλεπα και εγω τους παντες με τα σελφομπαστουνα ειπα να παρω και εγω.ρε παιδια δν δουλευε.και βρηκα ξανα τον πακιστανο του το εδωσα και πηρα τα λεφτα μ πισω.πως γινεται ομως να μην δουλευει;δοκιμασα τρια συν του οτι καποια τα δοκιμασα και με bluetooth κοντρολακι που και παλι εφαγα φολα.το κινητο μου ειναι το htc desire 500

Δημοσ.

Αποτι καταλαβα υοαρχει μια ρυθμιση με το κουμπι της αυξησης της εντασης στο πλαι.μπιανεις απο τις ρυθμισεις της καμερας.στην ουσια το επιλεγεις ωστε οταν το πατας αντι να κανει ζοομ να βγαζει φωτο.γιαυτο κιολας τα περισσοτερα κινητα που δν εχουν την ρυθμιση αυτη οταν πατανε το κουμπι στο μπαστουνι απλα ανεβαινει η ενταση του κινητου.το προβλημα λυνεται με την εφαρμογη (selfishop camera)απο το market.και εισαι κομπλε

Δημοσ.

Αποτι καταλαβα υοαρχει μια ρυθμιση με το κουμπι της αυξησης της εντασης στο πλαι.μπιανεις απο τις ρυθμισεις της καμερας.στην ουσια το επιλεγεις ωστε οταν το πατας αντι να κανει ζοομ να βγαζει φωτο.γιαυτο κιολας τα περισσοτερα κινητα που δν εχουν την ρυθμιση αυτη οταν πατανε το κουμπι στο μπαστουνι απλα ανεβαινει η ενταση του κινητου.το προβλημα λυνεται με την εφαρμογη (selfishop camera)απο το market.και εισαι κομπλε

Προσωπικά δεν είχα ποτέ κι ούτε πρόκειται γιατί αυτό το πράγμα είναι ΤΟΣΟ χαζό να τους βλέπεις να περπατάνε με το στικ και το κινητό πάνω που δε μπορώ ειλικρινα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω το hate για τα selfoκόνταρα ρε σεις. Εδώ υπάρχουν τύποι που κυκλοφορούν με 6" τηλεφωνο στο αυτί ή τραβάνε βίντεο με 10" Tablet μέσα σε μουσεία. Απο τη στιγμή που οι Selfies έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς, οποιος το πατένταρε, εκτός απο μάγκας θα είναι και πνιγμένος στα λεφτά.

Δε θα χρησιμοποιούσα ποτέ τέτοιο πράγμα επειδή εδώ καλα καλά ντρέπομαι να τραβάω κανονικές Selfies, αλλα απο εκεί μέχρι το χαζό-γελοίο-βλαμμένο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο πάει μακριά.

on topic τώρα, είναι μερικές συσκευές που όντως έχουν πρόβλημα, δοκίμασε να πάρεις ένα "επώνυμο" απο κανα κατάστημα, που και να μην δουλεψει να μπορείς να το επιστρέψεις.

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω το hate για τα selfoκόνταρα ρε σεις. Εδώ υπάρχουν τύποι που κυκλοφορούν με 6" τηλεφωνο στο αυτί ή τραβάνε βίντεο με 10" Tablet μέσα σε μουσεία. Απο τη στιγμή που οι Selfies έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς, οποιος το πατένταρε, εκτός απο μάγκας θα είναι και πνιγμένος στα λεφτά.

Δε θα χρησιμοποιούσα ποτέ τέτοιο πράγμα επειδή εδώ καλα καλά ντρέπομαι να τραβάω κανονικές Selfies, αλλα απο εκεί μέχρι το χαζό-γελοίο-βλαμμένο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο πάει μακριά.

on topic τώρα, είναι μερικές συσκευές που όντως έχουν πρόβλημα, δοκίμασε να πάρεις ένα "επώνυμο" απο κανα κατάστημα, που και να μην δουλεψει να μπορείς να το επιστρέψεις.

μα και το άλλο το επέστρεψε απότι λέει. 

• Moderators
Δημοσ.

Ναι basta λιγο με τους χαρακτηρισμους ομως ναι?

Και σε μενα δεν αρεσει η ολη φαση αλλα δε χαρακτηριζω. Υπαρχει αυτο το θεμα αν θελετε να κραξετε http://www.insomnia.gr/topic/138959-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF/

Ευχαριστω :)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επίσης κι εγώ το θεωρούσα ανούσιο αλλά η αλήθεια είναι πως είναι πολύ χρήσιμο εαν είσαι κάπου και δε μπορεί να σε βγάλει κάποιος φωτογραφία , είμαι σε αναζήτηση καλού Selfie Stick , είδα αυτό

https://www.skroutz.gr/s/15687878/Anker-A7161011.html

είναι καλό ποιοτικά ή είναι τζάμπα τα χρήματα ; Ακόμα έχω μια Nikon Coolpix S 2700 ( ξέρω είναι παλιά αλλά κάνω τη δουλειά μου ) εαν πάρω το συγκεκριμένο θα μπορεί να μπει η φωτογραφική μηχανή επάνω ή όχι ; B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...