rattata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 παδια εκανα αναβαθμιση τι κινητο και δεν μπορω να μπω ιντερνετ απο 3g ξερει κανεις πως να το φτιαξω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosit Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πες μας τι κινητό έχεις? Έκανες αναβάθμιση η πέρασες custom rom, αν πέρασες ρομ πες μας ποια? Κοίτα στις ρυθμίσεις του δικτύου μήπως έχεις επιλέξει να συνδέετε μονό σε 2G δίκτυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rattata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 το κινητο ειναι galaxy s gt i 9000 και ναι του περασα custom rom που αν δεν κανω λαθος ειναι xwjwb gingerbread 2.3.6 τα δεδομενα ειναι ανοιχτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosit Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Να σε καλέσουν μπορουν ? Αυτο που σου είπα στο προηγούμενο ποστ ειναι στις ρυθμίσεις δικτύου υπάρχει μια επιλογή που επιλέγεις αν το κινητό θα συνδέετε σε 3G η σε 2G τσεκαρε μήπως είναι επιλεγμένο μονό το 2G και μετα άνοιξε τα δεδομένα . Restart πιστευω εκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rattata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 μπορουν να με παρουν τηλεφωνο και εγω μπορω... αν εννοεις το gsm - umts το εχω δοκιμασει και αυτοματο και με σκετο umts και restart αλλα παλι τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosit Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω λεω Site: αυτο prefered network type(3G). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα