Joshua21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οι περισσότεροι μηχανικοί έχουν αντίθετη άποψη, όσο λιγότερο γνώστης ο πελάτης τόσο καλύτερα.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 δεν πα' να 'ναι και Παοκτζης, αρκει να τα ακουμπαει και να μην πρηζει. Τις αποψεις του μπορει να τις κρατησει για παρτη του
De@th L0rd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 οι καλυτεροι πελατες ειναι αυτοι που ξερουν τι/πως/γιατι θελουν, μπορουν να το εξηγησουν στον αλλον και γνωριζουν την εννοια vfm Αν εχουν και λεφτα ακομα καλυτερα (εννοειται οτι δεν σημαινει απαραιτητα οτι οποιος κανει κατι γρηγορα το κανει και βιαστικα/προχειρα, ουτε ο,τι λαμπει ειναι χρυσος) Εγώ πάντως προτιμώ τους μηχανικούς που δε μου το παίζουν έξυπνοι, θα καθίσουν να με ακούσουν τι θέλω. Κοινώς δε θα το "παίξω μαλάκας" οτι και καλά δε ξέρω. Εμένα με ενδιαφέρει στα σημεία που θα του πω να τα κοιτάξει κ να μου πει την τιμή του.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 θα αφηνετε ενα χαρτι (με λαστιχακι στο τιμονι) και θα γραφει πανω συγκεκριμενες εργασιες (+ αρ πινακιδας + το τηλ σας) που πρεπει να κανει και να τσεκαρει οτι οντως τις εκανε. οχι τιποτα αλλο, ανθρωπινα τα λαθη και η ρουτινα ------ These kids that die in cars are not all intentionally left in the cars. Some people have morning routines, one parent goes to work the other drops the kid off. If for some reason the other parent has to take over the drop off, a phone call, another driver, accident on the road etc.. Can let them slip back into their morning routine forgetting the child is in the car. It's an honest mistake that can have some very unfortunate outcomes. http://9gag.com/gag/aLBgK5z -------- επειδη δεν πολυκυκλοφορει χρημα, ισως χρειαστει να του πληρωσετε τα ανταλλακτικα που πιστευει απο πριν οτι θα χρειαστει. Ξεχωριστη αποδειξη για τα ανταλλακτικα (+ κουτακια/σακουλακια και τα παλια κομματια) Ξεχωριστη αποδειξη για την εργασια Αν το αμαξι δεν ειναι οπως ειχατε συμφωνησει, δεν πληρωνετε δεν-πληρωνετε Καλο ειναι να το πατε ψιλοκαθαρο (ειδικα αν εχουν κολλησει λασπες απο κατω και εχει δουλεια με αναρτησεις) και με αδειο ντουλαπακι κτλ. Πολλες φορες οι μαλακιες γινονται απο παραμαστορια ή παρατρεχαμενους Σε μικροδιαρροες δεν περιμενετε το επομενο service, αλλα πεταγεστε απο εκει. Ακομα και πυρηνικη κεφαλη να δουλευει, δεν θα τον χαλασει να βρει αφορμη να κανει τσιγαρο
warlock9_0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 από κάποιο πολύ παλιό ΜΟΤΟ -Το συνεργείο είναι τέμενος, ο μάστορας είναι αρχιερέας και τα μαστοράκια καντηλανάφτες. Το συνεργείο έχει θαυματουργές ικανότητες, κάτι σαν την Παναγιά της Τήνου. Πάμε τη μοτοσυκλέτα μας να γίνει καλά. Όπως λοιπόν δεν διατάζουμε την Παναγιά «Κάνε το παιδί να περπατήσει και θα’ρθω το απόγευμα να το πάρω», έτσι δε λέμε στο μάστορα «Φτιάχτο και θα περάσω αύριο». Για καλύτερες μέρες, αρμονικές σχέσεις και περισσότερα χιλιόμετρα, διατυπώνουμε το αίτημα ως εξής: «Μάστορα, νομίζω οτι έχει πρόβλημα στον (στην/στο)... Θα μπορέσεις να το κοιτάξεις; Πότε να σε πάρω τηλέφωνο;» Η φράση επαναλαμβάνεται τρεις φορές σαν ινδικό μάντρα, γιατί κανένας μάστορας δεν απαντάει με την πρώτη. Αν είναι παλιός μάστορας, την επαναλαμβάνουμε πέντε φορές, γιατί μπορεί να έχει κουφαθεί από το αερόκλειδο. -Ο μάστορας είναι φοβερός στην οργή του, μεγαλόθυμος στην εύνοιά του και συγκαταβατικός στις αδυναμίες τού ατελούς όντος που λέγεται μοτοσυκλετιστής. Κάτι σαν τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Η μαγική λέξη που σας χαρίζει την εύνοιά του είναι το «νομίζω». Ποτέ δεν ξέρετε. Νομίζετε. Αν έχουν χαλάσει τα φώτα, λέτε «Νομίζω ότι δεν έχει φώτα». Αν έχει σκασμένο λάστιχο, «Νομίζω ότι έχει σκάσμενο λάστιχο». Έτσι μιλάνε. Ποτέ δεν λέμε στο μάστορα «Το μπουζί μπαίνει στην τρύπα του κυλίνδρου» ή «Ένας φίλος μου έχει την ίδια μηχανή και την οδηγεί πάντα με τιμόνι». Αν ο μάστορας θέλει να βάλει το μπουζί κάπου αλλού ή πιστεύει οτι μπορείτε να οδηγείτε χωρίς τιμόνι, εσάς δε σας πέφτει λόγος. Ποτέ δε ρωτάμε «Τι είναι αυτό;» και «Τι κάνει;» Σε αυτές τις ερωτήσεις ο μάστορας δεν απαντά. Στο κάτω κάτω, όλοι ξέρουμε οτι τα μικρά εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας ονομάζονται παπαράκια και για να τα έχουν βάλει στη μηχανή κάτι θα κάνουν. Ποτέ δεν απευθύνουμε το λόγο στο μάστορα. Περιμένουμε να μας απευθύνει ΑΥΤΟΣ το λόγο. Δηλαδή νομίζετε οτι δεν σας έχει δει και δε σας μιλάει; (Ο κανόνας αυτός δεν ισχύει αν στο συνεργείο δείτε μάνιουαλ στο σύστημα μπράιγ. Τότε ο μάστορας είναι όντως τυφλός. Αν ο μάστορας είναι και τυφλός και δεν σας απαντάει, σημαίνει οτι έχει κουφαθεί από αερόκλειδο. Είναι μια σπάνια περίπτωση που χρήζει μελέτης. Έχω καταλήξει ότι σε αυτή την περίπτωση τον οδηγείτε από το μπράτσο στη μοτοσυκλέτα σας, αφού περιμένετε πρώτα να κρυώσει το μοτέρ). -Ποτέ δεν καθόμαστε στο συνεργείο. Περιμένουμε όρθιοι στη γωνία του χώρου αναμονής. Αν ο χώρος είναι τετράγωνος και οι τέσσερεις γωνίες πιασμένες από άλλους πελάτες, βγαίνουμε στο πεζοδρόμιο μέχρι ν΄αδειάσει μια γωνία. Αν το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο, φεύγουμε. -Ο μάστορας κατά 99% είναι τσακωμένος με τους γείτονες γιατί κάνει φασαρία. Σπρώχνουμε λοιπόν πάντα τη μοτοσυκλέτα μας τα τελευταία 100 μέτρα, με σβηστό το μοτέρ. Αν είστε πραγματικά ευγενικοί, σβήνετε το μοτέρ στα σύνορα του δήμου όπου εδρεύει το συνεργείο. -Όποτε λείπει ο μάστορας από το συνεργείο, τον αντικαθιστά το αρχαιότερο μαστοράκι, που έχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με το μάστορα. Η αρχαιότητα αναγνωρίζεται με τα στρώματα του γράσου. -Ο μάστορας δεν κάνει λάθη. Οι εταιρείες κάνουν. «Κοίτα τούς μαλάκες τούς Γιαπωνέζους πού πήγανε και το βάλανε». Σύμφωνα με 2 στους 5 μάστορες, το φανάρι θα έπρεπε να βρίσκεται πάνω στο ρεζερβουάρ. Μπορεί να μη φωτίζει καλά αλλά λύνεται εύκολα. -Αν η ζωή δεν έχει κανένα νόημα και θέλετε να πεθάνετε σαν μοτοσυκλετιστής, η λύση είναι απλή. Πηγαίντε στο συνεργείο Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, και φωνάξτε από το πεζοδρόμιο: «Μάστορα, βγαίνεις λίγο έξω να μού αλλάξεις μια ντίζα;» Κανείς δεν έχει ζήσει για να περιγράψει τη συνέχεια! 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 τοτε δεν υπηρχε το net και οι μαστορες φυλαγαν τα μυστικα/ακρες τους. Σε περιεργες φασεις εστελναν τον "συνεργατη" (το γιουσουφακι δηλ) να τους φερει καφε, για να μην παρει το ματι του κατι που δεν επρεπε Ειχανε ως θεο τους τον Σαρακακη και το θυμικο του Φυσικα οι ποιο εξυπνοι πεταγοντουσαν Ιταλια και εφερναν πραγματα μεχρι και για τα japan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα