noobogadgetakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα σε ολους.μολις σημερα γυρισα απο ρωμη και λογω του ταξιδιου εκει εβλεπα και εγω τους παντες με τα σελφομπαστουνα ειπα να παρω και εγω.ρε παιδια δν δουλευε.και βρηκα ξανα τον πακιστανο του το εδωσα και πηρα τα λεφτα μ πισω.πως γινεται ομως να μην δουλευει;δοκιμασα τρια συν του οτι καποια τα δοκιμασα και με bluetooth κοντρολακι που και παλι εφαγα φολα.το κινητο μου ειναι το htc desire 500
Kostasspil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ε καλά από πλανόδιο το πήρες, δεν ήταν και απίθανο να συμβεί 1
noobogadgetakias Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Και ομως με λιγο ψαξιμο εμαθα πως σν δουλευουν σε ολα τα κινητα τα μπαστουνια αυτα.
iMarilina Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Και ομως με λιγο ψαξιμο εμαθα πως σν δουλευουν σε ολα τα κινητα τα μπαστουνια αυτα. το πιο πιθανό είναι να μην είναι συμβατό. http://shopselfiestick.com/selfie-stick-for-android-a-comprehensive-compatibility-list/
noobogadgetakias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αποτι καταλαβα υοαρχει μια ρυθμιση με το κουμπι της αυξησης της εντασης στο πλαι.μπιανεις απο τις ρυθμισεις της καμερας.στην ουσια το επιλεγεις ωστε οταν το πατας αντι να κανει ζοομ να βγαζει φωτο.γιαυτο κιολας τα περισσοτερα κινητα που δν εχουν την ρυθμιση αυτη οταν πατανε το κουμπι στο μπαστουνι απλα ανεβαινει η ενταση του κινητου.το προβλημα λυνεται με την εφαρμογη (selfishop camera)απο το market.και εισαι κομπλε
iMarilina Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αποτι καταλαβα υοαρχει μια ρυθμιση με το κουμπι της αυξησης της εντασης στο πλαι.μπιανεις απο τις ρυθμισεις της καμερας.στην ουσια το επιλεγεις ωστε οταν το πατας αντι να κανει ζοομ να βγαζει φωτο.γιαυτο κιολας τα περισσοτερα κινητα που δν εχουν την ρυθμιση αυτη οταν πατανε το κουμπι στο μπαστουνι απλα ανεβαινει η ενταση του κινητου.το προβλημα λυνεται με την εφαρμογη (selfishop camera)απο το market.και εισαι κομπλε Προσωπικά δεν είχα ποτέ κι ούτε πρόκειται γιατί αυτό το πράγμα είναι ΤΟΣΟ χαζό να τους βλέπεις να περπατάνε με το στικ και το κινητό πάνω που δε μπορώ ειλικρινα. 1
papp0us Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δε καταλαβαίνω το hate για τα selfoκόνταρα ρε σεις. Εδώ υπάρχουν τύποι που κυκλοφορούν με 6" τηλεφωνο στο αυτί ή τραβάνε βίντεο με 10" Tablet μέσα σε μουσεία. Απο τη στιγμή που οι Selfies έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς, οποιος το πατένταρε, εκτός απο μάγκας θα είναι και πνιγμένος στα λεφτά. Δε θα χρησιμοποιούσα ποτέ τέτοιο πράγμα επειδή εδώ καλα καλά ντρέπομαι να τραβάω κανονικές Selfies, αλλα απο εκεί μέχρι το χαζό-γελοίο-βλαμμένο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο πάει μακριά. on topic τώρα, είναι μερικές συσκευές που όντως έχουν πρόβλημα, δοκίμασε να πάρεις ένα "επώνυμο" απο κανα κατάστημα, που και να μην δουλεψει να μπορείς να το επιστρέψεις.
iMarilina Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δε καταλαβαίνω το hate για τα selfoκόνταρα ρε σεις. Εδώ υπάρχουν τύποι που κυκλοφορούν με 6" τηλεφωνο στο αυτί ή τραβάνε βίντεο με 10" Tablet μέσα σε μουσεία. Απο τη στιγμή που οι Selfies έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς, οποιος το πατένταρε, εκτός απο μάγκας θα είναι και πνιγμένος στα λεφτά. Δε θα χρησιμοποιούσα ποτέ τέτοιο πράγμα επειδή εδώ καλα καλά ντρέπομαι να τραβάω κανονικές Selfies, αλλα απο εκεί μέχρι το χαζό-γελοίο-βλαμμένο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο πάει μακριά. on topic τώρα, είναι μερικές συσκευές που όντως έχουν πρόβλημα, δοκίμασε να πάρεις ένα "επώνυμο" απο κανα κατάστημα, που και να μην δουλεψει να μπορείς να το επιστρέψεις. μα και το άλλο το επέστρεψε απότι λέει.
visualizer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά βαρέθηκα να τους βλέπω το καλοκαίρι με το κωλόμπάστουνο ...αι σιχτίρι χαζέψανε όλοι να πούμε.. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ναι basta λιγο με τους χαρακτηρισμους ομως ναι? Και σε μενα δεν αρεσει η ολη φαση αλλα δε χαρακτηριζω. Υπαρχει αυτο το θεμα αν θελετε να κραξετε http://www.insomnia.gr/topic/138959-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF/ Ευχαριστω
ss13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Επίσης κι εγώ το θεωρούσα ανούσιο αλλά η αλήθεια είναι πως είναι πολύ χρήσιμο εαν είσαι κάπου και δε μπορεί να σε βγάλει κάποιος φωτογραφία , είμαι σε αναζήτηση καλού Selfie Stick , είδα αυτό https://www.skroutz.gr/s/15687878/Anker-A7161011.html είναι καλό ποιοτικά ή είναι τζάμπα τα χρήματα ; Ακόμα έχω μια Nikon Coolpix S 2700 ( ξέρω είναι παλιά αλλά κάνω τη δουλειά μου ) εαν πάρω το συγκεκριμένο θα μπορεί να μπει η φωτογραφική μηχανή επάνω ή όχι ;
margaritagr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ ειχα παρει αυτο πριν καμία διετία https://www.public.gr/product/xristika-eksypna/selfie-gadgets/selfie-stick-sbs-telescopic-selfie-mayro-teselfishaft/prod7360475pp/ Πλεον το έχουν βγάλει με Bluetooth. Ειμαι 100% ευχαριστημένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα