Alfie1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με το pc. Πρόσφατα μου έκαψε τροφοδοτικό. Το πήγα σε ένα μαγαζί για επισκευή και μου άλλαξε τροφοδοτικό. Το τροφοδοτικό άντεξε μια μέρα και ξανά κάηκε. Ο τεχνικός μου είπε πως φταίει το ρεύμα μου και για αυτό κάηκε. Μου έδωσε μια μπριζα ασφαλείας(δεν ξέρω ακριβώς πως λέγεται) και μου είπε ότι τώρα δεν θα χαλάσει. Ξανά κάηκε πάλι. Το ξανά έκανε (χωρίς να πάρει χρήματα) και μου είπε να αγοράσω σταθεροποιητη τάσης. Αγόρασα και ξανά κάηκε. Σίγουρα δεν φταίει το ρεύμα μου. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Είναι το 3 τροφοδοτικό που καίει ο υπολογιστής.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχάς τι τροφοδοτικά σου βάζει; Της κακιάς ώρας; Μπας και βραχυκυκλώνει σε καμιά μητρική (λέω εγώ τώρα - δεν ξέρω από αυτά)
Alfie1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι τροφοδοτικό είναι. Είμαι άσχετος από αυτά. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει γιατί νομίζω ότι ο τεχνικός με δουλεύει. Ευχαριστώ!
Runner25 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 να το πας στην αντιπροσωπεια μονο εκει μπορουν να σου παρεχουν υποστηριξη
babisflou7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 δες ρε συ στο τροφοδοτικο στην ετικετα τι κ πως κ πες μας. αν παλι δεν μπορεις τοτε βγαλε μια φωτογραφια την ετικετα κ ποσταρε εδω να το δουμε. παντως οσο μουφαρες κ αν σου βαζει μου κανει εντυπωση να καιγονται 3 τροφοδοτικα αμεσως...
Vasilis1818 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 και μουφα τροφοδοτικα να του εβαλε δεν ειναι δυνατον να τα καιει για πλακα... κατι αλλο συμβαινει,
benign Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μας ειπες ομως πως καηκε,π.χ. με το που ανοιξες το pc η μετα απο λιγες μερες,εβδομαδες,μηνες? Μπορει η καρτα σου να χαλασε και να εχει βραχυκυκλωσει και να καιει συνεχως τροφοδοτικα.Εχει η μητρικη σου on board καρτα γραφικων να δοκιμασεις?Σου το εξετασε ολον τον υπολογιστη ο τεχνικος και δεν βρηκε τιποτε? Λειπουν πολλες λεπτομερειες.Ποσο παλιος ειναι ο υπολογιστης,πριν σου καει το τροφοδοτικο ειχες προβλημα?Ποσο καιρο ειχες το πρωτο τροφοδοτικο που καηκε? Αν παντως δεν γνωριζεις τιποτε σχετικα με υπολογιστες,δεν μπορεις να βοηθηθεις απο εμας,γιατι δεν εισαι σε θεση να απαντησεις καποιες ερωτησεις που πιθανον να σου κανουμε.Βρες καποιον σοβαρο τεχνικο η πηγαινε το σε ενα μεγαλο καταστημα να σου το φτιαξουν και να σου πουν ακριβως τι φταιει.
Alfie1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά. Λοιπόν, το pc το έχω 5 μήνες περίπου, το πήρα από ένα μαγαζί μεταχείρισμενο.μου είπαν ότι δεν είναι παλιό και ότι είναι σε καλή κατάσταση. Πριν ένα μήνα περίπου είχα κλείσει το pc επειδή έπεφταν συνέχεια κεραυνοί. Ακουστικε ένα τσαφ. Το άνοιξα το επόμενο πρωί να δω αν έπαθε κάτι και διαπίστωσα πως κάηκε η κάρτα δικτύου και το ρουτερ. Το πήγα στον τεχνικό και μου έβαλε καινούργια κάρτα δικτύου. Μετά από 2 μέρες κάηκε το πρώτο τροφοδοτικό. Ο υπολογιστής δεν δούλεψε περισσότερο από 4 ώρες αυτές τις 2 μέρες. Από εκείνη την μέρα άλλαξα αλλά 2 τροφοδοτικά.το 2 στην σειρά κάηκε σε 1 ώρα λειτουργίας και το 3 και τελευταίο κάηκε σε 6 με 7 ώρες. Για το onbord που ρωτάς είναι η κάρτα γραφικών; Μόλις άνοιξα το καπάκι και βλέπω την κάρτα γραφικών είναι ξεχωριστή από μητρική. Το τροφοδοτικό γράφει FSP GROUP INC. Από κάτω έχει και άλλες πληροφορίες αλλά δεν γνωρίζω τι ακριβώς χρειάζεστε. MODEL NO: FSP 250-60 GCN.
benign Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τρεξε ενα προγραμμα που λεγεται Speccy για να δουμε απο τι ακριβως αποτελειται ο υπολογιστης. https://www.piriform.com/speccy Το τροφοδοτικο σου ειναι μονο 250 watt.Τελευταια φορα που ειχαμε τοσο χαμηλα τροφοδοτικα ηταν πριν 15 χρονια σε ενα μεσαιο pc. Τρεξε το speccy αλλα μυριζει απατη. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Και ενα καλωδιο να εχει προβλημα ειναι παρα πολυ πιθανο να σου καιγονται τα παντα που λεει ο λογος. Επισης δες αν υπαρχουν παλια καλωδια molex μεσα στο κουτι, αυτα χαλανε ευκολα. Τελος ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ εξαρτημα μπορει να εχει βραχυκυκλωσει, βρες εναν που ξερει και βγαλτε τα ολα και ξαναβαλτε τα.. Καλο θα ηταν να αλλαχτουν καλωδια σατα/μολεξ. 1
Alfie1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σου θυμίζω φίλε ότι το τροφοδοτικό είναι καμένο. Πως να τρέξω το πρόγραμμα; Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι αν γίνεται να καίγεται το τροφοδοτικό συνέχεια από βραχυκύκλωμα της μητρικής ας πούμε; Η απο κάποιο άλλο παράγοντα πλην του ρεύματος; Για να ξέρω τι θα πω στον τεχνικό που μου λέει ότι έχουν πρόβλημα οι πρίζες μου και η τάση του σπιτιού.
benign Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σου θυμίζω φίλε ότι το τροφοδοτικό είναι καμένο. Πως να τρέξω το πρόγραμμα; Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι αν γίνεται να καίγεται το τροφοδοτικό συνέχεια από βραχυκύκλωμα της μητρικής ας πούμε; Η απο κάποιο άλλο παράγοντα πλην του ρεύματος; Για να ξέρω τι θα πω στον τεχνικό που μου λέει ότι έχουν πρόβλημα οι πρίζες μου και η τάση του σπιτιού. Να σου ξεκαθαρισω μερικα πραγματα. Πρωτα απο ολα,σου εδωσαν εντελως ακαταλληλο τροφοδοτικο για pc,παμπαλαιο,αμφιβολου αξιας και πολυ μικρων δυνατοτητων. Μετα πηγες και αγορασες μηχανημα μεταχειρισμενο μη ξεροντας απο υπολογιστες που ειναι μεγαλο λαθος.Σου εδωσαν μια καποια εγγυηση λιγων μηνων εστω?Ολα τα σοβαρα καταστηματα δινουν το λιγοτερο 6 μηνες σε μεταχειρισμενο.Το ολο θεμα μυριζει οτι σε εξαπατησαν.Το ηξερες το μαγαζι? Ειναι στην περιοχη σου? Εχει καλη φημη? Σχετικα με το ερωτημα σου,αυτο που σου λενε ,ειναι θεωρητικα πιθανο,αλλα το θεμα ειναι ειχες στο παρελθον προβλημα με τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου σου?Αν οχι,προφανως δεν ισχυει αυτο που σου λενε.Επισης ναι,στο αλλο ερωτημα σου,μπορει καποιο χαλασμενο εξαρτημα του υπολογιστη να σου καιει τροφοδοτικα,ειναι δυνατο. Αλλα ενας σοβαρος τεχνικος ,στο δευτερο τροφοδοτικο που σου καηκε, (εγω που δεν ειμαι καν τεχνικος αλλα εχω μαθει απο εξασκηση ετσι θα εκανα)θα σου ελεγε να πας τον υπολογιστη στο μεγαζι του.Θα το ελεγχε,θα σου εβαζε καινουργιο τροφοδοτικο,πιο καλο απο το κακιστο που σου εβαλε,και αν δεν εβρισκε προβλημα,θα σε φωναζε και θα σου εδειχνε την καλη λειτουργια του υπολογιστη σου.Τοτε θα μπορουσε να σου πει αν εσυ πηγαινες σπιτι σου και σου ξανακαιγοταν τροφοδοτικο,οτι κατι φταιει με τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου σου και θα ειχε και δικιο.Τωρα εχεις μπλεξει . Συγνωμη που δεν σου λεω ευχαριστα πραγματα,αλλα ετσι τα βλεπω εγω.
Alfie1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι υπάρχει εγγύηση για τον υπολογιστή απλά δεν βλέπω να μου δίνει λύση. Το θέμα όταν έχεις εγγύηση δεν είναι μόνο να μην σου παίρνουν λεφτά αλλά να δίνουν λύση και να έχεις υπολογιστή που να δουλεύει. Τον τελευταίο μήνα δεν πλήρωσα λεφτά για τροφοδοτικά αλλά δεν είχα και υπολογιστή. Το μαγαζί το έχει ένας απλός γνωστός τώρα για την φήμη του δεν ξέρω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια σου και όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Θα σας πω αν βρεθεί λύση τι είχε τελικά ο υπολογιστής. 1
achilles_g_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μετα πηγες και αγορασες μηχανημα μεταχειρισμενο μη ξεροντας απο υπολογιστες που ειναι μεγαλο λαθος.Σου εδωσαν μια καποια εγγυηση λιγων μηνων εστω?Ολα τα σοβαρα καταστηματα δινουν το λιγοτερο 6 μηνες σε μεταχειρισμενο.Το ολο θεμα μυριζει οτι σε εξαπατησαν.Το ηξερες το μαγαζι? Ειναι στην περιοχη σου? Εχει καλη φημη? Υπάρχει εξήγηση: "Πριν ένα μήνα περίπου είχα κλείσει το pc επειδή έπεφταν συνέχεια κεραυνοί. Ακούστηκε ένα τσαφ. Το άνοιξα το επόμενο πρωί να δω αν έπαθε κάτι και διαπίστωσα πως κάηκε η κάρτα δικτύου και το ρουτερ."
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχήν τι specs έχει το pc που αγόρασες? Γιατί να φτάνει 250βαττ με εξωτερική κάρτα γραφικών, λίγο δύσκολο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα